Arama sonuçları: *

1. C

rx 580 8gb i5 9400f rust oynatırmı

bi tık bütçe yok o kadar 16 gb ram le oynayan arkadaşım var zaten
  2. C

peki teşekkür ederim bide yedekte aklımda dursun farklı ramler dual channel çalışırmı
  3. C

eyw kanka 1706133293 aga bide şu ram iyi midir? bakarmısın https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-2x8-3200-mhz-ddr4-cl16-kf432c16bbk2-16-fiyati,1332061535.html bu arada benim işlemci 2666 mhz destekliyo maks ama 2666 mhz ler daha pahalı nedense o yüzden 3200 mhz bide ilerde...
  4. C

arkadaşlar merhaba rust alıcam oynayabilirmiyim diye sorayım dedim sistem rx 580 8gb i5 9400f şu anlık ram im 8 gb yakın zamanda 16 gb yapacağım 16 gb yaptığımda olan değerlere göre söylerseniz sevinirim
  5. C

rust spawning world aşamasında kapanıyor

Efsftiyscis format dendim bir türk olarak
  6. C

gta 5 falan sandığımı söylemedim öyle bi kıyaslama falanda yapmadım ayrıca sistem gereksinimlerine baktığında gtx 980 diyor karşılaştırmalara bak benim kartla average fps ler daha yüksek işlemciye gelince yine tüm benchmark videolarında işlemcim üstün geliyor ve ben diyorumki sistemimin rust...
  7. C

değil knk oyunun sistem gereksinimlerine bakarmısın ayrıca benim ekran kartım ve işlemcimle yapılmış benchmarklar var rust da gayet iyi performans veriyor lütfen boş yapma buraya gelip azcık bak
  8. C

ekran kartıyla alakalı bir durum yokki oyun ekran akrtımı %10 kullanıyor
  9. C

biliyorum zaten ama youtubeye bakıyorum millet 8gb ram ile gayet oynuyo ayrıca ram dışında tüm bileşenlerim önerilen gereksinimlerin çok çok üstünde bu koyuyo bana işte neden ben oynayamıyorum olm boşunamı verdim ben bu parayı hem bilgisayara hemde oyuna zaten rust çok erken çıkarılmış beta diye...
  10. C

arkadaşlar merhaba kısaca sistemim şöyle windows 11 pro ghost spectre (şimdi sallayabilirsiniz ama kendi tercihim ayrıca düz windows 11 kullanırkende oyuna giremiyodum ghost spectreyi o yüzden kurdum belki girebilirim diye) rx 580 ekran kartı if 9400f işlemci 8gb ram oyun ssdm de kurulu 150 gb...
  11. C

pc oyunları için arkadaş arıyorum

attım ad cugariye
  12. C

geç gördüm kusura bakma sıkıntı olmaz gelebilirsin 1703935568 dc ismini yaz
  13. C

Arkadaşlar merhaba 14 yaşındayım benim yaşlarımda 12 13 15 yaşlarında arkadaş arıyorum her türlü oyunu beraber oynarız sistemim yeter gta 5 lethal company forza horizon 5/4 minecraft ayrıca başka kişilerde toplayıp bi 10 12 kişilik grrup yapmayı düşünüyorum sizlerin arkadaşlarıda gelir güzel bi...
  14. C

Gta online oynicak arkadaş arıyorum

knk naber 13 yaşındayım biyerden gta 5 aldım ama açılmıyo adamlara yazdım desteğe bakıcaklar beraber oynarız istersen başka birsürü oyunda var dc ekle adım cugariye31
  15. C

Zula altını satacağım

merhaba arkadaşlar zula altını satmayı düşünüyorum ama hangi siteden satacağımı bilmiyorum itemsatış gibi sitelerde hep sitenin kendisi satıyor acaba hangi sitede satabilirim
  16. C

gta 5 açılmadan donup kapanıyor

beler benim bitane arkadaşım var gta 5 yükledi açılıyor sonra polis sireninden sonra Rockstar logosu gelince oyun doniyr sonra kapaniyr
  17. C

fps oyunları önerisi

valo oynuyom zaten
  18. C

fps oyunları önerisi

merhaba bana böyle call of duty infinty war tarzı oyun mekanikleri iyi olan birazda sıkmayacak hawli hissettirecek ışıqlı mışıqlı mapleri olan fps oyunları önerir misiniz?
  19. C

Zula silah gidince + gidermi

alındım yani bence güzel ve zevkli bir oyun siz sevmiyosanız oynamayın
  20. C

Zula silah gidince + gidermi

tamam teşekkürler
Top Bottom