Neler Yeni

Counter Strike 2 kendini alta atıyor

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Vortex
başlatma seçeneklerin ne
başlatma seçenekleri boş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunun kaynağı muhtemelen synapse uygulamadan komple çıkış yap arka planda çalışmasın o şekilde dene.
bunuda denerim .

sorunun kaynağı muhtemelen synapse uygulamadan komple çıkış yap arka planda çalışmasın o şekilde dene eğer alta atmazsa uygulamayı kapatmadan sorunu nasıl çözeceğini eve geçtiğimde fotoğraflarla atayım. local ve cloud yani buluttaki synapse kayıtların çakışıyor. local seçip ilerleyince atma sorunu olmuyor.
razerin 7.1 surround sound uygulaması da var oda kulaklık için .

Sorunun kaynağı muhtemelen synapse bendede oluyor bütün ekipmanlar razer çünkü. Uygulamadan komple çıkış yap arka planda çalışmasın o şekilde dene eğer alta atmazsa uygulamayı kapatmadan sorunu nasıl çözeceğini eve geçtiğimde fotoğraflarla atayım. Kısaca sorunun nedenininden bahsetmem gerekirse local ve cloud yani buluttaki synapse kayıtların çakışıyor. Ve uyarı veriyor o uyarıyı kapatmadığın sürece alta atıyor. Karşına gelen ekranda local seçip ilerleyince atma sorunu olmuyordu.
uzun zamandır böyle bir pencere geliyor synapse açdığımda localı mı seçeyim ?

Sorunun kaynağı muhtemelen synapse bendede oluyor bütün ekipmanlar razer çünkü. Uygulamadan komple çıkış yap arka planda çalışmasın o şekilde dene eğer alta atmazsa uygulamayı kapatmadan sorunu nasıl çözeceğini eve geçtiğimde fotoğraflarla atayım. Kısaca sorunun nedenininden bahsetmem gerekirse local ve cloud yani buluttaki synapse kayıtların çakışıyor. Ve uyarı veriyor o uyarıyı kapatmadığın sürece alta atıyor. Karşına gelen ekranda local seçip ilerleyince atma sorunu olmuyordu.
o zaman ilk önce syanpse kapatıp deneyeceğim olmassa uygulamayı açtığımda gelen pencereden local seçip tekrar deneyeceğim.

Son düzenleme:

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Vortex
synapse kapatıp 2 kez ölüm maçı oynadım atmadı

şimdi localı seçip deneyeceğim bu arada ben kalibrasyon yapmışdım uygulmadan uygulamyı kapatınca mouse garip geldi sence kalibrasyon önemlimi ?

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Batuhan
uyarı.png

Oyunların alta düşmesinin sebebi yukarıdaki uyarı bu uyarı profil çakışmasından oluyor. Bu ekran geldiğinde local settingsi seçip devam etmen gerekiyor.

synapse.png

Uygulamanın settings kısmında bu tikler seçili olmalı ve alta düşme hatasını çözmek için last synced yazısının altındaki tarihin yanındaki işarete basıp ön yükleme yapman gerekiyor bu işlemlerden sonra uygulama açıkken alta düşme sorunu yaşamazsın. Bende ayda bir kaç sefer sefer atma oluyor, atma olduğunda local settingsi seçiyorum ve last synced kısmını yeniliyorum sorun düzeliyor tekrar sorun yaşadığımda tekrar aynı işlemi yapıyorum. Çoğu insan bu sorunun uygulamadan kaynaklandığını bilmiyor ben kafayı yemek üzereydim pcyi falan formatlayacaktım reddit ve yabancı forumlarda gördüm sorunu bu şekilde çözdüm.

şimdi localı seçip deneyeceğim bu arada ben kalibrasyon yapmışdım uygulmadan uygulamyı kapatınca mouse garip geldi sence kalibrasyon önemlimi ?
Ayarların önemli benim komple setup razer zaten ben kapattığımda mouse kulaklık hepsinin ayarı gidiyor o yüzden uygulamayı tamamen kapatmanı önermiyorum dediğim ayarı yapıp kullanabilirsin hata aldığında anlattığım şekilde sorunu çözebilirsin.

