askljasfjklasjkfllkjasHaha Komik Şey Seni Git Amerikadaki Dedenin Yanına !
Portekiz maçı için 2. çıkma opsiyonu var arda yorgun veya değil sakatlanmasın diye oynatmamış olabilirlerKanka sence bizim federasyon bizi yemeyecekmi arda yorgun diye yediler bizi portekiz maçında 39-40 yaşındaki adamlar yorulmuyor omu yorucak
Adam Sonradan Milli Takımı Seçti Ama Hepsinden Daha Türk Gibi Oynadı .Turnuvada takımdan en beğendiğiniz oyuncusu kimdi sizce ? Ben Ferdiyi baya beğendim , turnuva boyunca çok istikrarlı oynadı her maç on numaraydı inişli çıkışlı grafiği yok gözümde. Bu arada çocukta nasıl ciğer varsa maşallah at gibi koşuyor
Bence Ferdi Kadıoğlu. Favori oyuncum. tabi ben fenerliyim onunda katkisi olabilirTurnuvada takımdan en beğendiğiniz oyuncusu kimdi sizce ? Ben Ferdiyi baya beğendim , turnuva boyunca çok istikrarlı oynadı her maç on numaraydı inişli çıkışlı grafiği yok gözümde. Bu arada çocukta nasıl ciğer varsa maşallah at gibi koşuyor
bende Ferdi'yi çok beğendim. Barış da fena değildi bence genel olarakTurnuvada takımdan en beğendiğiniz oyuncusu kimdi sizce ? Ben Ferdiyi baya beğendim , turnuva boyunca çok istikrarlı oynadı her maç on numaraydı inişli çıkışlı grafiği yok gözümde. Bu arada çocukta nasıl ciğer varsa maşallah at gibi koşuyor
ben fenerli değilim ama yine de Ferdi. böyle durumlarda kendi tuttuğumuz takımı bir köşeye bırakıp objektif yorum yapmak gerekBence Ferdi Kadıoğlu. Favori oyuncum. tabi ben fenerliyim onunda katkisi olabilir
Alakası Bile Olmaz Fenerli Olmanın Görününen Köy Klavuz İstemez Hocam .Bence Ferdi Kadıoğlu. Favori oyuncum. tabi ben fenerliyim onunda katkisi olabilir
Ya benim ferdiye ayri bir sempatim vardi her zamanbende Ferdi'yi çok beğendim. Barış da fena değildi bence genel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben fenerli değilim ama yine de Ferdi. böyle durumlarda kendi tuttuğumuz takımı bir köşeye bırakıp objektif yorum yapmak gerek
2-1 alırız rahat olun, güzel de bir bozkurt hareketi çeker bizim tribünler.
Kenan ve SametTurnuvada takımdan en beğendiğiniz oyuncusu kimdi sizce ? Ben Ferdiyi baya beğendim , turnuva boyunca çok istikrarlı oynadı her maç on numaraydı inişli çıkışlı grafiği yok gözümde. Bu arada çocukta nasıl ciğer varsa maşallah at gibi koşuyor