Bf6 grafikler çamur gibi görünüyor

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
9060xt 8gb. Var ultrada Vram sıkıntisi çektiğim için düşük fps alıyorum ama lowda da çok farkli yok grafikler çok kötü geliyor bana kenar yumuşatma ve çözünürlüktr en yüksekte sadece bende mi böyle ayrıca oyunun renk paletleride çok kötü gelfi hiç bir şey anlaşılmıyor

5070ti kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım has bf ci mirliva'nın yaptığı ayarlara bakmanı tavsiye ederim.

5070ti kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım has bf ci mirliva'nın yaptığı ayarlara bakmanı tavsiye ederim.
Hocam her türlüsünü denedim ultraya aldiğimda da grafikler bi tatmin edici değil acaba monitörden mi 144hz samsung monitör var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam her türlüsünü denedim ultraya aldiğimda da grafikler bi tatmin edici değil acaba monitörden mi 144hz samsung monitör var
27 inc monitör

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Default keskinlik yüksek geliyor düşürüp öyle dene bakalım aynı hissedecek misin

27 inc monitör
1080p 27 inç ise ondan olabilir. Sistem gelene kadar 1080p kullandım monitörü çok kötüydü 27 inç 1080p

• Beğen
  • Beğen
1080p hocam ya

Nerede o ayar hocam
Belki çoğu kişiye normal gelir ama ben hayatım boyu 15,6 inç laptop kullandım. 1080p 27 inç çok kötüydü. R6s oynarken gözüm ağrıyordu. Sistem gelince 2k çektim daha iyi oldu

Anti-aliasing kapalıysa onu aç görüntü bozduğu söylenmiş.
Kenar yumuşatmayi fulledim zaten hocam

Belki çoğu kişiye normal gelir ama ben hayatım boyu 15,6 inç laptop kullandım. 1080p 27 inç çok kötüydü. R6s oynarken gözüm ağrıyordu. Sistem gelince 2k çektim daha iyi oldu
Hpnin laptopu var 30fps veriyor ama göruntusü bambaşka zateb

• Beğen
ben grafiği yüksek ve dlss açtım 120 fps veriyor sende fsr aç framesi varsa fsrnin fps artar görüntüyüde güzelleşir

9060xt 8gb. Var ultrada Vram sıkıntisi çektiğim için düşük fps alıyorum ama lowda da çok farkli yok grafikler çok kötü geliyor bana kenar yumuşatma ve çözünürlüktr en yüksekte sadece bende mi böyle ayrıca oyunun renk paletleride çok kötü gelfi hiç bir şey anlaşılmıyor
Ultrada bile VRAM sınırına takılmıyor ki. 6GB VRAM TÜKETİYOR.

ben grafiği yüksek ve dlss açtım 120 fps veriyor sende fsr aç framesi varsa fsrnin fps artar görüntüyüde güzelleşir
Fsr için ayar yok sadece on/off kismis var.Fsr fps artiriyor ama oyun akıcılığı hiç değişmiyor hala eski fpsyi aliyorum gibi oluyor fsr düzgün çalışmıyor sanirsam

Ultrada bile VRAM sınırına takılmıyor ki. 6GB VRAM TÜKETİYOR.
Hocam 7.600 tüketiyor.60fps uzeri yine oynayabiliyorum ama mediumda 100fps aliyorum daha akıcı oluyir

27 inc monitör
27 inç 2k değisle çamur gibi olur bende yaşadım onu 1080 p de 27 inç alınmaz maks hakkı 25 hatta 24

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri