Arama sonuçları: *

• Users: FronX
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FronX

passolig kart çıkartma

18 yaş altı sadece ön ödemeliyi kullanabiliyor önce parayı yüklüyon sonra bilet alıyon kredi kartı bildiğin kredi kartı mantığı debit plus'da banka kartı gibi
  2. FronX

2009 lu biri Futbol a başlayabilirmi?

çalışcan o zaman
  3. FronX

42'si olan krampon 42.5 alınırsa sıkıntı olur mu?

42.5 al o zaman
  4. FronX

42'si olan krampon 42.5 alınırsa sıkıntı olur mu?

yaş kaç?
  5. FronX

🔥2023 Ballon d'Or MESSİ'NİN!!🔥

bu adam aynı ben ya
  6. FronX

Benzema Al İttihad klübünde

Ronaldonun gitmesi bence saçmaydı ama benzemanın yaptığı iyi olmuş kariyeri boyunca bir sürü başarıyı elde etti şimdide kariyeri boyunca 10 yıllarca zar zor aldığı parayı alacak 2 yılda ronaldonun parası zaten çok fazlaydı messi de giderse ağlarım umarım barçaya döner
  7. FronX

Gs ankara gücü maç biletleri ne zaman satışa çıkar

nasıl bitmiş ya burda var gözüküyor şuan https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/mkeankaragucu-galatasarayas-mac-bileti-passo/5013320
  8. FronX

400TL Bandında Futbol topu önerisi

Decathlon'dan kipsta F serisine bakabilirsin hem sağlam hem tam ayarında oluyorlar nike'ın da topları var o fiyata ama decathlonun topları daha kaliteli Şuan decathlonun sitesine giremiyorum eğer girebilirsem atarım bir kaç tane
  9. FronX

Sizce şampiyon kim olacak

16 gün önce yazmışım farkındaysan
  10. FronX

Takımlara yapılan editler.

muslera da hiç gol yemiyor zaten gördük dün
  11. FronX

bari söylediğiniz besteler gerçeği çarpıtsa ;) en son ne zaman yenmiştiniz bizi ya geçen sene miydi yok ondan önceki sene yok yok ondan da önceki seneydi sanırım aa pardon onlardan da önce ki seneymiş
  12. FronX

sezon başı valerien ismail yerine şenol hoca gelse şimdiden şampiyonduk neyse bu sene galatasaray seneye beşiktaş şampiyon daha 10 yıl bekler fenerliler
  13. FronX

darılma fenerbahçe hazmet bunları
  14. FronX

Sizce şampiyon kim olacak

şuan mantıken aynı puandalar fb-gs hiç bir şey belli olmaz büyük ihtimal 4 haziranda ki derbi belirleyecek şampiyonu 2 takımda 2'şer maç yenilip beşiktaş bütün maçları kazanırsa beşiktaş oluyor ama o da çok zor bir ihtimal neredeyse imkansız
  15. FronX

Dünya kupası finalinde mbappeyi abartmak

ronaldonun genel olarak hayranlarında büyük bir messi düşmanlığı var her yerden messiye karşı bir olay çıkartıyorlar hala kabullenmiyorlar messinin en iyisi olduğunu Neyse ronaldocular arabistanda kılıç sallamaya devam
  16. FronX

İnsanların İnatla Tarihin En iyisinin Ronaldo oldugunu soylemesi

şu messiyi her yerde profil fotoğrafı yapıp abisi babası gibi çok sevenleri anlamıyorum alt tarafı dünyanın en iyisi
  17. FronX

♥️GS/2 & TS/1 💙MAÇ BİTTİ

1-1 oldu bile büyük ihtimal dediğim tutucak 3-1 gs alıcak gibi geliyor
  18. FronX

♥️GS/2 & TS/1 💙MAÇ BİTTİ

fazla çabuk gol oldu inşallah böyle gider galatasarayın serisi biter inşallah
  19. FronX

♥️GS/2 & TS/1 💙MAÇ BİTTİ

aman hocam sonuna kadar beşiktaşlıyım baya puan farkı yedik yönetim baya kötü takım iş yapmıyor bakalım bi değişikle gidersek hala ufak bir ümidimiz olduğunu düşünüyorum
  20. FronX

♥️GS/2 & TS/1 💙MAÇ BİTTİ

3-1 gs alır gibi ya tabi inşallah alamaz da
Top Bottom