Fenerlisin sanırsam. Objektif yorum yapma imkanın yok. İzlediğini bile anlayabildiğini sanmıyorum.Kerem Ve Barışı Çok İzledik Hocam Hiç Bir Etken Değişmezdi .
Fenerlisin sanırsam. Objektif yorum yapma imkanın yok. İzlediğini bile anlayabildiğini sanmıyorum.Kerem Ve Barışı Çok İzledik Hocam Hiç Bir Etken Değişmezdi .
Ne Alakası Var Görüyoruz Hocam Çok Efektif Oynuyorlar Tüm Fırsatları Harcıyorlar !Fenerlisin sanırsam. Objektif yorum yapma imkanın yok. İzlediğini bile anlayabildiğini sanmıyorum.
Barış Ferdi'den sonraki takımın en iyisiydi. Bir santrafor olsa herkes görebilirdi bunu.Kerem Ve Barışı Çok İzledik Hocam Hiç Bir Etken Değişmezdi .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Sadece Tek Maç Üzerinden Söylemedimki Hocam ?
Hücumda Barıştan fazla fırsat yaratmaya çalışan 1 oyuncu yok takımda ama sana göre fırsatları harcayan Barış. Güzel izlemişsin maçı.Ne Alakası Var Görüyoruz Hocam Çok Efektif Oynuyorlar Tüm Fırsatları Harcıyorlar
Dışardan gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum, futbol izlemem ama sorun şu gördüğüm kadarıylaKerem Ve Barışı Çok İzledik Hocam Hiç Bir Etken Değişmezdi .
Barışın kaybettiği toplsrin haddi hesabı yok nasıl en iyisi olabilir boşa savunmayinBarış Ferdi'den sonraki takımın en iyisiydi. Bir santrafor olsa herkes görebilirdi bunu.
Tek Maç Üzerinden Konuşma İstersen Gördük Pas Atacağı Yerlerde Çok Güzel Dikine Atıyordu !Hücumda Barıştan fazla fırsat yaratmaya çalışan 1 oyuncu yok takımda ama sana göre fırsatları harcayan Barış. Güzel izlemişsin maçı.
En doğru yorum bu, barış alıyo topu sürüyo atıcak kimse yok, kerem oyuna girince ataklar daha iyi oluyordu, 2 maç üst üste aynı hatayı yaptı hocaAvusturya maçında da aynısı oldu. İlk yarı dengeli oynuyoruz, pozisyon vermiyoruz, golü de buluyoruz; ikinci yarı komple defans, ileride top tutma yok, değişiklikler defansa yönelik ve geç yapılıyor, son dakikaya kadar vatan müdafası yapılıyor. Topu tamamen vermeyip biraz oynasak iki maçı da rahat alırdık. Ama bunun için de santrafor lazım, Barış top alıyor adam yok, Arda top alıyor adam yok. İyi ilerledik yine de.
Rakip defansı yoran, hataya sürükleyen bir oyuncu ki yaptı da. Geniş alan bırakırsan orayı değerlendirip svanuma arkasına kolayca geçebiliyor ki yaptı da. Top kayıpların temel sebebi ileride top saklama görevini sadece ona yükledi hoca ve desteğe gelecek bir santrafor veya on numara yoktu. Ön üçlüde en etkili isim hep Barış'tı, kanatta oynadığı zaman tabii.Barışın kaybettiği toplsrin haddi hesabı yok nasıl en iyisi olabilir boşa savunmayin
Hacı sen objectif konusmuyorsun, senin yorumlarda bir kin var, barış alper van dijk ile ikili mücadeleye girip durdu, karşısındaki defans globalde en iyilerinden, adam elinden geleni yaptı.Ne Alakası Var Görüyoruz Hocam Çok Efektif Oynuyorlar Tüm Fırsatları Harcıyorlar !