Arama sonuçları: *

1. zapkinus

MMORPG hayranlarından öneri isteği

p2w olmayan bir iki tane mmorpg oyun var, onlar ise subscription mantigiyla oynaniyor. her turlu para var bu isin icinde.
  2. zapkinus

Satılık valo hesabı kaç tl eder?

buldog:protokol hocam degerinin cok cok altina gider hic satmayin daha iyi arada caniniz sikilinca acip bi nesesini alip kapatirsiniz oyunu
  3. zapkinus

Csgo ölüm maçından çıkan silah

Düşebilecek en pahalı kaplama düşmüş.
  4. zapkinus

Cs go tarzı güzel grafikli oyun

R6S'de bir yerden sonra tıpkı Warzone'da da olduğu gibi oyun oynadığınızı unutuyorsunuz, başlamanızı önermem. Başlasanız bile oyunu öğrenene kadar en az 300-400 saat geçirmeniz gerekiyor.
  5. zapkinus

Yardım Online FPS Oyunu Önerisi Yapar Mısınız?

Öğrenilmesi belki de en zor oyun olabilir R6S. Sesin ne taraftan geldiğini dahi anlayamayabiliyorsunuz yeni başladığınızda.
  6. zapkinus

Yardım Online FPS Oyunu Önerisi Yapar Mısınız?

5v5 rekabetçi tabanlı istiyorsan Rainbow 6: Siege'e bakabilirsin.
  7. zapkinus

Oynamadan can sıkıcı olur demek mantıklı değil. Yine de sana kalmış, ben yeterince reklamını yaptım oyunun.
  8. zapkinus

WoW için hayatsız olman gerekmiyor. İki tür WoW var: Classic ve Retail. Classic daha eski olan, daha zor, daha uğraşlı bir oyun. Retail ise (yeni olan, düz WoW) öyle değil. Her yama ile birlikte maksimum seviye eşyaların minimuma düşüyor yani her yama ile birlikte oyun sıfırlanıyor gibi...
  9. zapkinus

World of Warcraft'tın 400 lira gibi bir fiyatı var. Tabi oyunu satın aldıktan sonra 100-150 TL gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor 30 gün oynayabilmek için. Oyun içerisinden farm yaparak gold kazanıp, oyun süresini gold ile satın alabiliyorsunuz. Bunu da belirtmek istedim, ben de pek bilgili...
  10. zapkinus

Rica ederim. Arkadaş önceleri haftalık 100$ kazanıyormuş, eskiden bayağı iyi kazandırıyordu gerçekten. Ama şu an gold fiyatları ve satın alma talepleri düşmüş oyunun. Oyun eskisi kadar popüler değil çünkü. Eğer yine arkadaşın dediği gibi güzel bir güncelleme gelir de reklamını iyi bir şekilde...
  11. zapkinus

Hoş ve kaliteli ortam istiyorsan WoW serisini önerebilirim. Çok ayrı bir hayran kitlesi var serinin. Önümüzdeki dönemde ben de Diablo ve WoW serilerine göz atmayı düşünüyorum.
  12. zapkinus

Benim de bilgim yok, hiç oynamadım. Eğer kâr amacın varsa New World'e bakabilirsin, internet üzerinde bir sürü bilgilendirici farm videoları ile item, gold kasıp yabancılara satan çokça insan var. (€ ve $ bazlı olduğundan iyi kazandırıyor.)
  13. zapkinus

Anladım. Bütçe problemin yoksa (aylık 11€ gibi bir problem) Final Fantasy XIV Online'a bakabilirsin. Ben hiç oynamadım fakat oyuncular genel olarak memnun oyundan. FF XIV dışında da önerebileceğim WoW serisi kalıyor.
  14. zapkinus

İngilizce konusunda çok problemin yoksa New World'e veya The Elder Scrolls Online'a göz atabilirsin.
  15. zapkinus

Valorant ve LOL hesabı ne kadar eder

Bu hesabı satmak mantıklı değil. Kalsın, arada oynarsınız. Oynamasanız bile birine hediye edersiniz. 2000, 3000, 4000 TL'lere değmez.
Top Bottom