Rhavenix
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 539
- İsim
- PichHasso
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş GW2 önerdi ama o oyun için de 1491 tl ödeme yapmak lazımmışWorld of Warcraft'tın 400 lira gibi bir fiyatı var. Tabi oyunu satın aldıktan sonra 100-150 TL gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor 30 gün oynayabilmek için. Oyun içerisinden farm yaparak gold kazanıp, oyun süresini gold ile satın alabiliyorsunuz. Bunu da belirtmek istedim, ben de pek bilgili değilim bu konuda.
Unutmadan, WoW diğer oyunlar gibi pay to win değil. Mağazada item falan satılmıyor, skin satılıyor yalnızca.
Mesaj otomatik birleştirildi:
wow da ne bileyim biraz hayatsız olmak lazım ya o kadar hayatsız olacak kadar müsait bir hayatım yokWorld of Warcraft'tın 400 lira gibi bir fiyatı var. Tabi oyunu satın aldıktan sonra 100-150 TL gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor 30 gün oynayabilmek için. Oyun içerisinden farm yaparak gold kazanıp, oyun süresini gold ile satın alabiliyorsunuz. Bunu da belirtmek istedim, ben de pek bilgili değilim bu konuda.
Unutmadan, WoW diğer oyunlar gibi pay to win değil. Mağazada item falan satılmıyor, skin satılıyor yalnızca.