Neler Yeni

🚨Antalyaspor'un Oyuncusu İsrail'e Gönderme Yaptığı İçin Kadro Dışı Bırakıldı🚨

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,176
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Amerika'nın medya çalışmalarına devam ediyorsun ha :) :) :) İyi en azından profil resminden AMERİKAN BAYRAĞINI KALDIRMAMIŞSIN. Rengini fazlamı belli ediyorsun? :) :) :) Eeeeee nedir senin bu amerikan sevgin. Doların arkasındaki resimle bir ilgisi varmı? :) :)
Soruma cevap veremiyorsun yazık kafana :) attığım video bile sana yalan geliyordur kesin 😂 konunun amerika bayrağı ne alaka? Sana boşuna şizofren demiyorlar.
Sonunda geldin. Canın koşşş koşşşş Carrefoura, Migrosa. Burda cevap vererek boşuna vakit kaybetme. Geçenki İsrail konusunda Bebek kafasıyla top oynamak istiyordu senin yancılar. Koşşş koşşş onlara yetiş.
Ne oldu zoruna mı gitti gerçekler tabi anca alakasız yorum yazarsın

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
.
Kızma dostum. Bunlar 600 yıldır gizleniyorlar ve çok renkli örgüttekilerede öğrettikleri gibi renksizdirler. Her rengede girerler. Bir gün ateist, bir gün müslüman, bir gün şeriatçı, bir gün Atatürkçü, bir gün milliyetçi, bir gün HDP li vs. olurlar. Başka bir forumdaki hesabındada 'Hak Muhammet aşkına Şeriat gelecek' diyorda olabilir. Kızma, sadece tanı bunları.....
Hocam sen neden sürekli büyük oyunu gördüm tavırlarındasın? Adam Ateistim diyor sen gelip adama Yahudi diyorsun

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Soruma cevap veremiyorsun yazık kafana :) attığım video bile sana yalan geliyordur kesin 😂 konunun amerika bayrağı ne alaka? Sana boşuna şizofren demiyorlar.

Bununla tartışmayın. Ağır troldür.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Kızma dostum. Bunlar 600 yıldır gizleniyorlar ve çok renkli örgüttekilerede öğrettikleri gibi renksizdirler. Her rengede girerler. Bir gün ateist, bir gün müslüman, bir gün şeriatçı, bir gün Atatürkçü, bir gün milliyetçi, bir gün HDP li vs. olurlar. Başka bir forumdaki hesabındada 'Hak Muhammet aşkına Şeriat gelecek' diyorda olabilir. Kızma, sadece tanı bunları.....
Yav Sen Ne Anlatıyon Kanka Beni Öyle Bir Şey Ettinki 1 Anda Hdp'li Terörist Bir Yandan Atatürkçü Akp'li Müslüman Yahudi Ateist Oldum Aynen Ondan Kanka

İceWolf

80+ Silver

Canım benim uzun zamandır senin soruna cevap vermiyorum, yenimi anladın? :) Yıllardır ABD bayrağıyla ortalarda gezen biri muhtemelende ABD de yaşıyordur diye düşünüp ciddiye almıyorum seni :)

Hocam sen neden sürekli büyük oyunu gördüm tavırlarındasın? Adam Ateistim diyor sen gelip adama Yahudi diyorsun
Aynısını diyoruz ama farklı bir dille.

Eminmisin ATEİST olduğuna? Yada Türkiyede olduğuna, yada bu vatanın evladı olduğuna?

Bir ara yönetimden 4-5 hesabın İP sini istedim ama vermediler. Buda onlardan 1 tanesi, diğeri Carl-S mesela. Ben Türkiyede olduklarına inanmıyorum.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Canım benim uzun zamandır senin soruna cevap vermiyorum, yenimi anladın? :) Yıllardır ABD bayrağıyla ortalarda gezen biri muhtemelende ABD de yaşıyordur diye düşünüp ciddiye almıyorum seni :)

Aynısını diyoruz ama farklı bir dille.

Eminmisin ATEİST olduğuna? Yada Türkiyede olduğuna, yada bu vatanın evladı olduğuna?
Seni Varya Bana Küfür Ettirtme Sen Ne Diyon Lan Bana Vatan Haini Mi İlan Ediyon

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,176
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Keşke dediğin olsa ama şu anlık yok ;) dediğim gibi bir hastaneye görün bence. :)

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Trol değilse cidden tedavi olması gerekiyor şaka değil ciddiyim.

Trolden kastım, yazdıklarında ciddi. İnsanları kışkırtmak için kasıtlı olarak gevşek gevşek yorumlar yazıyor. Örneğin ben şu an hiçbir yorumunu göremiyorum çünkü engelledim fakat böyle yaptığına eminim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,140
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Beter olsun SARU.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,162
Üyeler
159,585
Son üye
mmk0707
Top Bottom