Arama sonuçları: *

1. E

TV8 ⚽ İZLANDA - TÜRKİYE ⚽ 21:45 Maç Tahminleri !

Kötü ve zevksiz bir maç olacak 2. yarı Türkiye atar 1-0 yeneriz gol muhtemelen şanslı beleş bir gol olur
  2. E

Fenerbahçe-Lugano ?-?

Fenerbahçe en az 3 farkla alır fakat stoper de ilk tercih djiku jayden olmalı jayden yoksa da becao olmalı benim gözümde çağlar jayden ve becao dan geride becao biraz ağır kalıyor ama çağlar güçlü rakiplere karşı hava toplarında sıkıntı yaşatır bu sene fenerin defansı ferdi jayden djiku osayi...
  3. E

Hollanda-Türkiye Maçı Kaç Kaç Biter?

Sorun yok hocam herkes kendi tuttuğu takımı büyük görür favori görür kazanmasını ister fakat taktik anlayışı kötü bile olsa Hollanda nın kadro değeri ve tecrübesi bizden çok yukarılarda
  4. E

Futbolda hayat gibidir yanıldıkça tecrübelenirsin kendi ülkenin takımı diye Türkiyeyi çok büyük görmek yanlış aynı şey kulüp takımlarımız için de geçerli Hollanda nın tecrübesi ve kadrosu bizden çok daha iyi ve değerli ben en az 2 fark bekliyordum fakat ilk yarı Hollanda çok kötü oynadı kendi...
  5. E

Avustuya hoyanda yı yendi abe bizde avustuyayı yendik abe o zaman hoyanda yı yeneyiz (!)
  6. E

Hocam o işler öyle olmuyor Gürcistan biz 3 atan Portekizi yendi ama bizi yenemedi her takımın oyun anlayışı ve maçın önemine karşı oynayışı farklıdır sözümün arkasındayım en az 2 farkla Hollanda yenecek
  7. E

Beyler kimse hayallere dalmasın Hollanda en az 2 farkla yener Avusturya ile karşılaştırmayın Hollandayı maçtan sonrada burdayım sözümün arkasındayım 1720082290 Maç bittikten sonrada hayat tavsiyesi almak için yazabilirsiniz
Top Bottom