Arama sonuçları: *

1. W

Yardım Thw witcher 3 buildi

beyler suan 24 seviyeyim baya yan görev yaptım suanda ana görevden gidiyorum uma fln derken kaer morhen e geldim orda bi kaç görev yaptım şimdi ise umanın laneti kaldırdık cirinin yanınaki koruyon eleman fln derken savaş için muttefik topluycam daha seviyem erkenmi yoksa devam ediyimmi daha 24...
  2. W

Yardım The witcher 3 yeterlilik

beyler suan 24 seviyeyim baya yan görev yaptım suanda ana görevden gidiyorum uma fln derken kaer morhen e geldim orda bi kaç görev yaptım şimdi ise umanın laneti kaldırdık cirinin yanınaki koruyon eleman fln derken savaş için muttefik topluycam daha seviyem erkenmi yoksa devam ediyimmi daha 24...
  3. W

Yardım The witcher 3 sevgili seçimi

ya şimdi oyunda triss i secme yerini yapalı cok oldu bi sürü item level fln kastım onların gitmesini istemiyorum yoksa ben save dosyasından giderim oraya cok bi fark olmasa 1738586232 işte triss i gönderdim gemiyle sonra görüşürüz fln dedim gitti sonradan triss le olmak isttedm
  4. W

yen le olmak zorundayoım o zmn demi:(
  5. W

bana yardımcı olurmusunuz ilk başlarda yen i istiodum sonradan triss i secmeye karar verdim cünkü triss gercek sevio yen köpeği gibi kullanıyo ama trissi ben seceneklerden sonra görüşürüz gibi bişey dedim gemiyle yolladım aradan cok fazla görev yaptım 21 seviyeye geldim skelige ye gittim suanda...
Top Bottom