🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

bu takım 1 oyuncuyla değişmez ki zaten futbol takım oyunu bunu bilmeyen yoktur herhalde :)
Yönetim gidecek başka çaresi yok .
Oynadıkları topu ben seyrederken zevk almıyorum kimin nereye atacağını ezberledım artık onlardan daha iyi biliyorum
rakipler bile top oynamadığımızı görüp dalga geçiyor
2 topta kalemizde gölü görürken bir orta dahi açmayı beceremyen topculara sahibiz 10 ortadan biri isabetli olsa bile ceza sahasında topa vuracak adam olmuyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seni az önce başka konuda görmüştüm :)
yaşıyonmu la sen :)

bu takım 1 oyuncuyla değişmez ki zaten futbol takım oyunu bunu bilmeyen yoktur herhalde :)
Yönetim gidecek başka çaresi yok .
Oynadıkları topu ben seyrederken zevk almıyorum kimin nereye atacağını ezberledım artık onlardan daha iyi biliyorum
rakipler bile top oynamadığımızı görüp dalga geçiyor
2 topta kalemizde gölü görürken bir orta dahi açmayı beceremyen topculara sahibiz 10 ortadan biri isabetli olsa bile ceza sahasında topa vuracak adam olmuyor :)

Sana Yapacakları Senaryoyu Söyleyeyim Kısaca Jorge Jesus Senaryosu Yaşanacak Jose Kovulacak Kalorifer Tesisatçısı Gelecek :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoca O Zaten GG Ama Yerin Kulağı Var Anlarsın Ya :)ASda sddas
Öyle bir seneryo yaşanırsa ben Feneri Ali gidene dek izlemem aha buraya yazdım .

Öyle bir seneryo yaşanırsa ben Feneri Ali gidene dek izlemem aha buraya yazdım .
Başta Aziz Yıldırım Neden Seçilmedi Anlamıyorum Zaten , Körü Körüne Ateşe Gittiler .

Herşeyi Paraya Bağladılar Tabi 🤑

Başta Aziz Yıldırım Neden Seçilmedi Anlamıyorum Zaten , Körü Körüne Ateşe Gittiler .

Herşeyi Paraya Bağladılar Tabi 🤑
parayla saadet olmuyormuş bunu gördük
Para var ama yönetim zekası sıfır

Azizde Para Yokmuydu Sanki 😅
Aynen öyle, Aziz Yıldırım daha çok para harcamaya hazırdı. Onun için tek gerçek Fenerbahçe. Bu kulüp için hapis bile yattı ama Ali Koç’un ne böyle bir felsefesi var nede bunları göze alabilme olasılığı var.

Geri