Neler Yeni

Futbol hakkında nasıl bilgilenirim?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam arkadaşlar, çevremde ki insanlar genelde futbol konuşuyorlar ve futbol ile alakam 0 olduğu için boş kalıyorum.
Nereden öğrenmeye başlayabilirim? neleri öğrenmem neleri takip etmem lazım? beni bi bilgilendirebilir misiniz?

ytortu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit tortu
Maç takip et ingiltere ligini takip et trde 4 büyüğü takip etsen yeterli olur gerisini havadan falan öğreniyon zaten ilgin yoksa boşver.
çünkü ilgisiz olduğun konunun muhabbetini yapmak seni sıkar

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Selam arkadaşlar, çevremde ki insanlar genelde futbol konuşuyorlar ve futbol ile alakam 0 olduğu için boş kalıyorum.
Nereden öğrenmeye başlayabilirim? neleri öğrenmem neleri takip etmem lazım? beni bi bilgilendirebilir misiniz?
Gerekli değil bence futbol boş anlamında değilde sevmediğin bişeyine niye konusuyorsun ki hocam illaki başka konudan muhabbet edenler vardır biz playstation ve yeni çıkan oyunlar hakkında tartışıyoruz mesela

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Futbolun temel kurallarını biliyorsanız, Youtube de güzel içerikler üreten futbol kanalları var mesela: L1üçgen , Hastalıkbufutbol gibi. Takip edip videolarını izleyerek bilgilenebilirsiniz. Türkiye ligi maçlar ile ilgili bilgilenmek isterseniz mesela Nutspor var.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
İlginiz olmayan konuyu sırf dışlanmamak için araştırmak saçma bence. İlla merak ediyorum dersen Premier lig maçlarını izleyebilirsin. Terimleri araştırıp öğrenebilirsin. Maçkolik, Transfermarkt vb. takip edebilirsin. Ama sarmazsa boş ver ilgin yoksa azap olur. Kendi ilgi alanlarına yoğunlaşırsın.

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Kaliteli bir futbol bilgisi istiyorsan bu kanalın videolarını izle dostum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevmediğin bir konuyu sırf muhabbette 2 lafım olsun diye öğrenmek yerine, kendini geliştirebileceğin ve ilgini daha çok çeken konulara yönel. Naçizane tavsiyem.
Tesekkurler arkadaslar tavsiyelerinize goz e alacagim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Gerekli değil bence futbol boş anlamında değilde sevmediğin bişeyine niye konusuyorsun ki hocam illaki başka konudan muhabbet edenler vardır biz playstation ve yeni çıkan oyunlar hakkında tartışıyoruz mesela
Hocam son 4 senedir çevreme 1 tane bile benim dilimden konuşan insan gelmedi, şans işte.
Bende dedim madem benim dilimden yok onlara ayak uydurayım.
Bu arada kusura bakmayın eve yeni geçebildim şimdi cevap verebiliyorum

DPCH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Keanu reeves
FIFA mobil ya da pes oynayabilirsin

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam son 4 senedir çevreme 1 tane bile benim dilimden konuşan insan gelmedi, şans işte.
Bende dedim madem benim dilimden yok onlara ayak uydurayım.
Bu arada kusura bakmayın eve yeni geçebildim şimdi cevap verebiliyorum
Estağfurullah ben 3 sene lisanslı oynadım futbol seviyorumda ama şuandaki ligleri vs takip etmediğim için dinliyorum sadece yaşını bilmiyorum ama lisedeysen bizim sınıfta örn bı kısım drill,müzik bı kısım futbol yine bı kısımda oyunlar konsollar PC ler hakkında konuşuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre Mehmet
Bence kesinlikle bir futbol oyunu oynamalısın ve offside nasıl olur, nasıl kırmızı kart, nasıl sarı kart, nasıl faul olur gibi şeyleri öğrenerek başlayabilirsin. Chat gpt ye sorsan veya araştırsan zaten en fazla yarım saatini alır. Nasıl pozisyonlarda nasıl kararlar veriliyor, maç izleyerek öğrenebilirsin. Bu biraz tabii ki zaman alır 1 2 ay futbolu sürekli takip etmeye çalış, kim transfer yaptı, nasıl yaptı, kim geldi, falan... daha detaylı uğraşmak istersen transfermarkt gibi sitelerden bir çok bilgiyi edinebilirsin. Bir takım tutuyorsan zaten o çok iyi, ilk önce onunla başla yoksa sana çok yanlış şeyler öğretirler çünkü takım tutanların çoğu objektif bakmıyor ve işine ne gelirse onu haklı gibi anlatıyor. Takım tutmuyorsan ve yeni tutmaya başlıcaksan sana en yakın hissetiren takımı tut ve daha çok senin hoşuna giden taraftarların bulunduğu takımı tutmanı tercih ederim. Süperlig geçmişini veya Türk futbolunun geçmişini çok bilmene gerek yok ama Süperligin 1959 da başladığını bilsen de yeter örneğin :) Tabi daha detaylı öğrenirsen farketmez. Çok fanatik biri olmak istersen o zaman tff gibi işlere de girebilirsin, tff maddelerine ve başka liglere bakmak gibi... Çok fanatik biri olmanı hiç önermem ama sen bilirsin, futbol tartışırken istemeden fanatik oluyorsun. şimdilik Süperlig de kal o zaten yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,336
Son üye
burhan folcord
Top Bottom