Arama sonuçları: *

1. M

Cs övgü botu ban yedirtirmi

hesabın değerliyse niye böyle bir şey için riske atasın?
  2. M

CS2 Ping sorunu-Hile sorunu

ruslardan oyunu oynamıyorum artık.2-3.000 tl lik envanterim var hepsini satıp yüksek bütçeli oyunlardan birkaçtanesini alacağım ne cs ne valo ikiside sarmıyor artık
  3. M

Gaia Vs Yağmacı Ghost

gaia tercih ettim ben
  4. M

CS:GO Paris Majör Bileti Alırsam Jeton geliyor mu ve kar edermiyim

benb buj 327 tl lik olanı aldımda görev falan gelmedi bide niye ingilizce bu oyun içinde :D
  5. M

CS:GO Paris Majör Bileti Alırsam Jeton geliyor mu ve kar edermiyim

bu pass in olayı ne biri açıkklayabilir mi kartı aldıktan sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyo oyun içinde görev vs mi veriyolar yoksa oynadıkça item düşme oranımı artıyo biri anlatabilirse iyi olur
  6. M

Valoranttan 6 Ay Ban Yedim

nt kanka buda geçer bende 1 yıl yemiştim 7.ayın 31'inde açılacak ama valoyu oynarmıyız orası meçul cs 2 bekliyoruz :D
  7. M

CS GO seçkin Hesapla ilgili

oynuyorsan tabikide evet parasını dersen oynadıkca kasa düşüyor hertürlü parasını çıkartırsın
  8. M

CS GO seçkin Hesapla ilgili

ufak indirimde şuan aynı şey alabilirsin
  9. M

Csgo Çok Kötü Takım geliyor

aynı durum bendede var yeni başladım şuan toplam 20 winim var ben taşımadıkca maç kazanamıyorum ruslar ve yabancıların bit pazarlarından alınma bozuk mikrofonlarımı sinirleneyim ses kasamayışlarınamı delireyim kolsuzluklarınamı delireyim bilemedim dün 24 saat ban yemiştim bu aptalları vurmaktan...
  10. M

Keydrop skini çekemiyorum

? :D bütün dünya oynuyor
  11. M

PUBG de darboğaz sorunu yaşıyorum.

bende r5 5600 3060 ti var sırf fps sorunu yüzünden oyunu tekrar bıraktım fps fightlarda falan 80-100 e düşüyor bu sistemle bu fpsi alacaksam hiç oynamayayım
  12. M

Satin alınan bir Fortnite hesabıyla E-sporcu olunur mu

çoğu oyunlarda hesap ticareti yasaktır ondan
  13. M

valorant chat ban 6 ay

arkadaşın ban yediğine sevinenlerin %50 si oyunları trolleyen asıl ban yemeye sebep olan kişiler adım gibi eminim :D
  14. M

valorant chat ban 6 ay

aynen boşver şu lol valorant oyunlarını hikayeli oyunlar oyna keyfine bak :D
  15. M

valorant chat ban 6 ay

ilk banda 6 ay saçmaymış ozaman ırkçılık falan yapmışındır :D
  16. M

valorant chat ban 6 ay

ben ilk sefer trolleyenlere küfür ettiğim için 1 ay ban yemiştim 1 ay banın kalktığı dakika oyuna girdim yine dereceli kazanacağımız maçda her round başı koşup ölen jete 2 kelime küfür yazdığım için oyun sonu 1 sene ban yedim direk :D
  17. M

valorant chat ban 6 ay

üzülme bende 1yıllık komple ban yedim :D 1672354765 hatta sevin bu oyundan kurtulduğuna :D
Top Bottom