Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

E ben de diyorum ki Forvet koymuyorsan barışı boşa koşturuyorsun. Ya birini koycaktı ya da oyun stilini böyle kurmayacaktı
  2. DeveloperRedneck

Hocam numaraya veya pozisyonlara hakim değilim. Gördüğümü söylüyorum. Dediğim gibi bitirecek birini koyması lazım. Cenki koysun o zaman. Ha bak barışı alıp Cenki tek koysan o zaman uzun toplarla atağa çıkamazdın Cenk koşamaz o kadar, kısa paslarla ilerlemek gerekirdi. Barış koştu top taşıdı...
  3. DeveloperRedneck

Hoca oyunu ona göre kurmuş ama, uzun top oynadılar barışa veriyosan topu çizgiye taşımaya çalışıyosan tamamlayacak, bitirecek biri lazım, yoksa hiçbir şeye yaramaz, yaramadı da
  4. DeveloperRedneck

A milli takımda saçıyla çok oynayanı oynatma, kazan. Çok basit bir taktik olmalı :d Tarih tekerrür
  5. DeveloperRedneck

pozisyon isimlerini bilmediğimden çok anlatamadım ama futboldan anlayan herkes dediğimi anlamıştır
  6. DeveloperRedneck

Dışardan gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum, futbol izlemem ama sorun şu gördüğüm kadarıyla Bu maç üstünden konuşacak olursak uzun topla barışı koşturmaya çalıştılar, güzel koşup taşıdığı da oldu ama ee ? kim bitirecek abi tek bir adamı önde koşturup uzun top atarak gol beklemek çok mantıklı...
  7. DeveloperRedneck

işte keremden onu beklersek dağlara taşlara haklı isyan olabilir barış da tek başına verimsiz kenan yerine kerem olsa keremle barış belki efektif olabilirdi Kenan ne önde iş yapıyor ne arkada
  8. DeveloperRedneck

ben ironi yaptım da Kerem az süre aldı gibi yoksa ondan bi şeyler izleyebilirdik belki
  9. DeveloperRedneck

Portekiz maçı için 2. çıkma opsiyonu var arda yorgun veya değil sakatlanmasın diye oynatmamış olabilirler
  10. DeveloperRedneck

İşte Montellanın da hatası burda. 85 sonrası ataklarımızı 65ten 70ten sonra görmemiz lazımdı aslında
  11. DeveloperRedneck

Top onlardayken iyi pas yaptılar haklarını yemeyelim, ilk yarı leş gibi denediler kaleye, bizdekine benzer sıkıntı vardı onlarda da. Düzgün vursalar umutlanmazdık bile.
  12. DeveloperRedneck

15lik aysular cansular edit yapacak diye semifinal kaçtı 😅
  13. DeveloperRedneck

Bu tarz olaylarda savunmayı oyuncu yapmaz Federasyon yapar. Federasyon da bizi yemiyorsa, denediklerini ama tüm yolların kapatıldığını söyledi. Örneğin 2 değil 3 maç ceza verilse CAS'a başvurma hakkımız oluyor(muş) Ecnebi yaptı yine Türk düşmanlığını
  14. DeveloperRedneck

Mertin 2 defa ayağına basıldı, Dijkın Barışa yaptığı da kartlıktı bence, onlar da verilmedi
  15. DeveloperRedneck

Merihe bir şey yazmaz herkes her şeyi yapıyor biz niye ceza yiyoz Bugün eyvallah dersek yarın Ardanın sade gol sevincine bile laf ederler. Tombala çekmek serbest kartal serbest haç çizmek serbest
  16. DeveloperRedneck

montellaya sallayan da haklı sallamayan da değişiklikleri çok geç yaptı (belki +30dk uzatmayı düşündü bilemiyorum) yediğimiz goller çok unlucky, son dakikalarda bir sürü gol şansı kaçtı Burdan çıkarsak Final oynarız diye düşünüyordum, sağlık olsun Kupa kaldıramasak bile Final izleseydik bari
  17. DeveloperRedneck

2-2 olsa bari 30 dk daha izlesek
Top Bottom