Neler Yeni

🚨Antalyaspor'un Oyuncusu İsrail'e Gönderme Yaptığı İçin Kadro Dışı Bırakıldı🚨

TahinPekmez

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Benim Anlamadığım Araplar Ne Zamandan Beri Bizim Milli Değerimiz Oluyor'da Adam Bu Sebepten Kadro Dışı Bırakılıyor Adam Tabi Kendi Ülkesini Savunacak Filistine Destek Verecek Hali Yok Bence Çok Saçma Karar Fifa'ya Şikayet Ederse Oyuncu 3 Dönem Transfer Cezası Ve Para Cezası Alır Çok Rahat Antalyaspor
Müslümanlara yapılan katliama bizde müslüman olduğumuz için destek vermemek oluyor. Vatani duygu ve düşüncelerden beslenen anlayışlarda milli değerimizdir. Bu futbolcu destek verebilir ama kalkıpta şova dönüştürürse şamarı yemesi gerekir. Kadro dışı bırakılması doğru olmuş, aynısı zıt taraf içinde geçerli. Bu olayın Recep Baltaş dan farkı yok bana göre.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Destek verebilir ama bunu basına paylaşmak (sonuçta bu bir takım oyunu olduğundan ve adam takımı temsil ettiğinden) yanlış bir hareket. Bunu yaparak zaaten kadro dışı kalacağını biliyor olmalı, bunu göze alarak yapmıştır.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
Müslümanlara yapılan katliama bizde müslüman olduğumuz için destek vermemek oluyor. Vatani duygu ve düşüncelerden beslenen anlayışlarda milli değerimizdir. Bu futbolcu destek verebilir ama kalkıpta şova dönüştürürse şamarı yemesi gerekir. Kadro dışı bırakılması doğru olmuş, aynısı zıt taraf içinde geçerli. Bu olayın Recep Baltaş dan farkı yok bana göre.

Müslümanlara yapılan katliama bizde müslüman olduğumuz için destek vermemek oluyor.
Vatani duygu ve düşüncelerden beslenen anlayışlarda milli değerimizdir

Devletin Dini Yoktur Kanka Müslümanlar Kendi Arasında Destek Verebilir Din İle Milliyetin Alkası Yok Aı Üstünde Milli Değer Dini Değil Milli Değerlerimiz Bayrak - Şehitler - Atatürk - Marşlar Vb Arapalr Yada Müslümanlar Bizim Milli Değerlerimiz Değildir

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Şimdi biri gelir Türkiye Müslüman bir ülke değil der ama %90'ından fazlası Müslüman bir ülke.

Şunu da ekleyeyim; Ben arabistana gittiğim zaman katar'a gittiğim zaman bana adam gibi davranıyorlar, ama bir ermenistan yunanista gittiğim zaman imkanları olsa derimi yüzecekler. Bize gerçekten ihanet edenleri hep unutuyoruz

İceWolf

80+ Silver
Hocam bazı şeyleri anlayamıyorum. Sadece baştaki bir kaç abd k*peği ve serseri yüzünden neden bütün araplara düşman kesiliyoruz.
Arap zannettiklerimizin çoğu arap değil. Arap coğrafyasında 1000 lerce yıldır Yahudiler yaşar. O yahudileri şuan bize Arap diye yutturuyorlar. Tıpkı Türkiyede milyonlarca Ermeni-Yahudi Rum un Türk zannedilmesi gibi. Türkiyedeki % 18 gayrimüslim(ermeni-rum-yahudi) nerde diye soran yok....

Arap zannettiklerimizin çoğu arap değil. Arap coğrafyasında 1000 lerce yıldır Yahudiler yaşar. O yahudileri şuan bize Arap diye yutturuyorlar. Tıpkı Türkiyede milyonlarca Ermeni-Yahudi Rum un Türk zannedilmesi gibi. Türkiyedeki % 18 gayrimüslim(ermeni-rum-yahudi) nerde diye soran yok....
Hocam hepsini biliyorum da iş farklı yerlere gidecek bir şey demiyorum ve susuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,753
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia