Ayrıca sen neden Türk forumlarındasınki? Amerikan forumlarında takılsana, Amerikan bayrağınla. Daha inandırıcı olursun bence....Keşke dediğin olsa ama şu anlık yok dediğim gibi bir hastaneye görün bence.
Ne abarttın be sürekli gereksiz yere büyütüyorsun her olayı.Emin ol gidecek olsam TÜRK doktorlarına giderim. Amerikan Bayraklı uşaklardan fikir almam
Evet Sövecem En Sonunda Adam Bizi Vatan Haini Terörist İlan Ediyor
Amerikan bayraklı Türkçe konuşan kişi. Dediğim gibi ait olduğun yerin bayrağını taşıyorsan, ait olduğun yerin forumlarında takılNe abarttın be sürekli gereksiz yere büyütüyorsun her olayı ve konu doktorla ne ilgisi var gümledim ncbbffh
Sen ona yorum yaz direk seni vatan haini ilan etmeye çalışır kesinTrolden kastım, yazdıklarında ciddi. İnsanları kışkırtmak için kasıtlı olarak gevşek gevşek yorumlar yazıyor. Örneğin ben şu an hiçbir yorumunu göremiyorum çünkü engelledim fakat böyle yaptığına eminim.
PP ye koyduğun foto ile ırkın mı belli oluyor hocam anlamadım seni. Benim pp de japon işi çizgi dizi var ben japon muyumAmerikan bayraklı Türkçe konuşan kişi. Dediğim gibi ait olduğun yerin bayrağını taşıyorsan, ait olduğun yerde takıl
hayır sen haplarımı alana kadar anime karakterisinPP ye koyduğun foto ile ırkın mı belli oluyor hocam anlamadım seni. Benim pp de japon işi çizgi dizi var ben japon muyum
Beni ABD yaşadığımı sanıyorsun? Ah keşke olsa... yahu iyice beni güldürüyorsun ve kendini rezil ediyorsun haberin olsunAmerikan bayraklı Türkçe konuşan kişi. Dediğim gibi ait olduğun yerin bayrağını taşıyorsan, ait olduğun yerin forumlarında takıl
Fotonda sevdiğin yada aidiyet duyduğun şeyleri koyarsın. Sen çizgi film hayranısındır onu koyarsın. Başkası Amerikan aidiyetlidir yada Amerikan hayranıdır onu koyar. Neye itiraz ewdiyorsun?PP ye koyduğun foto ile ırkın mı belli oluyor hocam anlamadım seni. Benim pp de japon işi çizgi dizi var ben japon muyum