Kenan deme be hocamKenan ve Samet
Kenan deme be hocamKenan ve Samet
Keşke Emekli Olmasaymış Onu İzlerdikCumhurbaşkanı Erdoğan bile bu değişiklik konusunda pizzacıya sövmüştür bence eski futbolcu oda
dur hocam Kenan deme anksiyete krizine giriyorumKenan ve Samet
Milli Maçlarda Verimsiz Oyuncular .Kenan ve Samet
ben ironi yaptım daMilli Maçlarda Verimsiz Oyuncular .
Kenan Yıldız , Hakan Çalhanoğlu , Samet Akaydın , Kerem Aktürkoğlu , Barış Alper Yılmaz , Salih Özcan , Orkun Kökçü .
Fark Etmez Hocam Dağlara Taşlara Devamkeben ironi yaptım da
Kerem az süre aldı gibi yoksa ondan bi şeyler izleyebilirdik belki
Bence Semih cok az oynasi daha fazla oynamalıydi. Bu oyuncu değişikliği dakika 50 de yapilsa mac net bizde.ben ironi yaptım da
Kerem az süre aldı gibi yoksa ondan bi şeyler izleyebilirdik belki
Can Uzunu Harcadılar , Semihi Harcadılar Zaten .Bence Semih cok az oynasi daha fazla oynamalıydi. Bu oyuncu değişikliği dakika 50 de yapilsa mac net bizde.
işte keremden onu beklersek dağlara taşlara haklı isyan olabilirFark Etmez Hocam Dağlara Taşlara Devamke
Hakan dünyanın topunu dağıttı, gol de attı.Milli Maçlarda Verimsiz Oyuncular .
Kenan Yıldız , Hakan Çalhanoğlu , Samet Akaydın , Kerem Aktürkoğlu , Barış Alper Yılmaz , Salih Özcan , Orkun Kökçü .
Kerem Ve Barışı Çok İzledik Hocam Hiç Bir Etken Değişmezdi .işte keremden onu beklersek dağlara taşlara haklı isyan olabilir
barış da tek başına verimsiz
kenan yerine kerem olsa keremle barış belki efektif olabilirdi
Kenan ne önde iş yapıyor ne arkada
Ben Sadece Tek Maç Üzerinden Söylemedimki Hocam ?Hakan dünyanın topunu dağıttı, gol de attı.
Samet'in defoları olsa da dar alan savunmasında çok iyiydi.
Kerem azıcık sürede bile Ferdi'yle sol kanatı işletebildi, süresine göre çokça pozisyona girdi.
Barış'a kötü diyen birine bunları yazıyor olmak da kötü, boşa gidiyor çünkü yazdıklarım.
Salih aynı İsmail orta sahaya direnç kattı, bastı, rakipleri döndürmedi.
Kenan ve Orkun dışında kötü oynayan kimse yoktu.