Arama sonuçları: *

• Users: F4IRFL4Y
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. F4IRFL4Y

İcardinin aldığı maaşla Ankara'da aç insan kalmayacağı

Alakası Yok Adamın Yaptığı Eleştir Saçma Ve Gereksiz
  2. F4IRFL4Y

En Azından 100 Milyonluk Adama 6M Maaş Verdik Deyip PDFK'ya Yalan Açıklama Yapmaz 35 Yaşındaki Adama Paşa Paşa 6 Milyon Verir 5-0 Da Maçı Koyar Öyle 3-0'dan Maçı Döndürtüp 3-3 Yaptırtıp Anadolu Takımına Berabere Kalmaz :D
  3. F4IRFL4Y

Duyar Kasmalık Konu Gibi Geldi Ona Bakılırsa Ronaldo Messi Haaland Mbappe Felan Hepsine Ödenen Paralar İle Dünyayı Doyuralım Dimi
  4. F4IRFL4Y

❗ Eski Futbolcu Dani Alves Hapishanede İntihar Etti İddiası❗

Hocam Kaynakları Var Bu Sayfa Hariç Portekiz Basınına Bakmanı Tavsiye Ederim
  5. F4IRFL4Y

❗ Eski Futbolcu Dani Alves Hapishanede İntihar Etti İddiası❗

Evet Arkadaşlar Maalesef Bir Zamanların En İyi Sağ Bek'i Dani Alves İntihar Etti
  6. F4IRFL4Y

🚨Antalyaspor'un Oyuncusu İsrail'e Gönderme Yaptığı İçin Kadro Dışı Bırakıldı🚨

Kanka Diğer Adamada Neden Türk Forumundasın Amerika Forumuna Git Diyor Tem Sorunlu
  7. F4IRFL4Y

Evet Sövecem En Sonunda Adam Bizi Vatan Haini Terörist İlan Ediyor
  8. F4IRFL4Y

Seni Varya Bana Küfür Ettirtme Sen Ne Diyon Lan Bana Vatan Haini Mi İlan Ediyon
  9. F4IRFL4Y

Yav Sen Ne Anlatıyon Kanka Beni Öyle Bir Şey Ettinki 1 Anda Hdp'li Terörist Bir Yandan Atatürkçü Akp'li Müslüman Yahudi Ateist Oldum Aynen Ondan Kanka
  10. F4IRFL4Y

Konunun Senle Alakası Yok Kanka Karışma Sen
  11. F4IRFL4Y

Boşu Kes MÜSLÜMAN Ben Ateistim Bana İstedeğini Dinleri Diyebilirisin Umrum Dışı
  12. F4IRFL4Y

Lan Sensin Oğlum En Büyük Yahudi Gelmiş Herkesi Yahudi İlan Ediyor Ulan Sen Müslümansın Diye Millet Sana bir şey Diyor Mu Lan Sensin En Büyük Yahudi Millete Laf Atıyor Bide Sanane Ulan İsteyen İstediğini Desteklesin Sana Mı Kaldı Yahudi Müslüman Sorguluyon
  13. F4IRFL4Y

🚨Antalyaspor'un İsrail'li Oyuncusuna Soruşturma Açıldı🚨

ne alaka argo kullanacam şimdi biri kadro dışı bırakılma olayı diğeri soruşturma ve ilk konu bundan daha çok tuttu ne boş yapıyon başlatma şimdi yahudiliğine de müslümanlığınada
  14. F4IRFL4Y

🚨Antalyaspor'un İsrail'li Oyuncusuna Soruşturma Açıldı🚨

Kalanlarıda Yakalanır İlla Yada Öldürülür Ama Avrupa Ülkeleri Salmaz Onları İsrail'i Destekledikleri İçin
Top Bottom