Neler Yeni

Yardım The witcher 3 sevgili seçimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa karaca
bana yardımcı olurmusunuz ilk başlarda yen i istiodum sonradan triss i secmeye karar verdim cünkü triss gercek sevio yen köpeği gibi kullanıyo ama trissi ben seceneklerden sonra görüşürüz gibi bişey dedim gemiyle yolladım aradan cok fazla görev yaptım 21 seviyeye geldim skelige ye gittim suanda yen le manita kalıp kalmama seceneğindeyim yeni red etsem trissle olabiliyomuyum sonradan?

sekiz.8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
Ben oyunu beş kere falan bitirmişimdir
ikisini bir yürüttüm bir oyunda
diğerinde triss seçtim
diğerinde yen seçtim
:)

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Aykut

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Triss'i seçtiysen Yennefer'i reddetmen gerekiyor. Böylece Triss ile sevgili oluyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet, kal deseyin triss'i seçmiş olacaktın. Birde bir kaç seçim vardı da önceden onu da internetten bak.
ya şimdi oyunda triss i secme yerini yapalı cok oldu bi sürü item level fln kastım onların gitmesini istemiyorum yoksa ben save dosyasından giderim oraya cok bi fark olmasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Triss'i seçtiysen Yennefer'i reddetmen gerekiyor. Böylece Triss ile sevgili oluyorsun.
işte triss i gönderdim gemiyle sonra görüşürüz fln dedim gitti sonradan triss le olmak isttedm

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Soner Külcü
Birader shani başlarım trissinede yenşnede shani shani shani hele şunun tadını bilenler bir like tuluna bassın bakalım

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
işte triss i gönderdim gemiyle sonra görüşürüz fln dedim gitti sonradan triss le olmak isttedm
Benimle kal demediysen Triss gitti artık. Load game yaparak oraya tekrar gelmen gerekir. Veya Skellige'de Yennefer'a evet demen gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,257
Üyeler
166,905
Son üye
kyraq
Top Bottom