Bence ayağı iyi ama hem koşmaz hemde top almaz diğer aldığı oyuncuları bu yönde almalılar bence gsli olarak söylüyorum bunu. Arabistandan geliyor orda öyle bir tempoda yok antremanda yok. Ayağı temiz sadece burdaki temposu önemli
Yeni bir hakim ziyech vakası doğuyor kafada futbolu bitirmiş topçuBence ayağı iyi ama hem koşmaz hemde top almaz diğer aldığı oyuncuları bu yönde almalılar bence gsli olarak söylüyorum bunu. Arabistandan geliyor orda öyle bir tempoda yok antremanda yok. Ayağı temiz sadece burdaki temposu önemli
Yani bitirmese arabistanda işi olmaz bence zaten talisca parayı seven birisi. Ziyeche göre oynar bence ama koşmaz tempolu oynamaz. Helede kaç yıl arabistanda kaldıktan sonra oraya o antremana alıştıktan sonraYeni bir hakim ziyech vakası doğuyor kafada futbolu bitirmiş topçu
Bir Fenerli olarak futbolu salıp baskete yönelmeliyiz diye düşünüyorumbi tarafta en besili bi tarafta oşimhein
bi tarafta szmaski bi tarafta sara
bi tarafta düldül bi tarafta sanchez
adamlar dybala, pogba, lautaro martinez çekecek bizimki hala survivora adam toplamaya çalışıyor. taliska kimmiş başarısı ne
Baskete dönsen ne olacak, 6 aydır 1 uzun alamadılar. Ali koç virüsü orayada bulaştı.Bir Fenerli olarak futbolu salıp baskete yönelmeliyiz diye düşünüyorum
Diyemezsin çünkü sezon başında da bu kanatların skorer olmadığı belliydi. Tadic asist konusunda tamam ama boş kaleye bile vururken çekiniyor üstüne maxi gibi sadece çalım atıp koşan ama asist gol yollarında kötü topçu. İkisinden biri skorer yunus Akgün kerem eski bjkde rasicha vs vs gibi topçu olması lazımdı. Hâlâ eksikliğe çözüm uretilmiyor. Üstüne üstlük savun hattı felaket kötü m çağlar ve kostic asla oynamaması gereken kişiler. Fenerbahçe laporte, iyi bir sol bek ama yetiştirelim vs değil sağlam bir bek olacak bir de dediğim kanat alırsa iş yapar anca.Sezon öncesi kadro bu deseler ligi domine eder dersin ama anlık puan farkı 8. Talisca gelince umarım bir şeyler yolunda gitmeye başlar.Alıntıyı görüntüle
Madem tadici 10 numaraya çekeriz talisca skorer bir kanat olur. En nesyri de bitiricilikte beklenen performansı veremedi verirse mesele kalmayacak. Maxi ve tadic, talisca ile en nesyri ye çalışacak. Onun dışında defans kısmında çağlar kesinlikle oynamamalı. Djiku ve becao gayet iyi ikili. Kostic’in performansı bence kötü değil ancak abartılacak bir yanı yok. Kostic ve oğuz sol bekte iş yapar gayet. Osayi de bence iyi bir oyuncu. Takıma bireysel baktığımızda herkes iyi oyuncu.Diyemezsin çünkü sezon başında da bu kanatların skorer olmadığı belliydi. Tadic asist konusunda tamam ama boş kaleye bile vururken çekiniyor üstüne maxi gibi sadece çalım atıp koşan ama asist gol yollarında kötü topçu. İkisinden biri skorer yunus Akgün kerem eski bjkde rasicha vs vs gibi topçu olması lazımdı. Hâlâ eksikliğe çözüm uretilmiyor. Üstüne üstlük savun hattı felaket kötü m çağlar ve kostic asla oynamaması gereken kişiler. Fenerbahçe laporte, iyi bir sol bek ama yetiştirelim vs değil sağlam bir bek olacak bir de dediğim kanat alırsa iş yapar anca.
imzayı görmesek inanıcazBir Fenerli olarak futbolu salıp baskete yönelmeliyiz diye düşünüyorum