Arama sonuçları: *

1. mert savage

Apex legend steamden para yatırıp originden girsem ?

bilgisayarım kötü bugün bizim buralarda internet kafe araştırıyordum 5tl ye rtx 2070 li kafe buldum o yüzden durum değişebiliyor yoksa bende steamden oynarım
  2. mert savage

Apex legend steamden para yatırıp originden girsem ?

steamde 75tl ayrıca benim bedava kazandığım cüzdan kodum falan vardı onunla beraber steamden almak istiyorum fakat originde fiyatlar daha pahalı bir sıkıntı olur mu ?
  3. mert savage

CS GO Rank Kasma Konusunda Yardım İstiyorum

league of legend oyna kafan rahat olsun ;)
  4. mert savage

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

Ne alakası var oyunun içeriğinden değil oynama zefki silahları karekterleri falan bunlardan bahsediyorum günümüz teknolojisi ile 2013 bir değil güzel yorum
  5. mert savage

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

Birisi 2020 birisi 2013 yılında çıkmış arada 7 yıl fark var valorant daha eğlenceli ama csgo daha iyi
  6. mert savage

Valorant hesap nereden satılır?

gamesatış (komisyonu fazla) itemsatış (komisyonu çok az) gamemartk (18 yaş üstü komisyonu fazla sanırsam) hesabın ilk sahibi değilsen bunu belirt yoksa bir sıkıntı oldugunda başın derde girer
  7. mert savage

kız ile oynancak google veya mobil oyun önerisi

bnm sistemim kötü o yüzden telefonda veya gogleden oynanacak oyun önerisi lazım online olsun
  8. mert savage

Valorant toxic lere karşı getireceği güncelleme.

lolu boşverdiler yaa
  9. mert savage

LOL OYNAYACAK VAR MI ? (euw'da oynuyorum)

sabah olmaz
  10. mert savage

LOL OYNAYACAK VAR MI ? (euw'da oynuyorum)

Elo Silver isim Ielphirangoo Dc mertscott#1449 tek soloq oynamak çok sıkıcı
  11. mert savage

lol 5 rp eksik kalıyor

5 6 kere istedim her seferinde verdiler şuana kadar 184rp falan koparmısımdır
  12. mert savage

LOL HİTBOX ÇÖPLÜĞÜ ?

Q tutmaması gerekirken tutuyor olay bu
  13. mert savage

LOL HİTBOX ÇÖPLÜĞÜ ?

YKS ÖNCESİ NATİ İLE İKİZKENAR ÜÇGEN 🥴
  14. mert savage

VALORANT Desteğe mesaj atıldığında gerçekten VP veriyor mu?

lolde 86 rp ye kadar gördüm ben aynısı valorant içinde geçerli olabilir , riot böyle
  15. mert savage

gün içerisinde veriliyor en fazla 1 gün 3 saat içerisinde yanıt aldığım oldu
  16. mert savage

riot games her oyununda bu hizmeti sunuyor , istediğin şey 400 fakat sende var 378 ticket atarken ne alacağını falan söylediğinde atıyorlar 1618564417 pardon sadece lolde olabilir 1618564431 lol oynarken 4 5 kere yapmıştım
  17. mert savage

Gamer Arena kumar mı? Helal mi?

harbiden ya şu steamde açtığımız csgo kasaları bile kumarmış takma kafana kazancaksan ne güzel
  18. mert savage

İnsanlar neden smurf hesapta oynuyor?

iyi bir bilgisayarım olmadığı için geforcenowda oynuyorum arada çok fark oluyor düşük ranklı insanlar ile oynamazsam olmaz :(
  19. mert savage

Csgo bıçak çıkardım bunu hangi sitede satıp parayı çekebilirim

hangi bıçak çıkardığını sormuş XD
  20. mert savage

Arkadaşım 50 tl dolandırıldı cimer e başvurcam diyor

Bu işleri 2 3 yıldır yapıyorum . İlk önce riotun şöyle bir sistemi var , lol hesap sattıgınızı düşünün 3 ay sonra satan kişi riota ticket atıp hesabı geri alabiliyor aynısı valorant içinde geçerli bu demek oluyorki riot hesabı alırken satıcının hesabı geri alabilceğini bilmeniz lazım . Cimer hiç...
Top Bottom