turbeyatakan1954
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
15 yaşımdayım diye ergen mi olmak zorundayım yazık sana yemin ederim herkes senin gibi ergenliğe girmiyor.
15 yaşımdayım diye ergen mi olmak zorundayım yazık sana yemin ederim herkes senin gibi ergenliğe girmiyor.
Büyüdüğünde ve çok paran olduğunda dusunebilirsin bence. Birde bana ergen demişsin ama 15 yaşındasınÇok komik ergen seni düzgünce bir şey soramıyorum forumlara gelen cevaplara bak.
Adana sporu nasıl satın alırım diye konu açan birisi ergen olmuyorda ben ergen oluyorum galiba anladım.15 yaşımdayım diye ergen mi olmak zorundayım yazık sana yemin ederim herkes senin gibi ergenliğe girmiyor.
En azından nasıl yapacağımı soruyorum bu yaşta koşup koşup alacağım demiyorum ne kadar para lazım önemli biri olmam lazım mı şartlar neler ve sende bunu anlayamıyorsun.Adana sporu nasıl satın alırım diye konu açan birisi ergen olmuyorda ben ergen oluyorum galiba anladım.
en fazla 5 milyon eder fazla isterlerse verme.En azından nasıl yapacağımı soruyorum bu yaşta koşup koşup alacağım demiyorum ne kadar para lazım önemli biri olmam lazım mı şartlar neler ve sende bunu anlayamıyorsun.