hocam galatasaraya çok fazla transfer yapmışsın. Dursun başkan görse kalp krizi geçirirMerhaba sevgili hocalarım bildiğiniz üzere 4 büyükler acayip fazla ve iyi transferler yaptı ve ben aşağıda söylentilerle beraber bir ilk 11 kurdum peki size sorum sizce şampiyon kim olur? Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş kesin olacak gibi Süper Kupada bize saplarlar zaten
gs ittirilmeden hiç bişey yapamazEderse ve takım kimyasına uyarlarsa Galatasarayda birşeyler yapar.
Zaten sizin de dilinizden düşmüyo yok ittirilmeden olmaz diye falan yeter hocam İsmail Kartal yüzünden Fener şampiyon olmadı Avrupa Kupasınıda ittirilerek aldık zaten değil mi?gs ittirilmeden hiç bişey yapamaz
hocam ismail kartal rekorlar kırarak 99 puan toplayarak şampiyon olamadı gs 2000 li yılların başlarndan beri ittiriliyor senelerdir çok yakından takp edıyorum futbolu özellikle bu sene yapılan ittirmeler yıllardır böyle bişey görmedimZaten sizin de dilinizden düşmüyo yok ittirilmeden olmaz diye falan yeter hocam İsmail Kartal yüzünden Fener şampiyon olmadı Avrupa Kupasınıda ittirilerek aldık zaten değil mi?
Yav hocam bırakın gidin ya kendi başarısızlıklarızı bize bağlamayın madem şikeciyiz o zaman neden sadece 2 Avrupa Kupamız var 24 yıl içerisinde 4-5 tane Avrupa'dan kupamız olması gerekiyordu sizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz Mert Hakan Taklandaş'ı anlatmaya gerek yok zaten.Beşiktaş 4 - 2 Şikebahçe maçını izleyin öyle gelin 2 tane haksız penaltı aldınız birde utanmadan bize ittirilen takım diyorsunuz. Arda güler havuza atlıyor Beşiktaş maçındaBeşiltaşocam ismail kartal rekorlar kırarak 99 puan toplayarak şampiyon olamadı gs 2000 li yılların başlarndan beri ittiriliyor senelerdir çok yakından takp edıyorum futbolu özellikle bu sene yapılan ittirmeler yıllardır böyle bişey görmedim
Bizim kadroya Tadic’i koymamış bu kadar korkmayın bu adamdan.Merhaba sevgili hocalarım bildiğiniz üzere 4 büyükler acayip fazla ve iyi transferler yaptı ve ben aşağıda söylentilerle beraber bir ilk 11 kurdum peki size sorum sizce şampiyon kim olur? Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş kesin olacak gibi Süper Kupada bize saplarlar zaten
hacı ztn şike yapıyosunuz dıye avrupada başarınız yok yıllardır ne anlatoyosun arda guler milli değerin olmuş real madrıdın parlayan yıldızı halen ardaya bok atıyorsun konunun mert hakanla arda gulerle vs alakası yok ıllaha bı oyuncuya bok atılacaksa acıp torreıra ızleyebılırsın , koskoca sezonda toplasan 3 tane hakkınla kazandığın maçın yok sen neyın kafasını yaşıyorsunYav hocam bırakın gidin ya kendi başarısızlıklarızı bize bağlamayın madem şikeciyiz o zaman neden sadece 2 Avrupa Kupamız var 24 yıl içerisinde 4-5 tane Avrupa'dan kupamız olması gerekiyordu sizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz Mert Hakan Taklandaş'ı anlatmaya gerek yok zaten.Beşiktaş 4 - 2 Şikebahçe maçını izleyin öyle gelin 2 tane haksız penaltı aldınız birde utanmadan bize ittirilen takım diyorsunuz. Arda güler havuza atlıyor Beşiktaş maçında
Mesele orda değil mi zaten ligde ne hikmetse size kart çıkmıyor penaltılar veriliyor. Süper ligde gördüğünüz toplam kartları 3-5 Avrupa maçında görüyorsunuz. 10 senedir Avrupa’da ne başarınız var ?Yav hocam bırakın gidin ya kendi başarısızlıklarızı bize bağlamayın madem şikeciyiz o zaman neden sadece 2 Avrupa Kupamız var 24 yıl içerisinde 4-5 tane Avrupa'dan kupamız olması gerekiyordu sizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz
İyi ki milli değerini küçümseyecek kadar düşen bir camianın parçası değilim.Arda güler havuza atlıyor Beşiktaş maçında
Antalya maçında çekilen bu ofsayt çizgisi de bizim lehimize mi çekildisizinde şike yaptığınız maçları biliyoruz
Ulan bu kadroda Tadice yer mi var niye korkacağız gol mü attı bize mümkünse bir daha futbol izleme.Mourinhosu olan kazanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim kadroya Tadic’i koymamış bu kadar korkmayın bu adamdan.
