Gif Man
80+ Gold
Fenere Attı Luganoya Atacağına Galibakime attın ona göre
Fenere Attı Luganoya Atacağına Galibakime attın ona göre
Sıkıntı yok uzayda bile oynar ferdi Uluslararası Uzay İstasyonu kanadı bile yazılır3-1 fener alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
o degılde ferdıyı sol kanat yazmıslar
Maç sonuna kadar vardır mourinho'nun bildiği diyeceğim maç sonucuna göre yorum yaparım
bence osterwoldeyı kesmek ıstemıyor oda ıyı oynuyon fızıgı cok ıyı degerşlendırmek ıstıyor ama maxımını aldı mecbur kesıcek bırınıne bilim ne yapıyolar anlamadım mourniho bile olsan açıkla abi o zaman isabetli pas bile atamayan adamı niye 11 başlatıyorsun ismailin bu adamdan aşağı kalır yanı ne hadi maximin hazır değil e oğuz var solda ferdi niye sol kanat
Aslında Ferdiyi Sol Kanat Oynatsa Osterwoldeyi Bek Oynatsa Daha İyi OlurduSıkıntı yok uzayda bile oynar ferdi Uluslararası Uzay İstasyonu kanadı bile yazılır
sıkıntı o değil ki brom bir adamın mevkisi belli olmalı bence ferdi bek işte zorlamanın mantığı yok alternatifi olmasa vallahi bir şey demem ama var abi alternatifinSıkıntı yok uzayda bile oynar ferdi Uluslararası Uzay İstasyonu kanadı bile yazılır
izin yok değiştirtmiyorum xDFenere Attı Luganoya Atacağına Galiba
Alalım bu arkadaşı3-1 lugano malesef
Fenere Attı Luganoya Atacağına Galiba
yok kral tamtersisıkıntı o değil ki brom bir adamın mevkisi belli olmalı bence ferdi bek işte zorlamanın mantığı yok alternatifi olmasa vallahi bir şey demem ama var abi alternatifin
Mesaj otomatik birleştirildi:
izin yok değiştirtmiyorum xD
Totem yapıyordur yaAlalım bu arkadaşı
Ne yaptın usta takım çok top kaybediyor pas hataları yapıyorlar6-0 net