Arama sonuçları: *

• Users: Kangalll
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kangalll

Milli Takım'a Yerli Makine Geliyor🔥🔥

Bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı, o yüzden herhangi bir milli takımda değil ve adını duymadık.
  2. Kangalll

🏆 ŞAMPİYON GALATASARAY 🏆 102 Puan Rekor !

Allah aşkına İsmail Kartal bugün sussun, halen gerçek şampiyon biziz diyor. Ligin ilk yarısında da puan kaybetsek bile 1. biziz diyordu. Sus be adam!
  3. Kangalll

Fenerbahçe Sahadan Çekildi

TFF'yi protesto ediyorlar, haklı da olabilirler ama bu şekilde olmamalıydı. Oraya gelen taraftara ve rakip takıma çok büyük saygısızlık oldu, hadi rakip takımı geçelim kendi taraftarlarına çok büyük ayıp ettiler.
  4. Kangalll

bjk 0-1 GS Maç hakkındaki düşünceleriniz nedir?

İki taraf da iyi değildi ama Beşiktaş daha iyiydi. Beşiktaş gol atabilecekleri pozisyonlarda oyuncuların bencil olması sebebiyle gol atamadı. Beşiktaş'dan bir halt olmaz, Galatasaray'da Muslera olmazsa Galatasaray'dan da bir halt olmaz.
  5. Kangalll

Galatasarayın Haksız Galibiyeti

Kardeşim durumu Fenerbahçe-Galatasaray fanı olarak bakmayı bırakın. Daha maç başlamadan dün Fenerbahçe'ye haksız penaltı verdiler, bugün de Galatasaray lehine karar veriler dedim. Büyük takımlar bizim ligde her zaman kayırılıyorlar. Yıllardır bu düzen böyle, böyle de devam eder. Olan da Anadolu...
  6. Kangalll

4-1 Galatasaray maçı hakkında düşünceleriniz ne?

Neye seviniyorsunuz onu da anlamadım, ülke puanı gitti. Galatasaray bu dakikadan sonra lige odaklanır, Fenerbahçe şampiyonluk hayallerini de başka bahara saklarsınız.
  7. Kangalll

4-1 Galatasaray maçı hakkında düşünceleriniz ne?

Bence hakemlik hiç durum yok, taktik açısından yetersiz kaldık ve doğru düzgün atak yapamadık. Gereksiz kartlar yedik, aşırı gereksiz kırmızı yedik.
  8. Kangalll

Adanaspor'u nasıl satın alırım?

hocam bütçe ne kadar ona göre yorum yapalım.
  9. Kangalll

Ronaldo futbolu bırakıyor mu?

O da her büyük realmadrid'li futbolcu gibi futbolu bırakmadan önce gelip sivasspor'da oynar diye düşünüyorum
  10. Kangalll

Dünya Kupası son durum!

Maradona
Geri