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Vortex
Alıntıyı görüntüle
Oyunların alta düşmesinin sebebi yukarıdaki uyarı bu uyarı profil çakışmasından oluyor. Bu ekran geldiğinde local settingsi seçip devam etmen gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle

Uygulamanın settings kısmında bu tikler seçili olmalı ve alta düşme hatasını çözmek için last synced yazısının altındaki tarihin yanındaki işarete basıp ön yükleme yapman gerekiyor bu işlemlerden sonra uygulama açıkken alta düşme sorunu yaşamazsın. Bende ayda bir kaç sefer sefer atma oluyor, atma olduğunda local settingsi seçiyorum ve last synced kısmını yeniliyorum sorun düzeliyor tekrar sorun yaşadığımda tekrar aynı işlemi yapıyorum. Çoğu insan bu sorunun uygulamadan kaynaklandığını bilmiyor ben kafayı yemek üzereydim pcyi falan formatlayacaktım reddit ve yabancı forumlarda gördüm sorunu bu şekilde çözdüm.

Ayarların önemli benim komple setup razer zaten ben kapattığımda mouse kulaklık hepsi gidiyor o yüzden uygulamayı tamamen kapatmanı önermiyorum dediğim ayarı yapıp kullanabilirsin hata aldığında anlattığım şekilde çözebilirsin.
çok teşekkür ederim bunları şimdi yapıyorum. bu arada bende oyunu sildim yükledim dosyaları doğruladım userdata da olan dosyaları da sildim işe yaramadı ama programı kapatıb 2 el maç attım oyundan atmadı.

Son düzenleme:

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Batuhan
çok teşekkür ederim bunları şimdi yapıyorum. bu arada bende oyunu sildim yükledim dosyaları doğruladım userdata olan dosyaları da sildim işe yaramadı ama programı kapayıb 2 el maç attım oyundan atmadı.
Rica ederim sorununu çözdüysem ne mutlu bana. Biraz daha çözümünü bulamasaydın muhtemelen benim gibi format veya ekran kartı sürücülerini ddu ile kaldırma yoluna gidebilirdin. İyi ki açtığın konuyu gördüm tamamen nasiple alakalı. (y)

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Vortex
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ayarların önemli benim komple setup razer zaten ben kapattığımda mouse kulaklık hepsinin ayarı gidiyor o yüzden uygulamayı tamamen kapatmanı önermiyorum dediğim ayarı yapıp kullanabilirsin hata aldığında anlattığım şekilde sorunu çözebilirsin.
uygulamayı hep açık tutyorum kapalı olduğu zaman gerekli media tuşlarını kullanamıyorum uygulmayı açıp bunu deneyeceğim.

Rica ederim sorununu çözdüysem ne mutlu bana. Biraz daha çözümünü bulamasaydın muhtemelen benim gibi format veya ekran kartı sürücülerini ddu ile kaldırma yoluna gidebilirdin. İyi ki açtığın konuyu gördüm tamamen nasiple alakalı. (y)
youtube da bu konuyla alakalı videoların bir çoğu aynı ve hiç işime yaramadı en son driverleri kaldırıp tekrar yüklerdim büyük ihtimalle

ekipmanla ilgili sorum vardı. bende de ekipmanlar razer mousepadım sphex v3 small daha alalı 3-4 ay oldu şimdiden yüzeyi aşındı razer mousepad önerin varmı ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fatih
Benimde işime yaradı sağ olasın.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
oğuzhan ege
bütün oyunlarda oluyorsa eyer razer snapse yüklü ise güncelleme gelmiştir demek. güncellemeleri yaptığın sürece altab atmaz dene görürsün kral.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,663
Üyeler
159,658
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom