Arama sonuçları: *

1. S

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

Yaygaraya bak komiksiniz 😂 bi beraberliğe tff yi istifa ya çağıranlara bak hele şimdi de megafonla geziyorlar 😂
  2. S

M.S Slavia Prag 1 - 2 Fenerbahçe

Ondan ümidin olması üzücü kardeşim , malesef ali koç tam gidecekken en büyk hainliği acın uaptı bu taraftara, o yönetime girmemeliydi, sezon öncesi söylediklerini biz hala düşünüyoruz ama onlar çoktan sindirmişler bile yüzsüz adamlar acaba ne zaman istifa ederler.
  3. S

Futbolda Kirli Bir Yapı Var mı ?

Dostum takip etmediğin için bi habersin olarlara neyse salla boşa vakit kaybı 😀 1731574987 Şunu anla tırnak içinde çok başarılı olan yakımın ş.ligi istatistiğine bir bak bakalım neleri başarmış kaç galibiyet almış bi göz gezdir.
  4. S

Futbolda Kirli Bir Yapı Var mı ?

Bir sürü yapı var dostum hangisini konuşalım 😀 1731568784 Son 10 yıl gs ş. Ligi istatistiklerine bi göz atmanı öneririm dostum .
  5. S

⚫⚪ Beşiktaş - Galatasaray 🟡🔴 28.10.24 Anket!

Bak sen hala konunun ne olduğunun farkında değilsin. Bilale anlatır gibi anlatayım sana , gs lı arkadaş herzaman olduğu gibi yine gs kazanacak yazmış , buna istinaden arkadaşa bunun herzaman olmadığını hatırlattık ki son maçı ağır kaybettiniz, ama sen bir güreş sevdasına tutuldun araya girdin...
  6. S

5-0 yanında 2-1 baya ezzzzz 😂
  7. S

Cehaletle savaşı kim kazanmış ki ben kazanayım. Haydi yallah sana seviye düşüyor gitgide.
  8. S

Ya sen şakamısın arkadaşım bahaneleri üreten sensin yok şöyle yok böyle diyen sensin , konunun senle alakası yok uzatan sensin, 5 sıfır yenildiniz kardeşim önce şunu bi kabullen yahu 😂
  9. S

Bu beşiktaşın problemimi 😂😂😂
  10. S

Ben değil gs arkadaş zannediyorki her maç kazanıyorsunuz , bende size son maçı hatırlattım öyle olmadığını bu işlerin 😂
  11. S

Kardeşim sen konuyu neden saptırıyorsun herzaman olduğu gibi olmuyor öylemi değilmi ? Bu maçı da yenilirsen ne olur yenersen ne olur ki , burada büyük lokma ye büyük konuşma , yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı yok bilmem ne , gerek yok böyle çekiştirmeye.
  12. S

Kardeşim bunlar olasılık beşiktaş hazırmıydı ? yenersin yenilirsin ama yazmadan önce bi mazine bakacaksın çok uzak değil son maç 5 yemişssin , her zaman olduğu gibi olmuyormuş bu işler demekki.
  13. S

Son 5 sıfırlık maç gibi mi 😂
  14. S

Fenerbahçe-MUN 22:00 Maç Tahminleri

😂😂😂 çok gerçekçisiniz 1729804101 😂😂😂
  15. S

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Bak herşeyin olduğu gibi hayatta herşeyde doğrular vardır. Geçen sezon ismail başarısızmı değildi bi kaç hata yaptı , gerekli olan o adama güçlü 2 tane adam gibi forvet alınması idi, çok basit çünkü dzeko daha ayağını kaldırmadan 2 kişi topun önğne geçiyor. Allah aşkına maçları izlerken bu...
  16. S

Kardeşim morinho aziz yıldırımın iddiası idi almasaydı ali koç ozaman. Ali koç futbolu bilen adam olsaydı ismaili görevde tutup bi orta saha bi2 forvet transferi ile takımı şampiyon yapabilirdi. Morinho geldiğinden beri orime sezonunu yaşayan irfanı oyundan aoğuttu yetmedi bi maçta iki pas...
  17. S

Aziz yıldırım söyledi ama ali koç olunca başkan dünya starınıda getirse olmayacak bu iş. Aziz yıldırım olsa en azından bi heyecan olurdu, o furbolcuları kötekler it gibi koştururdu.aki koçun giç bir sezon takımında ruh olmadı ama azizin kurduğu kadrolarda bi heyecan bi ruh vardı.
  18. S

taraftarın utanacak sebebi yok ytanması gerekenler senin kadar dert etmiyor bu durumu. 40 milyon bi adama vereceklerine bi tane adam gibi golcü alsalardı ismail kartal sıfır puan kaybı ile oynatırdı.
  19. S

Siz ve sizin gibiler yüzünden diyeceğim ama inş trol olarak kullandın bu cümleyi
  20. S

Arda Güler Real Madrid'de fazla tutunamaz yol gözüktü

mbappe çok fena bozdu takımı. Arda lık bir durum yok real kiralarsa iyi olur ama satarsa aptallık eder.
Top Bottom