Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Galatasaray - Rigas FS Maçı

Onu diyorum bende birbirimize bok atıyoruz birinin diğerinden farkı yok şu halimizle hiç bir takımın gitmemesi bence bir şans
  2. MovesLikeJaggeR

Galatasaray - Rigas FS Maçı

Sizi de gördük aslan. Takımların hepsi leş gibiydi iyi ki de gidememişiz şampiyonlar ligine bütün takımları farklı yenilgilerle ezer geçerlerdi
  3. MovesLikeJaggeR

🏆⚽ Borussia Dortmund 0 - 2 Real Madrid ⚽🏆 Real Madrid ŞAMPİYON !!!

Alakası yok madalya alacak ama sayılmayacak
  4. MovesLikeJaggeR

bjk 0-1 GS Maç hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Hala objektifim ama kırmızı kırmızı değil penaltı net penaltı diyip ve özellikle de objektifim diyorlar ya en çokta bunlar cem yılmaza rakip oluyor
  5. MovesLikeJaggeR

Krampon önerisi 1200tl ye kadar

Var mı yardımcı olabilecek
  6. MovesLikeJaggeR

Cédric Bakambu, Real Betis Balompié SAD'e transfer oldu (5m € + 5m € Bonus)

10m değil zaten 5 +5.050 bonus diyor kap da da
  7. MovesLikeJaggeR

Cédric Bakambu, Real Betis Balompié SAD'e transfer oldu (5m € + 5m € Bonus)

Di marzio fiyat girmemişti ona bakarsan kap gelmiş daha neyim kafasını yaşıyorsunuz yok gazeteci söyle yazdı yok böyle yaptı
  8. MovesLikeJaggeR

Krampon önerisi 1200tl ye kadar

Arkadaşlar arkadaşa 1.2k ya kadar krampon veya hali saha arıyoruz bu fiyatlara en f/p ürün nedir profesyonel olarak değil hafta da bir hali saha da giymeye arıyoruz
  9. MovesLikeJaggeR

FENERBAHÇE-1 SAMSUNSPOR-1 MS

ula her maç 4 5 atıyorsunuz GS pozisyonları değerlendiremiyor çok kaçırıyor diye 1 2 atıyor. Sonra da sanıyorsunuz ki gol atamıyoruz biz aslında 2 senedir çok gol beklentisi içinde oluyoruz lakin çok kaçırıldığı için tutan maçlarda böyle farklar oluyor mesela geçen sene başakşehir maçından önce...
  10. MovesLikeJaggeR

Aynen aynen Hatay da hayat basil 3defanslı tek maç fb ye hediye eden volkan abinizle iyi mi :)
  11. MovesLikeJaggeR

herkesi fb gibi mi sandım dostum sen ts kendi evinde oynadığı son 5 yılda 3beraberlik 1 galibiyet almış sadece 1kere mağlup olmuş herkes hatay gibi fb ye karşı 3lü defans ile başlamıyor bil istedim!
  12. MovesLikeJaggeR

🚨BJK-BAŞAKŞEHİR MAÇI HAKSIZ HAKEM KARARI🚨

Açabilirsin aslan parçası bir açsana bak bakalım kimin ne kadar fetöden içeride yöneticisi var görelim hadi bakalım
  13. MovesLikeJaggeR

Arkadaşın Galatasaray'a laf yapıyor ya onu diyorum
  14. MovesLikeJaggeR

He asıl kuyruk acın daha da belli oldu
  15. MovesLikeJaggeR

Harbi ergen bir mahluksun şike tescilli takımınız haberin olsun
  16. MovesLikeJaggeR

Sizce şampiyon kim olacak

Bana açıklar mısın nasıl aynı puandalar
  17. MovesLikeJaggeR

👏GS-3 FB-0 Tebrikler Galatasaray 👏

Ulan mert hakanı görünce durduk yere sen Donk u istiyorsun demi dedim hanım ne diyor bu dercesine baktı:)
  18. MovesLikeJaggeR

ŞAMPİYONNNNN ARJANTİNNNN 🔥🔥🔥

ilk yarı dönen bütün topları arjantin aldı 1 tane top alamadılar orada 1 tane daha atsa ilk yarı 3 bitseydi bu kadar uzamazdı zaten maç
  19. MovesLikeJaggeR

ŞAMPİYONNNNN ARJANTİNNNN 🔥🔥🔥

Ben de buna kuruluyorum ya sen penaltıya kadar isabetli şutun olmasın sonra gel hakkımız yendi de
Top Bottom