Arama sonuçları: *

1. D

LoL Hesabi almak istiyorum

150 200 level arası 667 kostüm bayadir oynamıyorum ara sıra aram sadece arada normal hızlı oyun. 200 bin basıldı.
  2. D

CS-GO hileciler için çözüm var mı?

Hayır hileciler hep var ve var olmaya devam edecekler ben gibi seçkin satın alipta hata yapmayın çünkü seçkin olsanız da her maça neredeyse hile geliyor
  3. D

CS2 | VAC yasaklı adam nasıl maçıma gelebiliyor?

Başka valve oyununda yemiştir bu normaldir
  4. D

Cs2'de nasıl bıçak alabilirim?

Aynn kanks aynn hocam
  5. D

Kanks ne anlamaması zaten biz anlattık durumu sen geriden gelir gibi anlatmışsın
  6. D

Kanks steam bakiyesi var zaten sen tam okumadın yorumları sanırım onerenler kart ile havale ile alınabildiğini yazmış bynogame tarzı sitelerden steam bakiyesi geçmez zaten nasıl geçsin
  7. D

Olsada alsak Crimson 100 dolara fkcjdhdhdh
  8. D

Knks steamda bakiyem var diyor bynogame de kart havale geçerli 😆😆😆
  9. D

Throne and Liberty oynayan varsa beklerim

Oyun güzele benziyor bir önceki ona banzer oyun gibi bozmazlar umarım
  10. D

🎉 CS2 YENİ OPERASYON + KASA + UPDATE! (4,7GB) 🔥

Görevler nasıl bilgin var mı
  11. D

🎉 CS2 YENİ OPERASYON + KASA + UPDATE! (4,7GB) 🔥

Anti cheati güçlendir ❌ Tick rate sorununu düzelt ❌ Eski sevilen mapleri getir ❌ Skin ekle ✅
  12. D

valorannta pass vs 27sinde gelcek olan gece pazarı

Orası öyle valoda misal set veriyor CS de set halinde alma kısmı yok elbette her iki oyundada farklılıklar var ama CS de bıç gerçekten pahalı hajetmiyor o fiyatları ana cs 2 de görüntü daha güzel oldu float düzeldi daha hoş duruyor
  13. D

Şu bir gerçek oyuna para yatıracak bir insan düzgün bir envanter dizecekse ortalama 10 ila 30 k arası harcaması lazım ama valorantta öyle değil her türlü daha ucuza envanter dizilebiliyor valorantta CS nin en büyük eksisi hile konusuna net bir çözüm getirilmedi lol ve CS yi ilk çıktığı günden...
  14. D

Bro CS fan boy gibisin CS hileden geçilmiyor elbette tr serveri yok ama velet kitle ile karşılaşmayacağın anlamına gelmiyor internetin kötüyse gidip internet sağlayıcını değiştir pingin düzelsin fiyatlar cs kadar fahiş değil bir bıçak minimum 2 k değil valoda zevk aldığın oyunu oynamakta herkes...
  15. D

Yeni set ve pass + gece pazarı için 30 k vp çektim 1727125868 CS ye basmaktansa valoda kendini tatmin etmek daha iyi bence
  16. D

Oyunu seviyorsan direkt 3 k vp çek
  17. D

Valorant Hesap Satın Almak İstiyorum

Çok bir şey yok hesapta satma zarar edersin
  18. D

Valorant Hesap Satın Almak İstiyorum

Hesap satabilirim düşünürsen
  19. D

Oyun Arkadaşı Arıyorum

howl attım istek çağırırsan oynarız