Neler Yeni

Arkadaşım 50 tl dolandırıldı cimer e başvurcam diyor

ALiveTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali ÖZER
Arkadaşım valorant hesabı alırken 50 tl dolandırılmış (instagram üzerinde) inatla cimere vericem diyor ona cimer 50 tl için bişey yapmaz dedim lakin beni dinlemedi cimer 50 tl lik şey için işlem yapar mı.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hocam ister 300 olsun ister 999999999 olsun arkadaşın yasa dışı bir iş yapmış gram para alamaz

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Arkadaşım valorant hesabı alırken 50 TL dolandırılmış (instagram üzerinde) inatla cimere vericem diyor ona cimer 50 TL için bişey yapmaz dedim lakin beni dinlemedi cimer 50 TL lik şey için işlem yapar mı.
Bu işleri 2 3 yıldır yapıyorum .
İlk önce riotun şöyle bir sistemi var , lol hesap sattıgınızı düşünün 3 ay sonra satan kişi riota ticket atıp hesabı geri alabiliyor aynısı valorant içinde geçerli bu demek oluyorki riot hesabı alırken satıcının hesabı geri alabilceğini bilmeniz lazım .
Cimer hiç bir şey yapmaz.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Bu işleri 2 3 yıldır yapıyorum .
İlk önce riotun şöyle bir sistemi var , lol hesap sattıgınızı düşünün 3 ay sonra satan kişi riota ticket atıp hesabı geri alabiliyor aynısı valorant içinde geçerli bu demek oluyorki riot hesabı alırken satıcının hesabı geri alabilceğini bilmeniz lazım .
Cimer hiç bir şey yapmaz.
yapamaz ki zaten hocam ne yapsın Amerika'daki riot ofisini mi bassın Riot TR hiçbir yetkisi yok

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Arkadaşım valorant hesabı alırken 50 TL dolandırılmış (instagram üzerinde) inatla cimere vericem diyor ona cimer 50 TL için bişey yapmaz dedim lakin beni dinlemedi cimer 50 TL lik şey için işlem yapar mı.
kim dolandırmış benim arkadaş mı acaba

Top Bottom