Neler Yeni

🚨Antalyaspor'un Oyuncusu İsrail'e Gönderme Yaptığı İçin Kadro Dışı Bırakıldı🚨

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,176
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sağda solda İsrail malı diye ağıt yakıp, sağa sola saldırıp, ağlasınlar arkadakilerden haberleri yok :) Bu tarz şeyleri tanımadığınız insanlar ile tartışmak sadece zaman kaybı. Engelleyip geçin sadece kafa şişiriyorlar.

Alıntıyı görüntüle

68-caa7.jpg
Bizim halkımız keşke sorgulasaydı saçma sapan milletin aldığı ürüne laf edip saldırmazlardı. Erdoğan'ın israil ile filistin konusunda çelişkili davranıyor zaten bizimkilerde ümmet ve halife olarak görmeye devam etsinler. :)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz

mrcaglar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kamil Sönerce
Avrupada çatır çatır İsrail katliamına laf eden futbolcular kadro dışı bırakılıyor. UEFA dada cezası yok, çünkü futbolcular siyasi gösteri yapamazlar. Ama ilginçtir Avrupadaki bu cezalara doğru diyenler, Türkiyede olunca "aaaaa ne saçma ceza" diyorlar. İsraile destek için Coca cola stoklayan ülkemizdeki yahudi kökenliler bu habere ateş püsküreceklerdir.
Olayların fitilini ateşleyen el-aksa tufanı operasyonunda "barış için müzik" festivali basıldı ve orada birçok AB vatandaşı "sivil" katledildi. Şimdi bunlar Türk olsaydı sen de Hamas'a karşı farklı bakmaz mıydın? Hamas da İsrail gibi sürekli sivilleri hedef alıyor. Tabi bu dünya medyasında yer alırken bizim medyamızda buna yer vermiyorlar.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olayların fitilini ateşleyen el-aksa tufanı operasyonunda "barış için müzik" festivali basıldı ve orada birçok AB vatandaşı "sivil" katledildi. Şimdi bunlar Türk olsaydı sen de Hamas'a karşı farklı bakmaz mıydın? Hamas da İsrail gibi sürekli sivilleri hedef alıyor. Tabi bu dünya medyasında yer alırken bizim medyamızda buna yer vermiyorlar.
Bence engelleyin. Bunlar akıl ve mantık düzleminde tartışılacak oluşumlar değil.

İsrail askerlerinin itirafları var, onu geçtim videolar var o etkinliktekilerin büyük bir çoğunluğunu biz vurduk diye. Hamas' ın böyle bir şey yapacağına inanıyorsan ne diyim sana.

İceWolf

80+ Silver
İsrail bir Terör Devletidir ve en sapkın ırklardan biridir bu konuda sizinle hem fikirim. Bu olaylar zaten dün başlamadı 80 yıllık bir mesele bu. Fakat ben hamasın zannetiğiniz gibi de halk kahramanı ve masum olduğunu düşünmüyorum.
Hamas halk kahramanıdır demedimki onu nerden çıkardınız? Ben sadece İzzeddin Kassam'ın Atatürkün emrindeki bir subay olduğunu biliyorum.

Coco cola ne alaka? İktidardakiler ticarete olumlu bakıyor ona bakarsan ve Uluslararası ticaret devam ediyor israil'e hemde gemiciklerle. :)
Sonunda geldin. Canın koşşş koşşşş Carrefoura, Migrosa. Burda cevap vererek boşuna vakit kaybetme. Geçenki İsrail konusunda Bebek kafasıyla top oynamak istiyordu senin yancılar. Koşşş koşşş onlara yetiş.

Lan Sensin Oğlum En Büyük Yahudi Gelmiş Herkesi Yahudi İlan Ediyor Ulan Sen Müslümansın Diye Millet Sana bir şey Diyor Mu Lan Sensin En Büyük Yahudi Millete Laf Atıyor Bide Sanane Ulan İsteyen İstediğini Desteklesin Sana Mı Kaldı Yahudi Müslüman Sorguluyon
:) :) :) La senin YAHUDİ sınır dışı edilmiş. Onun içinde konu aç. Utanıyom falan de, insan haklarına aykırı falan de. :) :) :)

