Neler Yeni

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mr. Bean
Ama bunun paralı elemanları var ,en azından ben öyle düşünüyorum :)
Aynen öyle, Aziz Yıldırım daha çok para harcamaya hazırdı. Onun için tek gerçek Fenerbahçe. Bu kulüp için hapis bile yattı ama Ali Koç’un ne böyle bir felsefesi var nede bunları göze alabilme olasılığı var.
Aziz Yıldırımın Namı Zaten Çok Eskiden Beri Var Halen Var Ama Ne Taraftar Ne Meclis Bunu Anlayamıyor .
Adam Ömrünü Fenerbahçeye Adamış Ali Koç Ne Yapmış Şimdiye Kadar ?
Sahasında Kupa Kaldırıldı , Derbi Serileri Bitti , Jorge , Jesus Gibi Adamlar Geldi Onların İstediği Transferleri Yapamadığı İçin Düşük Bütçeli Kötü Futbolculara Kaldık , Sonrasında İse Adamları Kovup Yerine Don Lastiği (İsmail Kartal) Geldi Vizyonsuz Ali Koç Ve Örnekleri Bla Bla Bla

Aziz Yıldırım Olsa Gelecek Transferleri Sen Düşün Artık :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Aziz Yıldırımın Namı Zaten Çok Eskiden Beri Var Halen Var Ama Ne Taraftar Ne Meclis Bunu Anlayamıyor .
Adam Ömrünü Fenerbahçeye Adamış Ali Koç Ne Yapmış Şimdiye Kadar ?
Sahasında Kupa Kaldırıldı , Derbi Serileri Bitti , Jorge , Jesus Gibi Adamlar Geldi Onların İstediği Transferleri Yapamadığı İçin Düşük Bütçeli Kötü Futbolculara Kaldık , Sonrasında İse Adamları Kovup Yerine Don Lastiği (İsmail Kartal) Geldi Vizyonsuz Ali Koç Ve Örnekleri Bla Bla Bla

Aziz Yıldırım Olsa Gelecek Transferleri Sen Düşün Artık :)
Jose'yi bu takımın başına getiren gene Aziz Yıldırım :) Onda bile eli var adamın yoksa bunların getirebileceklerini sanmıyorum ki zaten getiremezlerdide

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mr. Bean
Çöp maalesef geçmiş olsun
Çöp Nedir Söyleyeyim Mi , Youssef En-Nesyri , Cengiz Ünder , Samet Akaydın V.b Birçok Oyuncu Var ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jose'yi bu takımın başına getiren gene Aziz Yıldırım :) Onda bile eli var adamın yoksa bunların getirebileceklerini sanmıyorum ki zaten getiremezlerdide
tabii ki Çoğu Transferde Katkısı Var Yine Ama Başkan Olması Lazım Yandan Ben Olsam Öneri Yapmam .

Çöp Nedir Söyleyeyim Mi , Youssef En-Nesyri , Cengiz Ünder , Samet Akaydın V.b Birçok Oyuncu Var ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki Çoğu Transferde Katkısı Var Yine Ama Başkan Olması Lazım Yandan Ben Olsam Öneri Yapmam .
en nesryi gibi oyuncuyu fener tarihinde görmemiştir

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Madem tadici 10 numaraya çekeriz talisca skorer bir kanat olur. En nesyri de bitiricilikte beklenen performansı veremedi verirse mesele kalmayacak. Maxi ve tadic, talisca ile en nesyri ye çalışacak. Onun dışında defans kısmında çağlar kesinlikle oynamamalı. Djiku ve becao gayet iyi ikili. Kostic’in performansı bence kötü değil ancak abartılacak bir yanı yok. Kostic ve oğuz sol bekte iş yapar gayet. Osayi de bence iyi bir oyuncu. Takıma bireysel baktığımızda herkes iyi oyuncu.
Dediğin olursa orta sahada fredin ölüsü çıkar. Talisca tadic diğer kanat irfan olursa ileride koşacak adam yok ki hoca dzeko oynatiyo o zaman ölüm. Kesinlikle berbat kadro mühendisliği. Kesinlikle tadic yerine oğuz maxi alinabiliyosa daha iyisi olmalı. Diğer kanat irfan. Talisca 10 numara ama sahte forvet gibi. İleride se nesry. Bu şartta bile orta saha+1 takviye yaparım. Szymanski satıp. Sol bek kesinlikle alınmalı 2 tane de stoper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,354
Üyeler
163,649
Son üye
eminsonmez
Top Bottom