Arama sonuçları: *

1. stizzy

Valorant en iyi vandal hangisi?

İyon vandal
  2. stizzy

(22/20)DA Forum Valorant Turnuvası #4

Hocam kuralların altında tik var oraya tıklayın ama önce kuralları okursanız seviniriz.
  3. stizzy

Tam 20.sin yani gelebiliyorsun, yedekte değilsin.
  4. stizzy

Haftaya mı? O zaman bilgisayar hakkınızı ctesi akşamına saklayın geri kalan sürede dersinize çalış? Yani uygunsa tabi ki.
  5. stizzy

Bir dahakine o saatlerde yapmayı deneyebiliriz ama çok kişi aktif olur mu bilemeyiz. Bu turnuvadan sonra bir oylama konusu açarsam sizide etiketlerim👍🏻
  6. stizzy

Ekledim konuya
  7. stizzy

Bir dahakine noktasız yazarım biraz aceleye geldi:kekw:
  8. stizzy

Abi form nerde @stizzy
  9. stizzy

Turnuvanın bilgilerinin paylaşıldığı (ana toplanma merkezi diyelim) discordda turnuvanın ana şeylerini düzenliyoruz. Maçıda da discord sunucusunda yapıyoruz.
  10. stizzy

https://forms.gle/vDuBGDNE8wJL2Mge7 📍DA Forum Resmi DC Sunucusu 🗓28.05.2022 - 19.00 Turnuvalar hakkında önden ve hızlı şekilde bilgi almak, oyun arkadaşı bulmak, eğlenmek ve sohbet etmek için DC sunucumuza katılabilirsin. https://discord.gg/MDev7JQxfc Karşılaşmanın yapılacağı DC sunucusu ...
  11. stizzy

Yeni Forum Turnuvaları

Onlar illaki olur ama belki blazing sails, chess gibi oyunlar isteyenlerde olabilir.
  12. stizzy

Yeni Forum Turnuvaları

Bilgisayarın dozunu biraz fazla kaçırmış ve derslerini, kurslarını ertelemeye başlamış bu yüzden.
  13. stizzy

Yeni Forum Turnuvaları

Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere Alexa'nın düzenlediği forum turnuvaları iptal oldu. Bu forum turnuvaları gerçekten eğlendirdiği için bunu devam ettirmek istiyorum ama farklı bir şekilde; Ben birkaç arkadaş(forumdan) ile konuşup her oyun için bir(1) veya iki(2) kişi turnuva düzenleyecek ve...
  14. stizzy

Turnuvalar için bana müracaat etmeyin lütfen!

Önemli değil bebeğim, turmuva hayatından daha önemli değil iyi olanı yapmışsın.
  15. stizzy

(10/10) DA Forum CS:GO Müsabakası #2

Ödül için büyük turnuvaların düzenlenmesi gerek onun için Abdullah abiye ulaşmanız gerek.
  16. stizzy

DAF Valorant Turnuvaları Geri Dönüşleri Alalım

İlk turnuvaya girememiştim ama 2.ye girme şansını buldum ve gerçekten eğlendim, takıma bana göre toksik olmayan, elleri sağlam ve orta mizahlı, kafadar arkadaşlar geldi. Daha fazla kişi olsak ve daha büyük ve düzenli turnuvalar düzenlenebilir, buna rağmen @Alexa çok güzel düzenleme ve denge...
  17. stizzy

DA Forum Valorant Turnuvası #3 Hatırlatması!

Ula kimse yok 3 kişi dcde bekliyoruz.
  18. stizzy

DA Forum Valorant Turnuvası #3 Hatırlatması!

Bende aynı şekilde.
  19. stizzy

(20/20) DA Forum Valorant Turnuvası #3 Kayıtları Alınıyor

Valorant ban yedirmeyen hileler 2023 Enter
  20. stizzy

ZywOo dünya rekoru kırdı

Tam benim öğrencime yakışacak bir rekor kırmış.
Top Bottom