Hasan344

80+ Gold
Avrupada çatır çatır İsrail katliamına laf eden futbolcular kadro dışı bırakılıyor. UEFA dada cezası yok, çünkü futbolcular siyasi gösteri yapamazlar. Ama ilginçtir Avrupadaki bu cezalara doğru diyenler, Türkiyede olunca "aaaaa ne saçma ceza" diyorlar. İsraile destek için Coca cola stoklayan ülkemizdeki yahudi kökenliler bu habere ateş püsküreceklerdir.
Hayret kudurmuşlar bu mesaja sinirli emojisi atmamış😀😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Benim Anlamadığım Araplar Ne Zamandan Beri Bizim Milli Değerimiz Oluyor'da Adam Bu Sebepten Kadro Dışı Bırakılıyor Adam Tabi Kendi Ülkesini Savunacak Filistine Destek Verecek Hali Yok Bence Çok Saçma Karar Fifa'ya Şikayet Ederse Oyuncu 3 Dönem Transfer Cezası Ve Para Cezası Alır Çok Rahat Antalyaspor
Çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum bende.

İceWolf

80+ Silver
Hayret kudurmuşlar bu mesaja sinirli emojisi atmamış😀😀
Dostum kuduruyorlar. Bizim hatamızda şu: 600 yıldır bu topraklarda yaşayan YAHUDİLERİ unutturdular bize. Biz onları Türk zannediyoruz çünkü Türkçe konuşuyorlar ve adları soyadları Türkçe. İsmet İnönü zamanındaki bir kanuııla hepsinin adı soyadı resmiyette değiştirildi. Ama onlar Hala Yahudi ve bilinçli olarak Türk görünüp Yahudilik yapıyorlar.

Bakalım ilerleyen günlerde Türkiyedeki hangi Sinagogdan ne tüneller, ne bebek cesetleri çıkacak. Bekleyip göreceğiz....

Çünkü paganist tevratta 'BEBEKLERİ KATLEDİN' yazıyor.

Bizim halkımız keşke sorgulasaydı saçma sapan milletin aldığı ürüne laf edip saldırmazlardı. Erdoğan'ın israil ile filistin konusunda çelişkili davranıyor zaten bizimkilerde ümmet ve halife olarak görmeye devam etsinler. :)
Amerika'nın medya çalışmalarına devam ediyorsun ha :) :) :) İyi en azından profil resminden AMERİKAN BAYRAĞINI KALDIRMAMIŞSIN. Rengini fazlamı belli ediyorsun? :) :) :) Eeeeee nedir senin bu amerikan sevgin. Doların arkasındaki resimle bir ilgisi varmı? :) :)

Son düzenleme:

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
.
Filistin ne zamandan beri benim milli değerim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Hamas halk kahramanıdır demedimki onu nerden çıkardınız? Ben sadece İzzeddin Kassam'ın Atatürkün emrindeki bir subay olduğunu biliyorum.

Sonunda geldin. Canın koşşş koşşşş Carrefoura, Migrosa. Burda cevap vererek boşuna vakit kaybetme. Geçenki İsrail konusunda Bebek kafasıyla top oynamak istiyordu senin yancılar. Koşşş koşşş onlara yetiş.

:) :) :) La senin YAHUDİ sınır dışı edilmiş. Onun içinde konu aç. Utanıyom falan de, insan haklarına aykırı falan de. :) :) :)
Boşu Kes MÜSLÜMAN Ben Ateistim Bana İstedeğini Dinleri Diyebilirisin Umrum Dışı

İceWolf

80+ Silver
Boşu Kes MÜSLÜMAN Ben Ateistim Bana İstedeğini Dinleri Diyebilirisin Umrum Dışı

Kötü kötü konuşacam. Ya abicim kafan iyi mi? garip garip konuşuyon.
Kızma dostum. Bunlar 600 yıldır gizleniyorlar ve çok renkli örgüttekilerede öğrettikleri gibi renksizdirler. Her rengede girerler. Bir gün ateist, bir gün müslüman, bir gün şeriatçı, bir gün Atatürkçü, bir gün milliyetçi, bir gün HDP li vs. olurlar. Başka bir forumdaki hesabındada 'Hak Muhammet aşkına Şeriat gelecek' diyorda olabilir. Kızma, sadece tanı bunları.....

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
ismail
Kola cips alıp geliyorum tartışmaya devam edin lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,162
Üyeler
159,585
Son üye
mmk0707
Top Bottom