Neler Yeni

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Avusturya maçında da aynısı oldu. İlk yarı dengeli oynuyoruz, pozisyon vermiyoruz, golü de buluyoruz; ikinci yarı komple defans, ileride top tutma yok, değişiklikler defansa yönelik ve geç yapılıyor, son dakikaya kadar vatan müdafası yapılıyor. Topu tamamen vermeyip biraz oynasak iki maçı da rahat alırdık. Ama bunun için de santrafor lazım, Barış top alıyor adam yok, Arda top alıyor adam yok. İyi ilerledik yine de.
2. yarı da gayet ileride oynadılar hocam 80 sonrası pozisyonlar özellikle , olay tamamen pizzacının geç değişiklik yapması

Ceasar123

80+ Silver
Twitter da herkes başka birşeye sallıyor.
"Kenanın saçıyla oynayıp, kızlara yaranmaya çalışması maçta", "Oyuncu değişikliğine gidilmemesi", "TFF ve teknik direktör istifası" vs. vs.
Burda kaos yok ama.

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can

0 gol , 0 Asist 😎

Lobiniz Batsın !

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk 11 Çok Yanlıştı Zaten Değişiklik 2-1 Olduktan Sonra Yapıldı Artık Yapsanda Yapmasanda Gram bir şey Değişmezdi Adamlar Defansa Yatmıştı Çoktan .
Sana ciddi cevap bile vermeyeceğim aynen lobi kardeşim benim lobi :D lobi benim fenevli kardeşim

Gif Man

80+ Gold
Uygunsuz davranış
Avusturya maçında da aynısı oldu. İlk yarı dengeli oynuyoruz, pozisyon vermiyoruz, golü de buluyoruz; ikinci yarı komple defans, ileride top tutma yok, değişiklikler defansa yönelik ve geç yapılıyor, son dakikaya kadar vatan müdafası yapılıyor. Topu tamamen vermeyip biraz oynasak iki maçı da rahat alırdık. Ama bunun için de santrafor lazım, Barış top alıyor adam yok, Arda top alıyor adam yok. İyi ilerledik yine de.
Kaç Maça Çıktık Halen Barışı Forvette Oynatmakta Israr Ediyorlar !

La Zamanında Serdar Dursun , Umut Nayir Gibi Santraforları Çağırmadın Anlarım Neysede Çağırdıklarınıda Oynatmıyorsun !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana ciddi cevap bile vermeyeceğim aynen lobi kardeşim benim lobi :D lobi benim fenevli kardeşim
Ne Alaka Fener Gerzek Herif 5 Maça Santrafor Olmasına Rağmen Barışı Sokuyolar Tesadüf Mü Sence ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Twitter da herkes başka birşeye sallıyor.
"Kenanın saçıyla oynayıp, kızlara yaranmaya çalışması maçta", "Oyuncu değişikliğine gidilmemesi", "TFF ve teknik direktör istifası" vs. vs.
Burda kaos yok ama.
kenan kötüydü hocam , değişiklik hatasıda çok doğru , büyükekşi , pizzacı ve hamitin tayfa komple pılını pırtını toplayıp gitsin

Alfha13

80+ Silver
2. yarı da gayet ileride oynadılar hocam 80 sonrası pozisyonlar özellikle , olay tamamen pizzacının geç değişiklik yapması
2. gole kadar tek kaleydi maç.

Kaç Maça Çıktık Halen Barışı Forvette Oynatmakta Israr Ediyorlar !

La Zamanında Serdar Dursun , Umut Nayir Gibi Santraforları Çağırmadın Anlarım Neysede Çağırdıklarınıda Oynatmıyorsun !
Barış-Arda-Kenan üçlüsü yer değiştirdi hep. Santrafor yoktu yani, 3-7-0 oynadık.

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
Ağzını bozma terbiyeni takın futbol bilgin yerlerde sürünüyor barışı neden oynatıyor bu hoca diyen bir futbol seyircisi ile bir şey tartışmam ben ikile.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1720301107922.png
1720301146929.png

Ceasar123

80+ Silver
kenan kötüydü hocam , değişiklik hatasıda çok doğru , büyükekşi , pizzacı ve hamitin tayfa komple pılını pırtını toplayıp gitsin
Twitterda refresh atıyorum.
Şuan herkes kenana sövüyor.
Saçı düzeltmesinden, maça odaklanmamasından, kötü oynamasından vs. vs.
Teknik Direktöre ve kenana girişiyorlar baya

Gif Man

80+ Gold
2. gole kadar tek kaleydi maç.

Barış-Arda-Kenan üçlüsü yer değiştirdi hep. Santrafor yoktu yani, 3-7-0 oynadık.
Onu Söylüyorum Bende Semih Kılıçsoyu Harca Harca Çeyrek Finalde 85 Küsürde Oyuna Al Ne Kadar Mantıklı Bir Hareketti Öyle .

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Twitterda refresh atıyorum.
Şuan herkes kenana sövüyor.
Saçı düzeltmesinden, maça odaklanmamasından, kötü oynamasından vs. vs.
Teknik Direktöre ve kenana girişiyorlar baya
twitter zaten b** çukuru hocam boşver sil :D İnan çok faydası oluyor bende bıraktım kullanmayı.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu tarz olaylarda savunmayı oyuncu yapmaz Federasyon yapar. Federasyon da bizi yemiyorsa, denediklerini ama tüm yolların kapatıldığını söyledi.
Örneğin 2 değil 3 maç ceza verilse CAS'a başvurma hakkımız oluyor(muş)
Ecnebi yaptı yine Türk düşmanlığını
Kanka sence bizim federasyon bizi yemeyecekmi arda yorgun diye yediler bizi portekiz maçında 39-40 yaşındaki adamlar yorulmuyor omu yorucak

Top Bottom