Neler Yeni

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bütün dünya maçı 70 e kadar okudu ama bızdekı vızyonsuz şahıs ne oldugunu belli etti goz göre göre macı verdı montellaa bızım takımımız cok ıyı BİZ HOCAYI YENEMEDIKKKK
Değişiklik içşn 2.golü bekliyormuş anlamıyorum yardımcısı da mı uyarmıyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,768
İsim
Mehmet Aslan
yav valla oynayarak çatır çatır kazansalar gam yemeyecem ya , izlediniz kaç defa adam akıllı ileri çıkabildi adamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakan Çalhanoğlu V2 .
çok geç değişiklik yaptı saç kalmadı yolmaktan

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilader sen maçı izledinmi cidden, ilk golden sonra türkiye yattı 20 dk o yüzden gol yedik.
Fizik gücü üstünlüğü onlarda yatacan oyuncu değişikliği sonrası saldırmak lazımdı tenik direktör çok bekledi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Talha Açıkgöz
ve h

ve her mac oynatması na nedemelı
semıh hıc sure almams dalga gecer gıbı zora sıkısınca cocugu oyna sokuyor
Harbi ya ona çok sinir oldum semihi hiçbir maçta oynatmayıp yüzsüz gibi Hollanda maçında son dakika sahaya sürüp gol atmasını bekliyor. Şaka gibi adam İsmail Kartal yan çar yemin ederim

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
yav valla oynayarak çatır çatır kazansalar gam yemeyecem ya , izlediniz kaç defa adam akıllı ileri çıkabildi adamlar
Top onlardayken iyi pas yaptılar haklarını yemeyelim, ilk yarı leş gibi denediler kaleye, bizdekine benzer sıkıntı vardı onlarda da. Düzgün vursalar umutlanmazdık bile.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,768
İsim
Mehmet Aslan
Hele o kaçan pozisyonlar.... abi sayamadım bile kaç pozisyon kaçırdığımızı nasıl girmez onlardan biri yav. Herifler okunmuş valla

Gif Man

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok geç değişiklik yaptı saç kalmadı yolmaktan
Semih Gibi Santrafor Varken Barışı Oynatması Santraforda Tamemen Lobi İcadı Zaten Hocada Suç Aramıyorum .

Lobiye Göre Hareket Ediyolar !

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,080
İsim
.
Hayır Hocam Milli Takım Tercrübesi Yok Çocuğun Dediğim Gibi Kaan Ayhan Stoperde Olmalıydı !

Avusturya Maçında 3'lü Stoper Oynadık Yendik 4'lü Stoperde Samet Var Diye Yenildik Bu Kadar Basit .
Artık Çok geç kral.İş işten geçti ama çok istemiştim çooook

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
Barışın katkısı olmayanlar falan maçı hangi kanalda izledi komik olmayın. Mertin kanat otoban olmuş zeki değişikliği yok. Orta saha otoban olmuş Okay değişikliği yok. Barış forvette oynayamadığı halde dk 80 de orjinal mevkiye çekti barışı. Asıl mevzu yani Kenan son 3 maçtır oyunda yok hala 80 dk kenanı izliyoruz. 2 yarı mert ve Kenan olmak üzere 9 kişi yine iyi dayandık. Prof. Montella bey maçı satınca tepki yememek için değişiklik yaptı. Kenanın 5 maçtır yapamadığını turnuva boyu 5 dk süre verdiği semih yaptı. Forvetsiz ve bu üst düzey bilgili hoca ile yine iyi geldik birkaç oyuncu hariç canı sağolun tüm oyuncuların.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom