İsrail bir Terör Devletidir ve en sapkın ırklardan biridir bu konuda sizinle hem fikirim. Bu olaylar zaten dün başlamadı 80 yıllık bir mesele bu. Fakat ben hamasın zannetiğiniz gibi de halk kahramanı ve masum olduğunu düşünmüyorum. Eski mesleğimi söylemek istemiyorum fakat şunu söyleyebilirim ki teknolojiyle donatılmış bir ordunun topraklarına paramotor ile girip elini kolunu sallaya sallaya eylem yapamazsın.
Yapabilmen için içeriden destek alman lazım. Gazze'nin her tarafı tünellerle dolu ve Mossad'ın bundan haberi olmaması çok düşük ihtimal ve o tüneller ciddi paralar gerektiren, ciddi iş gücü ve makine gerektiren tüneller. İşin en önemli kısmı bu tüneller meskun mahalde yapıldı. Olayların başladığı gün bütün teçhizatlar, tüm radarlar, gözcüler ve en önemlisi dünyanın en ünlü ve başarısıyla nam salmış istihbarat örgütü Mossad'ın böylesine hayati önem taşıyan istihbarattan haberi olmaması veya zaafiyet göstermesine anca askeri ve istihbarat alanlarında bilgisi olmayanlar inanır.
Çok uzağa değil yakın tarihte 11 eylülü insanlar çabuk unuttular. Onda da saldıranlar sözde El-Kaideydi tabi yersen. Yani demem o ki orada filler tepişiyor arka planda ciddi rantlar ve oyunlar dönüyor olan çimenlere oluyor yani masumlara. Yani dediklerim ne kadar ciddiye alınır bilmiyorum ama hamasın'da dışarıdan durduğu kadar masum olduğunu sanmamanızı tavsiye ederim.