BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

realist olursak NE YAZIK Kİ Hollanda kazanır diyorum bu durumda. Hollanda açık vermiyor, çok fazla bastırıyor maçlarını seyrettim de. Ama umarım kazanırız çok sanmasam da yarı finale çıkmayı istiyorum.

90 dakika 1-1 biter uzatmalarda 1 gol atıp 2-1 kazanırız içimden öyle hissediyorum.

2-1 alırız rahat olun, güzel de bir bozkurt hareketi çeker bizim tribünler.

arkadaşlar selam tabiiye giremiyorum vE1 hatası veriyor konu açtım fakat ilgilenen olmadı nasıl çözüceğimi bilen varsa bana dönerse çok sevinirim tv den izleme şansım yok

arkadaşlar selam tabiiye giremiyorum vE1 hatası veriyor konu açtım fakat ilgilenen olmadı nasıl çözüceğimi bilen varsa bana dönerse çok sevinirim tv den izleme şansım yok
hocam adblock varsa kapatıp tekrar deneyin

Reklam engelleyicisi kullanıyorsan kapat olmazsa gizli modda dene yine olmazsa farklı bir tarayıcıdan girmeyi dene.

İnşallah kazanırız ama Samet yerine Kaan olsaydı keşke.
Samet'ten çok Abdülkerim'in yedek oturması lazım, sahada ruh gibi geziyor hiçbir katkısını görmedim, Samet bu turnuvada hatalar yapmasına rağmen Abdülkerim'den çok çok daha iyi oynadı. Benim bu maç için stoper tandemim Kaan Ayhan-Samet ikilisi olurdu.

Geri