arkadaşlar bedava kasa savaşından m4a4 buzz kill skini cıkardım fakat çekemiyorum ustunde bu yazıyor.THİS İTEM İS TEMPORARİLY UNABLE TO BE PAİD, PLEASE TRY AGAİN OR EXCHANGE İT. nasıl çekebilirim yardım edersenız sevınırım
ama geçen gün ak-47 simsiyah cıkardım ve geldı ayrıca m4a4 cıkarmadan once 7 dolar yatırmıstım5 dolar yatirmadan sitelerden skin cekemezsin
Hocam sanırın skin ile alakalı bir sorun başka bir skin olarak çekmeyi deneyebilirsinizama geçen gün ak-47 simsiyah cıkardım ve geldı ayrıca m4a4 cıkarmadan once 7 dolar yatırmıstım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
hocam skin changer ile yapmaya calısıyorum iptal oluyorHocam sanırın skin ile alakalı bir sorun başka bir skin olarak çekmeyi deneyebilirsiniz
peki zaman geçtikçe gelirmisitenin botlarinda bu skin yok o zaman
dur sitenin kurucusuna yazayim geri donerimhocam skin changer ile yapmaya calısıyorum iptal oluyor
peki zaman geçtikçe gelirmi
Sunucuda sıkıntı vardır o zaman yarın deneyebilirsinizhocam skin changer ile yapmaya calısıyorum iptal oluyor
peki zaman geçtikçe gelirmi
hocam geri dönüş yaptılarmıdur sitenin kurucusuna yazayim geri donerim
support'a yaz geri dönüş yapıyorlar ve düzeltiyorlar. bende de aynı sıkıntı olmuştu yazdım düzeldi, çekebildim.arkadaşlar bedava kasa savaşından m4a4 buzz kill skini cıkardım fakat çekemiyorum ustunde bu yazıyor.THİS İTEM İS TEMPORARİLY UNABLE TO BE PAİD, PLEASE TRY AGAİN OR EXCHANGE İT. nasıl çekebilirim yardım edersenız sevınırım
olm dalga geciyorum kac yasindasin birak bu site islerini hesabi verirsin ruslarahocam geri dönüş yaptılarmı
?olm dalga geciyorum kac yasindasin birak bu site islerini hesabi verirsin ruslara