Arama sonuçları: *

• Users: Riley
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Riley

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Hacı isterse Messi, Ronaldo aynanda gelsin Mourinho'nun bu oyunuyla hiçbir şey olmaz. Bu transferi taraftarın gazını almak için bir hamle diye düşünüyorum, malum Talisca hiç olmasa 5 maçta 1 sakatlanan oyuncu
  2. Riley

Fenerbahçe maçları nasıl izlerim?

kaçak diye okumuşum ya. 1720772720 Lig maçları Bein Sports'dan, UEFA Maçları bu sene Tabii'den yayınlanacak. 10 gün sonraki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı D-Smart'tan, rövanş maçı Exxen'den yayınlanacak. Hazırlık maçları da S-Sports+'da yayınlandı.
  3. Riley

Fenerbahçe maçları nasıl izlerim?

Twitter'dan @sports1hds sayfasını takip et oradan lig maçlarını izleyebilirsin, hazırlık maçlarını falan da yandex'e gir fenerbahçe - rakibi kimse onu arat çıkan sitelerden izle.
  4. Riley

★ Fenerbahçe 5 yıldız meselesinde haklı mı ?

Bu bilgiyi naparsanız yapın. GALATASARAY 1905'TEN BERİ KAÇ KEZ ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray 1905 yılından beri 23 şampiyonluk yaşamıştır. Galatasaray'ın 1959 öncesi 1 şampiyonluğu bulunmaktadır. İşte 1959 öncesi şampiyonluk sayıları: Fenerbahçe: 9 Galatasaray: 1 Beşiktaş: 7 Ankara Demirspor: 2...
  5. Riley

★ Fenerbahçe 5 yıldız meselesinde haklı mı ?

Aga bir Fenerli olarak saçma buluyorum. Çünkü Lig 1959'da kurulmuş. Şampiyonlukların da 59'dan sonra başlaması normal.
  6. Riley

Hakemler Fenerbahçeyi doğradı (!)

Harbi Icardi PP'li çocukların zeka seviyesi incelensin. Çocuğun evde canı sıkılmış gelmiş Fenerbahçe'ye sarmış. Abisi Icardi As takımın 2 stoperine karşı ne yapabildi söyle bakayım? U19 takımını kandırıp topu dışarı atacaz diyip sonra gidip gol atması kolay. Djiku ve Oosterwolde Icardi'yi karısı...
  7. Riley

Galatasaray, F**Ö ve Ali Koç

Ya kardeş öyle bi yazmışsın ki sanki Hakan Şükür kırmızı listede aranan terörist değilmiş, Okan Buruk ve o dönem forma giyen bilmem kaç GS'linin terörist elebaşı Fetullah Gülen ile videosu yokmuş, terörist elebaşı Fetullah Gülen'in "Galatasaray'ı dua ve himmetle ayağa kaldırmak lazım" dememiş...
  8. Riley

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

Ben de Trabzonluyum kanka. :ROFLMAO:
  9. Riley

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

Hadi erkeksen at bakayım videosunu. Bende her şeyin delili var. 1713125117 Allah, Allah örgüt elebaşının yanındaki kimmiş ya? Kulüp efsaneniz Hakan Şükür mü? Bütün GS'yi toplamış bak hoca efendinize getirmiş. En sonda da Maklubeci Okan var.
  10. Riley

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

Ofsaytımsı ile şampiyon yaptırılan takımın taraftarı mı diyor bunu? Bize şikeci denmesinin sebebi sizin yıllarca yaladığınız Fetö Terör örgütü. Hatta Teknik Direktörünüz Maklubeci Okan da çok sever. Örgüt elebaşıyla yan yana videosu var. Kulüp efsanelerinizi saymıyorum bile. Ayrıca biz her...
  11. Riley

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

Evirip çevirme, hadi ne demek istediğini açıkla. Kendin çalıp kendin oynuyorsun MAX GS'li zekası.
  12. Riley

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

Sende de sarı hariç diğer yerler yok. Git MR, EEG falan çektir dostum. Sende ben şizofreniden falan da şüpheleniyorum. Maçın Fener'e nasıl "Kazandırıldığını" sorunca hemen oynaşmaya başladığına göre, ciddi şeyler var sende.
  13. Riley

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

Al, belki yorum yazarken kullanmayı falan denersin.
  14. Riley

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

Penaltı diyen gitsin acilen bir doktora görünsün. Mert Müldür adama temas bile etmiyor, adam 1 metre öteden kendini yere atıyor. 1713122832 Kardeş siz holigan ve hastasınız. Penaltı ve kırmızının neresi yanlış yaz bakayım. 1713122870 Kazandırıldı mı? Hakkaten yazık o kafanıza.
  15. Riley

Fenerbahçe - Trabzonspor Maç Tahmini

Aynen bak yazdı şu an
  16. Riley

Fenerbahçe Sizce Ligden Çekilmeli Mi?(Anketli)

Terörist Trabzonspor'a ceza verilmezse olacağı bu. Kalan takımlara tiyatroda başarılar.
Top Bottom