Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

Bf6 grafikler çamur gibi görünüyor

Ben ultraya alıyorum frame Gen Dlss açık 6 GB tüketiyo.
  2. theGladyator01

Bf6 grafikler çamur gibi görünüyor

Ultrada bile VRAM sınırına takılmıyor ki. 6GB VRAM TÜKETİYOR.
  3. theGladyator01

Valorant bu fps normal mi?

Acının tatlı tebessümü...
  4. theGladyator01

Ya bu ram uyumlulukları hep sorun oluyor yeni sistemlerde , bendede oldu hiç şaşmaz . Arkadaşın dediği gibi çıkar yerlerini değiştir sonra birdaha dene . Olmadı biraz silgi ile sil uçlarını öp kokla sarıl bismillah de tak her türlü olur o hocam .
  5. theGladyator01

Valla hocam sorun ram değilde ya slot kırarsa 💀 .
  6. theGladyator01

Hatta sen ekran kartının Rekabetçi oyunlara çok az miktarda etki ettiğini bile bilmiyorsun , bak yine benim bileşenime salladın sinirleniyorum 🍩 🙏🏻
  7. theGladyator01

Kimse bulutlara bakmıyor reis . Poligona gir seninde FPS in uçar bu kadar basit . Poligon , Deathmatch değerleri onlar diyorum...
  8. theGladyator01

Hocam ram iniz Expo uyumlu mu bakabilir misiniz ?
  9. theGladyator01

Sen aşçıya yemek mi öğretiyon . Biliyorum iyi işlemci olduğunu ben sallamadım senin islemcine sen benimkine salladın .
  10. theGladyator01

600 Görmüyor zaten hocam. Max 500 o da anlık oluyor genelde 400-500 arası geziyor bende .
  11. theGladyator01

Kıcı kırık dediğin işlemci senin işlemcinden iyi o halde . Hadi ben sallıyorum @loewry de mi yalan söylüyor. Sen yanlış anlamışsın poligon değeri onlar hem kıçı kırık dedin ayıp ettin param buna yetti nabim .
  12. theGladyator01

Aynen sallıyorum çok fena şizofrenim ben 😎. Oyun testlerine bak 7500f in dediğin fpslerle alakası yok .
  13. theGladyator01

Aldığın FPS normal performansa yakın olmasaydı evet anormal diyebilirim . Ama b*ktan bir oyun için sistem iade etmeye gerek yok . Monitörün tahminimce ya 240 ya da 360 Hz dir zaten . O sistem Valoda o FPS lere düşmediği sürece sıkıntı yok devaaaaammm .
  14. theGladyator01

Normal
  15. theGladyator01

Benimkinde İman Power var o da 30-40 FPS ekliyor hocam ona yapcak bişey yok 🙂
  16. theGladyator01

Valla poligonda o değerler . Zaten olay işlemci . Ekran kartı 4080 olsa bile işlemci nanay olduğu sürece mokokosal şeyler başlar hocam . Normal ranked veya derecesiz girdiğimde genellikle 400-500 arası alıyorum yer yer 300 lere düştüğü oluyor . Stabilite namına hiçbişey yok , heryerde başka FPS .
  17. theGladyator01

Hocam 7500f 4060 var 1080p ultrada minimum 500 600 civarı alıyorum . Düşürünce 600 700 civarı oluyor fps . Fakat seninde fps değerlerin kötü deil anlık değerleri önemseme . Zaten 10000 fps de alsan ekran hz in kadarını görüyosun.
  18. theGladyator01

FUT CLASSİCMİ ASİL CLASSİCMİ

Asil
  19. theGladyator01

Cs2 hiçbir şekilde fps artmıyor

Öncelikle sakin ol , driverların güncel mi ?
  20. theGladyator01

CS2 Tam ekran yapınca oyun siyah beyaz oluyor.

Hocam muhtemelen monitörden kaynaklı
Geri