Arama sonuçları: *

1. e.ozden

valorant toxiclikden nasıl kurtulurum

Durumun direkt olarak yaşla alakası yok. Her zaman karşına çıkacaktır bu tip kimseler. Hatta konu valorant olunca çıkmazsa şaşırırım. Ben 33 yaşındayım. Zaman zaman benim de başıma geliyordu benzer durumlar. Dışarıda görseler abi çekecek, bayramda elimi öpecek çocuklardan küfür yiyordum...
  2. e.ozden

(22/20)DA Forum Valorant Turnuvası #4

İyi bakalım sen ne zaman istersen. Emek verecek olan sensin sonuçta. ;)
  3. e.ozden

Ya biliyorum goldsun da, benim için rahat plat2 'in var. Ondan yapacam çirkefligi. Gold kontenjanından benim takıma gelirsen sıkıntı yok ama. 1653580808 bu aradad editler falan noldu? Video falan çıkmadı sanırım. @stereohearts
  4. e.ozden

Sen gold yazarsan cirkeflik yaparım. :) @DerratiX
  5. e.ozden

DAF Valorant Turnuvaları Geri Dönüşleri Alalım

3'de 2. NT diyelim. Tamer'siz kazanamıyorum demek ki.
  6. e.ozden

(24/20) Forum Valorant Müsabakası #2

Tamamdır oyundayiz biz ekipce
  7. e.ozden

Eee napıyoruz? Daha hiç bir şey netleşmedi sanırım. Kaç kişi olacak, ödül durumu var mı yok mu? Saat tam olarak kaçta olacak? Dc'deyim ama bilerek burdan soruyorum mi konu hortlasın.
  8. e.ozden

2 ila 5 kişi arası getirebilirim.
  9. e.ozden

Ortalama seviye için plat diyebilirim takıma. Nasıl derseniz valla bilemedim. Geçen maçlarda gümüşler domine etmişti oyunu çünkü :) Ben formu doldurayım, eksik kalırsa bizimkilerden çağırırız o zaman
  10. e.ozden

Ben katılabilirim. Arkadaşlarla daha konuşmadım. Sayı veremiyorum şu anda ama 1-2 saate netleştiririm. 1652605681 Direkt bir takım olarak da katılabiliriz biz. Benim arkadaşlar ayrı ayrı takımlara düştüğü için bir tık modları düşmüştü çünkü.
  11. e.ozden

(20/20) Forumca küçük bir Valorant müsabakası düzenleyelim mi?

Katılıyorum, güzel bir anı olur. :)
  12. e.ozden

Uygun olur muhtemelen. 20.30-21.00 ideal bizim için
  13. e.ozden

Ben +3 kişi uygun mu saat de önemli tabii dediğim gibi
  14. e.ozden

10 kişi mi tak O da olur. Eksik kalırsa 3-4 kişi getirebilirim ben zaten. Daha büyük bir organizasyon da yapabilirsin :)
  15. e.ozden

Ama bir Rank sınırı da getirilmeli bence. :) Şimdi gidip elmas elo, immolar falan gelirse ezer geçer turnuvayı. :)
  16. e.ozden

Biz ekipce öyleyiz ya. Ekibim sağlam.:) Liseden arkadaşım var. O da 31 yaşında Asker arkadaşım var. Badim. 30 yaşında Bunlara artı olarak oyundan tanıştığımız 4-5 kişi daha var. Onlar bir tık daha genç tabi. Pubg valo CS akarız her türlü.
  17. e.ozden

Katılırım ben de altın plat takımım var. :) 1652349009 Akşam 20.00 dan sonra olması lazım. Çalışan adamlarız biz. Yaş ortalaması 30 :)
Top Bottom