Gelecek Sezon Kim Şampiyon Olur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mesele orda değil mi zaten 😂 ligde ne hikmetse size kart çıkmıyor penaltılar veriliyor. Süper ligde gördüğünüz toplam kartları 3-5 Avrupa maçında görüyorsunuz. 10 senedir Avrupa’da ne başarınız var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi ki milli değerini küçümseyecek kadar düşen bir camianın parçası değilim.

Antalya maçında çekilen bu ofsayt çizgisi de bizim lehimize mi çekildi 😂

Senelerdir ülke puanını biz sırtlıyoruz. Bunlar gidip yiyip yiyip geliyor sonra lig adaletli he. Konuşmayayım diyorum konuşturuyorlar, Euro’yu Fenerbahçeli oyuncular sırtladı, olimpiyatlara en fazla oyuncuyu Fenerbahçe çıkardı,geçen sene basketbolda Euro ligde final foura kalıp Türkiye’yi temsil etti. Hem erkekler hem kadınlar basketbolunda Eurolig kupası olan tek kulüp oldu. Olimpiyatlarda suanda voleybolda çeyrek finale kadar getiren takımın çoğunu Fenerbahçeliler oluşturuyor. Zamanında Arda ile Ferdi gibi birçok sporcumuzu kıyasladığınız herkes battı, yetmedi hala kötülemeye devam ediyorsunuz sürekli bizimle kendinizi yarıştırma çabası içindesiniz bu da Fenerbahçe’nin büyüklüğüne örnektir. 3 Temmuz’da kumpas kurdunuz yıkmaya çalıştınız başaramadınız otobüsümüzü kurşunlayıp öldürmeye çalıştınız başaramadınız. Türkiye’dir Fenerbahçe.
Boş yapma ayrıca Köyferans Ligi'nde Sivasspor bile puan kasar 😆

Ferdi nerde? Neyse fener şampiyon bu yıl.
Ferdi gidici gibi olduğu için eklemedim.

Boş yapma ayrıca Köyferans Ligi'nde Sivasspor bile puan kasar 😆

Ferdi gidici gibi olduğu için eklemedim.
Gitmez bence hoca istiyor diye biliyorum ayrıca oğuz 1. kanat değil diye biliyorum. Fener şampiyon olacak ama :D

Gitmez bence hoca istiyor diye biliyorum ayrıca oğuz 1. kanat değil diye biliyorum. Fener şampiyon olacak ama :D
Kim hakediyor ise o olsun beni ilgilendirmez Oğuz Aydın 1.Kanat olabilir yedeğe gelmez diye düşünüyorum çünkü geçen sene Süper Lig'de fırlama yaptı bence ilk 11 oynayabilir şuan hiçbir şey belli değil.

Mesele orda değil mi zaten 😂 ligde ne hikmetse size kart çıkmıyor penaltılar veriliyor. Süper ligde gördüğünüz toplam kartları 3-5 Avrupa maçında görüyorsunuz. 10 senedir Avrupa’da ne başarınız var ?

İyi ki milli değerini küçümseyecek kadar düşen bir camianın parçası değilim.

Antalya maçında çekilen bu ofsayt çizgisi de bizim lehimize mi çekildi 😂

Senelerdir ülke puanını biz sırtlıyoruz. Bunlar gidip yiyip yiyip geliyor sonra lig adaletli he. Konuşmayayım diyorum konuşturuyorlar, Euro’yu Fenerbahçeli oyuncular sırtladı, olimpiyatlara en fazla oyuncuyu Fenerbahçe çıkardı,geçen sene basketbolda Euro ligde final foura kalıp Türkiye’yi temsil etti. Hem erkekler hem kadınlar basketbolunda Eurolig kupası olan tek kulüp oldu. Olimpiyatlarda suanda voleybolda çeyrek finale kadar getiren takımın çoğunu Fenerbahçeliler oluşturuyor. Zamanında Arda ile Ferdi gibi birçok sporcumuzu kıyasladığınız herkes battı, yetmedi hala kötülemeye devam ediyorsunuz sürekli bizimle kendinizi yarıştırma çabası içindesiniz bu da Fenerbahçe’nin büyüklüğüne örnektir. 3 Temmuz’da kumpas kurdunuz yıkmaya çalıştınız başaramadınız otobüsümüzü kurşunlayıp öldürmeye çalıştınız başaramadınız. Türkiye’dir Fenerbahçe.
üşendim yazmya benım yerıme yazmış dostum bravo

Ulan bu kadroda Tadice yer mi var niye korkacağız gol mü attı bize mümkünse bir daha futbol izleme.

5 yıldır konuştukları pozısyon

güzelim türkiye takımlarına fetö pi*i damgasını vuran bir taraftarsınız siz...

utanın.
bızmı vurduk kardeş içiniz dışınız fetö ne anlatıyosun avrupa kupası fotografından hakan şükürü kırpmaya benzemez bu işler

Merhaba sevgili hocalarım bildiğiniz üzere 4 büyükler acayip fazla ve iyi transferler yaptı ve ben aşağıda söylentilerle beraber bir ilk 11 kurdum peki size sorum sizce şampiyon kim olur? Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş kesin olacak gibi Süper Kupada bize saplarlar zaten :(
Fenerbahçede Ferdi cidden olmazsa fener bişey yapamaz.

bızmı vurduk kardeş içiniz dışınız fetö ne anlatıyosun avrupa kupası fotografından hakan şükürü kırpmaya benzemez bu işler
Haha 😂😂

Bize F*töcü diyenlere bak kendilerinden f*töcü futbolcu çıkıyor bize f*to takımı deniliyor Mert Hakan Taklandaş ile Zıpzıp Arda Güler yere atlıyor yine biz ş*keci oluyoruz biraz utan be.

Haha 😂😂

Bize F*töcü diyenlere bak kendilerinden f*töcü futbolcu çıkıyor bize f*to takımı deniliyor Mert Hakan Taklandaş ile Zıpzıp Arda Güler yere atlıyor yine biz ş*keci oluyoruz biraz utan be.
harbi cahilsin reis sen boşver top fln hiç tartışmaya bıle gırmıcem senle

harbi cahilsin reis sen boşver top fln hiç tartışmaya bıle gırmıcem senle
kanıtlarla sunuyoruz size fetö p*çlerini hala cahil falan diyorsun gerçekten çok ezik bir insansın sen

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri