Neler Yeni

Gelecek Sezon Kim Şampiyon Olur?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
hasan avcı
Bunu konuşmak için çok erken takımların kadroları bile daha tamamlanmadı. Ne oynuyorlar ya da ne oynayacaklar bir sürü değişken var.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,598
İsim
Oozdmrsm
Merhaba sevgili hocalarım bildiğiniz üzere 4 büyükler acayip fazla ve iyi transferler yaptı ve ben aşağıda söylentilerle beraber bir ilk 11 kurdum peki size sorum sizce şampiyon kim olur? Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş kesin olacak gibi Süper Kupada bize saplarlar zaten :(
hocam galatasaraya çok fazla transfer yapmışsın. Dursun başkan görse kalp krizi geçirir

KEREM23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
KEREM ÇELİKEL
Instagram
krm.celikel
Zaten sizin de dilinizden düşmüyo yok ittirilmeden olmaz diye falan yeter hocam İsmail Kartal yüzünden Fener şampiyon olmadı Avrupa Kupasınıda ittirilerek aldık zaten değil mi?
hocam ismail kartal rekorlar kırarak 99 puan toplayarak şampiyon olamadı gs 2000 li yılların başlarndan beri ittiriliyor senelerdir çok yakından takp edıyorum futbolu özellikle bu sene yapılan ittirmeler yıllardır böyle bişey görmedim

Beşiltaşocam ismail kartal rekorlar kırarak 99 puan toplayarak şampiyon olamadı gs 2000 li yılların başlarndan beri ittiriliyor senelerdir çok yakından takp edıyorum futbolu özellikle bu sene yapılan ittirmeler yıllardır böyle bişey görmedim
Yav hocam bırakın gidin ya kendi başarısızlıklarızı bize bağlamayın madem şikeciyiz o zaman neden sadece 2 Avrupa Kupamız var 24 yıl içerisinde 4-5 tane Avrupa'dan kupamız olması gerekiyordu sizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz Mert Hakan Taklandaş'ı anlatmaya gerek yok zaten.Beşiktaş 4 - 2 Şikebahçe maçını izleyin öyle gelin 2 tane haksız penaltı aldınız birde utanmadan bize ittirilen takım diyorsunuz. Arda güler havuza atlıyor Beşiktaş maçında :)

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Mourinhosu olan kazanır 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba sevgili hocalarım bildiğiniz üzere 4 büyükler acayip fazla ve iyi transferler yaptı ve ben aşağıda söylentilerle beraber bir ilk 11 kurdum peki size sorum sizce şampiyon kim olur? Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş kesin olacak gibi Süper Kupada bize saplarlar zaten :(
Bizim kadroya Tadic’i koymamış 😆 bu kadar korkmayın bu adamdan.

Ferdi de yok, reis mümkünse sen kadro kurma.

Ekler

• IMG_0014.jpeg
    IMG_0014.jpeg
    40.3 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

KEREM23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
KEREM ÇELİKEL
Instagram
krm.celikel
Yav hocam bırakın gidin ya kendi başarısızlıklarızı bize bağlamayın madem şikeciyiz o zaman neden sadece 2 Avrupa Kupamız var 24 yıl içerisinde 4-5 tane Avrupa'dan kupamız olması gerekiyordu sizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz Mert Hakan Taklandaş'ı anlatmaya gerek yok zaten.Beşiktaş 4 - 2 Şikebahçe maçını izleyin öyle gelin 2 tane haksız penaltı aldınız birde utanmadan bize ittirilen takım diyorsunuz. Arda güler havuza atlıyor Beşiktaş maçında :)
hacı ztn şike yapıyosunuz dıye avrupada başarınız yok yıllardır ne anlatoyosun arda guler milli değerin olmuş real madrıdın parlayan yıldızı halen ardaya bok atıyorsun konunun mert hakanla arda gulerle vs alakası yok ıllaha bı oyuncuya bok atılacaksa acıp torreıra ızleyebılırsın , koskoca sezonda toplasan 3 tane hakkınla kazandığın maçın yok sen neyın kafasını yaşıyorsun

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yav hocam bırakın gidin ya kendi başarısızlıklarızı bize bağlamayın madem şikeciyiz o zaman neden sadece 2 Avrupa Kupamız var 24 yıl içerisinde 4-5 tane Avrupa'dan kupamız olması gerekiyordu sizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz
Mesele orda değil mi zaten 😂 ligde ne hikmetse size kart çıkmıyor penaltılar veriliyor. Süper ligde gördüğünüz toplam kartları 3-5 Avrupa maçında görüyorsunuz. 10 senedir Avrupa’da ne başarınız var ?

Arda güler havuza atlıyor Beşiktaş maçında :)
İyi ki milli değerini küçümseyecek kadar düşen bir camianın parçası değilim.

sizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz
Antalya maçında çekilen bu ofsayt çizgisi de bizim lehimize mi çekildi 😂

Senelerdir ülke puanını biz sırtlıyoruz. Bunlar gidip yiyip yiyip geliyor sonra lig adaletli he. Konuşmayayım diyorum konuşturuyorlar, Euro’yu Fenerbahçeli oyuncular sırtladı, olimpiyatlara en fazla oyuncuyu Fenerbahçe çıkardı,geçen sene basketbolda Euro ligde final foura kalıp Türkiye’yi temsil etti. Hem erkekler hem kadınlar basketbolunda Eurolig kupası olan tek kulüp oldu. Olimpiyatlarda suanda voleybolda çeyrek finale kadar getiren takımın çoğunu Fenerbahçeliler oluşturuyor. Zamanında Arda ile Ferdi gibi birçok sporcumuzu kıyasladığınız herkes battı, yetmedi hala kötülemeye devam ediyorsunuz sürekli bizimle kendinizi yarıştırma çabası içindesiniz bu da Fenerbahçe’nin büyüklüğüne örnektir. 3 Temmuz’da kumpas kurdunuz yıkmaya çalıştınız başaramadınız otobüsümüzü kurşunlayıp öldürmeye çalıştınız başaramadınız. Türkiye’dir Fenerbahçe.

Ekler

• IMG_0015.jpeg
    IMG_0015.jpeg
    203.1 KB · Hit: 32
  • IMG_0016.jpeg
    IMG_0016.jpeg
    36.5 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
Mourinhosu olan kazanır 😉

Bizim kadroya Tadic’i koymamış 😆 bu kadar korkmayın bu adamdan.

Ferdi de yok, reis mümkünse sen kadro kurma.
Ulan bu kadroda Tadice yer mi var niye korkacağız gol mü attı bize mümkünse bir daha futbol izleme.

Mesele orda değil mi zaten 😂 ligde ne hikmetse size kart çıkmıyor penaltılar veriliyor. Süper ligde gördüğünüz toplam kartları 3-5 Avrupa maçında görüyorsunuz. 10 senedir Avrupa’da ne başarınız var ?

Senelerdir ülke puanını biz sırtlıyoruz. Bunlar gidip yiyip yiyip geliyor sonra lig adaletli he. Konuşmayayım diyorum konuşturuyorlar, Euro’yu Fenerbahçeli oyuncular sırtladı, olimpiyatlara en fazla oyuncuyu Fenerbahçe çıkardı,geçen sene basketbolda Euro ligde final foura kalıp Türkiye’yi temsil etti. Hem erkekler hem kadınlar basketbolunda Eurolig kupası olan tek kulüp oldu. Olimpiyatlarda suanda voleybolda çeyrek finale kadar getiren takımın çoğunu Fenerbahçeliler oluşturuyor. Zamanında Arda ile Ferdi gibi birçok sporcumuzu kıyasladığınız herkes battı, yetmedi hala kötülemeye devam ediyorsunuz sürekli bizimle kendinizi yarıştırma çabası içindesiniz bu da Fenerbahçe’nin büyüklüğüne örnektir. 3 Temmuz’da kumpas kurdunuz yıkmaya çalıştınız başaramadınız otobüsümüzü kurşunlayıp öldürmeye çalıştınız başaramadınız. Türkiye’dir Fenerbahçe.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
vladimiz putin
hocam ismail kartal rekorlar kırarak 99 puan toplayarak şampiyon olamadı gs 2000 li yılların başlarndan beri ittiriliyor senelerdir çok yakından takp edıyorum futbolu özellikle bu sene yapılan ittirmeler yıllardır böyle bişey görmedim
güzelim türkiye takımlarına fetö pi*i damgasını vuran bir taraftarsınız siz...

utanın.

2 Avrupa Kupası + 24 Lig Şampiyonluğu + 18 Türkiye Kupası + 17 Türkiye Kupası Türkiye'dir Galatasaray

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,229
Üyeler
163,281
Son üye
mstaasss
Top Bottom