Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

BF 2042 alma hangisini alıyorsan al
  2. oğuzhan18

Counter Strike 2 kendini alta atıyor

bütün oyunlarda oluyorsa eyer razer snapse yüklü ise güncelleme gelmiştir demek. güncellemeleri yaptığın sürece altab atmaz dene görürsün kral.
  3. oğuzhan18

Rakion nerden indirilmeli?

Oyun ful Türkçe versiyonu çıktı sadece türkler için sunucu var. Steamdakini indirme. https://rakion.playlemon8.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Rakion_Launch_2024_Set1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwmMayBhDuARIsAM9HM8fQdTa8UQxpTyNiHrNFrjOWkVm4d5qYl7qcmEeDeLWihoA43YAdmkEaAnxUEALw_wcB
  4. oğuzhan18

Sons of the Forest Ücretsiz Sürümü Arkadaş Arıyorum

O oyun online crack oynananabiliyor ilk çıktığı gün crack online paylaşıldı zaten.
  5. oğuzhan18

Yardım Ea den alınan oyun nasıl iade edilir

seni çok iyi anlıyorum bende normalde pes6 dan beri bütün pes serilerini oynarım online olsun fifaya geçtim gerçekten bu kadar adaletsiz bir oyun olamaz futbol diye bir şey yok mortal kombat oyunu gibi tuşları skilleri bilen kazanıyor ucuza geldi diye almıştım.
  6. oğuzhan18

Yardım Ea den alınan oyun nasıl iade edilir

sorun nedir alıp neden iade etmek istiyorsun ?
  7. oğuzhan18

yedek cs2 hesabı alıyım mı

Eskiden yedek hesaplar smurf için oynanırdı şimdi ticaret için iki hesaptan kasa düşürmek için alınır yapıştır.
  8. oğuzhan18

CS2 cok hile var napmalıyız?

Eskiden yarıyordu artık yaramıyor malasef.
  9. oğuzhan18

CS2 cok hile var napmalıyız?

Güven faktörün düşük olduğu için gelmesi normal 3k saatim var benimde hilenin ne olduğunu unuttum gelmiyor. Eskiden güven faktörü için övgü boost yapılıyordu 5 TL'ye 500 500 500 yapmıştım artık yapılmıyor.
  10. oğuzhan18

E Football 2024 kötü mü?

pesci olarak pes 6 dan beri oynarım bütün serilerini 2016 ile myclub serisine başladım pes2021 de son buldu benim için oyun. çünki yeni oyun gerçekten mekanikleri berbat o yüzden önermiyorum fifaya şans veriyim dedim oyun sadece mevlana gibi oyun 60 lık kart bile içinden geçebilir sizin...
  11. oğuzhan18

Haksız VAC ban ihtimalleri ve mod kullanmanın riskleri

dün arkadaşım vac banned yedi hiç bi şekilde hile açmadım dedi felan tabi inanmadım üstüne gittim illaki açmışındır durduk yere vac diye bir şey yok dedim en sonunda itiraf ettin 1 sene önce felan açmıştım diye sonra konu kilit oldu tabi.
  12. oğuzhan18

CS 2 güncelleyenlere rozet veriliyor.

olabilir 12 gb güncelliyorum şu an
  13. oğuzhan18

onu güncelleyince steam aç kapa yapınca güncelleme geliyormuş galiba fikrim yok.
  14. oğuzhan18

malesef benim netim 24 mps inmez bu başaksından alcaz haberi :D
  15. oğuzhan18

önemli olan fps değerleri hala düşük mü
  16. oğuzhan18

CS:GO için son gece(40 GB) güncelleme🫡

ne güzel pes21 serisi vardı onu bozdular iğrenç fifa oynamak zorunda kalıyorum. şimdide cs go gidiyor herşeyi elimizden alıyorlar.
  17. oğuzhan18

Yardım CS 2 BANA NEDEN GELMİYOR ?

11.700 saatli adama bile 1 hafta önce gelmişti.
  18. oğuzhan18

CS:GO'da kendimi susturulmuş olarak görüyorum

yanlış anlama çok toksit bir çocuk olduğunu düşünerekten bu yüzden çok report yediğin için oluyor belirli bi süre sonra düzelir.
  19. oğuzhan18

Rocket League araba ters dönüyor

oyunu sildim yüklücem bakalım 2k saati olan arkadaşıma söylüyordum inanmıyordu istanbula gitti başka pcde oda aynı sorunu yaşadığını söyledi bana bilemedim gitti valla.
  20. oğuzhan18

Rocket League araba ters dönüyor

kayıt yok ama havaya yükselirken bi anda ters takla atıyor arkaya araba ve 1 haftadır bu hata yüzünden girmiyorum oyuna :D
Top Bottom