Ferdi de yok, reis mümkünse sen kadro kurma.
Mesele orda değil mi zaten ligde ne hikmetse size kart çıkmıyor penaltılar veriliyor. Süper ligde gördüğünüz toplam kartları 3-5 Avrupa maçında görüyorsunuz. 10 senedir Avrupa’da ne başarınız var ?
İyi ki milli değerini küçümseyecek kadar düşen bir camianın parçası değilim.
Antalya maçında çekilen bu ofsayt çizgisi de bizim lehimize mi çekildi
Senelerdir ülke puanını biz sırtlıyoruz. Bunlar gidip yiyip yiyip geliyor sonra lig adaletli he. Konuşmayayım diyorum konuşturuyorlar, Euro’yu Fenerbahçeli oyuncular sırtladı, olimpiyatlara en fazla oyuncuyu Fenerbahçe çıkardı,geçen sene basketbolda Euro ligde final foura kalıp Türkiye’yi temsil etti. Hem erkekler hem kadınlar basketbolunda Eurolig kupası olan tek kulüp oldu. Olimpiyatlarda suanda voleybolda çeyrek finale kadar getiren takımın çoğunu Fenerbahçeliler oluşturuyor. Zamanında Arda ile Ferdi gibi birçok sporcumuzu kıyasladığınız herkes battı, yetmedi hala kötülemeye devam ediyorsunuz sürekli bizimle kendinizi yarıştırma çabası içindesiniz bu da Fenerbahçe’nin büyüklüğüne örnektir. 3 Temmuz’da kumpas kurdunuz yıkmaya çalıştınız başaramadınız otobüsümüzü kurşunlayıp öldürmeye çalıştınız başaramadınız. Türkiye’dir Fenerbahçe.
güzelim türkiye takımlarına fetö pi*i damgasını vuran bir taraftarsınız siz...hocam ismail kartal rekorlar kırarak 99 puan toplayarak şampiyon olamadı gs 2000 li yılların başlarndan beri ittiriliyor senelerdir çok yakından takp edıyorum futbolu özellikle bu sene yapılan ittirmeler yıllardır böyle bişey görmedim
2 Avrupa Kupası + 24 Lig Şampiyonluğu + 18 Türkiye Kupası + 17 Türkiye Kupası Türkiye'dir GalatasarayMesele orda değil mi zaten ligde ne hikmetse size kart çıkmıyor penaltılar veriliyor. Süper ligde gördüğünüz toplam kartları 3-5 Avrupa maçında görüyorsunuz. 10 senedir Avrupa’da ne başarınız var ?
İyi ki milli değerini küçümseyecek kadar düşen bir camianın parçası değilim.
Antalya maçında çekilen bu ofsayt çizgisi de bizim lehimize mi çekildi
Senelerdir ülke puanını biz sırtlıyoruz. Bunlar gidip yiyip yiyip geliyor sonra lig adaletli he. Konuşmayayım diyorum konuşturuyorlar, Euro’yu Fenerbahçeli oyuncular sırtladı, olimpiyatlara en fazla oyuncuyu Fenerbahçe çıkardı,geçen sene basketbolda Euro ligde final foura kalıp Türkiye’yi temsil etti. Hem erkekler hem kadınlar basketbolunda Eurolig kupası olan tek kulüp oldu. Olimpiyatlarda suanda voleybolda çeyrek finale kadar getiren takımın çoğunu Fenerbahçeliler oluşturuyor. Zamanında Arda ile Ferdi gibi birçok sporcumuzu kıyasladığınız herkes battı, yetmedi hala kötülemeye devam ediyorsunuz sürekli bizimle kendinizi yarıştırma çabası içindesiniz bu da Fenerbahçe’nin büyüklüğüne örnektir. 3 Temmuz’da kumpas kurdunuz yıkmaya çalıştınız başaramadınız otobüsümüzü kurşunlayıp öldürmeye çalıştınız başaramadınız. Türkiye’dir Fenerbahçe.