gs puan kaybedince sizde kaybediyorsunuz çok bir şey beklemeyin benceSon haftaya kalır şampiyonluk, nef deplasmanı zor ama ben Fenerbahçe diyorum, umut fakirin ekmegidir.
Aynı fikirdeyim abi. Bir ara Avrupa kupalarında şampiyon olan takımlara baktım. 2000 ve sonrası Almanya, İspanya, İtalya ve İngiltere kulüpleri buraya ambargoyu koymuş. Turnuva takımlarımız yok. Köklü kulüplerimiz var fakat köklü olmak büyük olmak anlamına gelmiyor. Öyle kendi çapımızda destan yazıyoruz işte.42 yaşındayım çok şampiyonluklar gördüm. Türkiye ligi şampiyonluğu boştur, sadece kendinizi tatmin edersiniz. Takımınız Avrupa'ya gidip ortalama bir Avrupa takımına elenince o şampiyonluğun bir anlamı kalmıyor. O yüzden fanatik olmayın, Türkiye ligi çöp bir lig'dir. Şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur.
Gs puan kaybetmeden bizim kazanmamız lazım, bu hafta olduğu gibi once biz sivası yendik sonra Galatasaray puan kaybettigs puan kaybedince sizde kaybediyorsunuz çok bir şey beklemeyin bence
Bana açıklar mısın nasıl aynı puandalarşuan mantıken aynı puandalar fb-gs hiç bir şey belli olmaz
büyük ihtimal 4 haziranda ki derbi belirleyecek şampiyonu
2 takımda 2'şer maç yenilip beşiktaş bütün maçları kazanırsa beşiktaş oluyor ama o da çok zor bir ihtimal neredeyse imkansız
gsSizce şampiyon kim olacak ben galatasaray diyorum