Arama sonuçları: *

• Users: S C O
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S C O

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İş Yapar Mi?

Düşüncene saygı duyuyorum kardeşim haklısın da.
  2. S C O

Öyle deme be, kardeşim Mourinho illaki farklılık gösterip klasını gene konuştur. Tabi benim beklendim bu şekilde tabi bu tek Mourinho ile olmuyor da, takım da elinden geleni yapması lazım.
  3. S C O

Merhaba Gençler, Herkese iyi geçeler dilerim ilk önce, herkesin bildiği üzere Fenerbahçe José Mourinho'yu teknik ekibe aldı bu konu da sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir Beşiktaşlı olarak Mourinho'yu zaten seviyordum, süper ligde'de görmek benim için heyecan verici ayrıyeten zaten başarıdan...
  4. S C O

Fenerbahçe ( Cristiano Ronaldo )

Normal Değil Mı? Kardeşim Bilindik Ünlü Bir Futbolcu 7'den 70'e Herkes İsmini Biliyor. Adamın
  5. S C O

Hee Geldi Geldi Gelmez :)
  6. S C O

Onu Bende Gördüm Lakin Tüm Haberlerde Bu Konuşuluyor Şuan Baka Bilirsin İstersen.
  7. S C O

Sizce " Cristiano Ronaldo " Fenerbahçeye Gelir Mı? Arkadaşlar..
  8. S C O

MS: Fenerbahçe 3 - 3 Ümraniyespor

Helal Olsun Ama Adamlara İyi Oynadılar
  9. S C O

Ümraniyespor Zaten 4 Büyük Takımlara Karşı Çok İyi Oynuyor Hem Defans Oyuncusu Hemde Forvet Oyuncuları 4 Büyükleri Görünce Real Madrid Gibi Anasının Satayım 😃😀
  10. S C O

Açık Konuşayım Sizlere Ümraniyespor Beklediğimden İyi Performans Çıkartılar Hem Sağ Hem Sol Kanatları İyi Kullandı
  11. S C O

⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

Eleştiri Yap Ama Hakaret Etme Kimseye Kardeşim, Ayıp bir şey Bu Saygısızlık Yapılmasını Hiç Haz Etmem Kardeşim Bunu Diğer Yorumlardan Yazmıştım Zaten
  12. S C O

⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

Bir Beşiktaşli Olarak Tüm Galatasaray Camiasını En İçten Dileklerimle Tebrik Ederim..👏👏💛❤
Top Bottom