🚨Antalyaspor'un Oyuncusu İsrail'e Gönderme Yaptığı İçin Kadro Dışı Bırakıldı🚨

Keşke dediğin olsa ama şu anlık yok ;) dediğim gibi bir hastaneye görün bence. :)
Ayrıca sen neden Türk forumlarındasınki? Amerikan forumlarında takılsana, Amerikan bayrağınla. Daha inandırıcı olursun bence....

Ne abarttın be sürekli gereksiz yere büyütüyorsun her olayı ve konu doktorla ne ilgisi var gümledim ncbbffh
Amerikan bayraklı Türkçe konuşan kişi. Dediğim gibi ait olduğun yerin bayrağını taşıyorsan, ait olduğun yerin forumlarında takıl :)

HAHAHAHAhahah yahu şu çocuğun yorumları birbirinden komik.Akşam akşam iyi eğlendim uzar umarım bu muhabbet .d yönetimden ip adresi istemiş bir de :D

Trolden kastım, yazdıklarında ciddi. İnsanları kışkırtmak için kasıtlı olarak gevşek gevşek yorumlar yazıyor. Örneğin ben şu an hiçbir yorumunu göremiyorum çünkü engelledim fakat böyle yaptığına eminim.
Sen ona yorum yaz direk seni vatan haini ilan etmeye çalışır kesin 😂

Amerikan bayraklı Türkçe konuşan kişi. Dediğim gibi ait olduğun yerin bayrağını taşıyorsan, ait olduğun yerde takıl :)
PP ye koyduğun foto ile ırkın mı belli oluyor hocam anlamadım seni. Benim pp de japon işi çizgi dizi var ben japon muyum

Amerikan bayraklı Türkçe konuşan kişi. Dediğim gibi ait olduğun yerin bayrağını taşıyorsan, ait olduğun yerin forumlarında takıl :)
Beni ABD yaşadığımı sanıyorsun? Ah keşke olsa... yahu iyice beni güldürüyorsun ve kendini rezil ediyorsun haberin olsun :)

PP ye koyduğun foto ile ırkın mı belli oluyor hocam anlamadım seni. Benim pp de japon işi çizgi dizi var ben japon muyum
Fotonda sevdiğin yada aidiyet duyduğun şeyleri koyarsın. Sen çizgi film hayranısındır onu koyarsın. Başkası Amerikan aidiyetlidir yada Amerikan hayranıdır onu koyar. Neye itiraz ewdiyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,744
Üyeler
174,774
Son üye
Kurtbeyss
Geri