valorant hesap alımı yasak demiştim gitmiş başvurmuşhesap alım satımı yasal mı ki değilse başınız yanar
muhattaba alınmazvalorant hesap alımı yasak demiştim gitmiş başvurmuş
Bu işleri 2 3 yıldır yapıyorum .Arkadaşım valorant hesabı alırken 50 TL dolandırılmış (instagram üzerinde) inatla cimere vericem diyor ona cimer 50 TL için bişey yapmaz dedim lakin beni dinlemedi cimer 50 TL lik şey için işlem yapar mı.
yapamaz ki zaten hocam ne yapsın Amerika'daki riot ofisini mi bassın Riot TR hiçbir yetkisi yokBu işleri 2 3 yıldır yapıyorum .
İlk önce riotun şöyle bir sistemi var , lol hesap sattıgınızı düşünün 3 ay sonra satan kişi riota ticket atıp hesabı geri alabiliyor aynısı valorant içinde geçerli bu demek oluyorki riot hesabı alırken satıcının hesabı geri alabilceğini bilmeniz lazım .
Cimer hiç bir şey yapmaz.
kim dolandırmış benim arkadaş mı acabaArkadaşım valorant hesabı alırken 50 TL dolandırılmış (instagram üzerinde) inatla cimere vericem diyor ona cimer 50 TL için bişey yapmaz dedim lakin beni dinlemedi cimer 50 TL lik şey için işlem yapar mı.
valorantsatilik.hesaplar böyle bişeydi emin değilimkim dolandırmış benim arkadaş mı acaba