Arama sonuçları: *

• Users: James Gg
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. James Gg

Futbolda kondisyon nasıl artırılır?

Halı sahaya başladım arklarla 2 senelik bı geçmişim var lisanslı olarak top kontrolüm ve ara pasım gayet iyi fakat kondisyon sıfır evde artırabilir muyum bir miktar (172 75 kiloyum yağ oranım yüksek) 10-15 dk da nefes nefese kalıyorum
  2. James Gg

1000₺ civarı krampon önerisi

Aldım hocam mavi modelini buldum sonunda yarın mağazaya gidip deniyicem bı olmazsa direk iptal ederim ayağım ölçümde 1 cm kısa çıkıyor ama taraklı olduğu için sıkıntı olmaz dediler 41 giyorum normal adidas sneakrimda biraz büyük geliyor kramponlar normale göre 1.1-5 beden daha küçükmüş diye...
  3. James Gg

1150₺ ye geldi predetor accuary 4 mavi beleş
  4. James Gg

Hocam Lescon 1k edermiki önceden vardı pek memnun değildim 1708939348 975₺ ye adidas predetor accuary 4 var Hali saha modeli güzel geldi
  5. James Gg

2.el de olabilir adidas predetor düşünüyorum ayağım taraklı her ayakkabı olmuyor adidas bu konuda daha iyiymiş sanırım (4-5 yıl önce ligi bıraktım şuan halı saha yapıyoruz sneaker fena kayıyor) 1708923554 Suni çimde oynuyorum stoper - defansif orta saha
  6. James Gg

ATATÜRK SKANDALI !!! 🏆 GALATASARAY - FENERBAHÇE 🏆 SÜPER KUPA İPTAL !!!

Bu ülkede daha neler gorücez aga Max ar*p zihniyeti
  7. James Gg

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Ne olur Sizce?

Kolaydı kupon yapicaklara koçluk yapılır %50 indirimli
  8. James Gg

-----------🔥🔥GS VS BJK 🔥🔥 2-1 bitti

Kupon yapicaklar dm 20₺ ye koçluk verilir
  9. James Gg

-----------🔥🔥GS VS BJK 🔥🔥 2-1 bitti

2-1 dedim aga maç başlamadan(2 saat önce açılan konuda) kesin böyle bitecek diye , yazın buraya
  10. James Gg

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Ne olur Sizce?

:gs:2-1:bjk: bitecek yaz bunu köşeye hocam
  11. James Gg

Bjk 3-1 Gs🦅 Maç Sonucu Kazanan Beşiktaş

Experlite kapatılsın .d
  12. James Gg

Eskisi gibi futbol oynayamıyorum

bende öyleyim ya u-13 de oynadım en son pandemide bıraktım baya hantlaştım nefes nefese kalıyorum oynarken hep pas ve şutlarımda gerileme olmadı ama niye bilmiyorum
  13. James Gg

STADYUMA GİRERKEN NELER ALINIR?

Bı ara ayakkabının altına bozuk para saklıyorlar diye arıyorlardı xd temel mantık zarar vericek eşyaları almamak içeri sanırım.
  14. James Gg

Bir hayalin peşinden koşmak ve çalışmak

Futboldanmı bahsediyorsun ?
  15. James Gg

Bu site güvenilir mi?

Onu bilmiyorum ya ama stokta olmayan ürünü satıyorlar diyen olmuş o biraz sıkıntı
  16. James Gg

Bu site güvenilir mi?

Hocam güvenilir gibi şikayet varda puanı 3.4 gayet iyi
  17. James Gg

Bu site güvenilir mi?

O plastik o çiviyi sökebilirmi .d kırılır 2 haftada sanki
  18. James Gg

Yarınki GS-Ts maçı skor tahmini

2-0 Gs Aldı.
  19. James Gg

Futbol hakkında nasıl bilgilenirim?

Estağfurullah ben 3 sene lisanslı oynadım futbol seviyorumda ama şuandaki ligleri vs takip etmediğim için dinliyorum sadece yaşını bilmiyorum ama lisedeysen bizim sınıfta örn bı kısım drill,müzik bı kısım futbol yine bı kısımda oyunlar konsollar PC ler hakkında konuşuyor
  20. James Gg

Futbol hakkında nasıl bilgilenirim?

Gerekli değil bence futbol boş anlamında değilde sevmediğin bişeyine niye konusuyorsun ki hocam illaki başka konudan muhabbet edenler vardır biz playstation ve yeni çıkan oyunlar hakkında tartışıyoruz mesela
Top Bottom