Neler Yeni

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

CptSpork

80+ Bronze
Daha adamlar geçen bizi 3 ledi neyin son golü mourinho geldi defans yapıyor onu da beceremiyo ve biz bu adama 10-15 yıllık veriyoruz
tamam dostum sence ne olmalı ? koskoca mourinhoyu mu kovalım gsye yenildi diye ? ali koç bugün istifa etsin ne olacak ? yerine gelen mbappe rodrygo mu çekecek atak hattına ? ne olsun istiyosunuz abi siz??

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
Şunu diyorum işte ali koç sevdaları yüzünden gsyi yendik olsun kafanasına sokuyorlar şampiyon olmadıktan sonra ne anlamı var veya şampiyonlar ligine gidemedikten sonra
valla kanka yanlış anlama da fener camiasında eleştiri kültürü kalmamış kenetlenme adı altında saçmalıklar silsilesi yaşanıyor bence

CptSpork

80+ Bronze
trollse komikte değilse biraz hikaye kalır
dostum bende ali koç hayranı değilim ama yerine daha iyisi yok maalesef. yeni kana ihtiyacı var fenerbahçenin ama yeni kan yok çıkmıyor. koskoca 100 yıllık klüp neden ali ile aziz arasında seçim yapmak zorunda? kimse kusura bakmasın ama ali ile aziz arasında aliyi seçerim. aziz yıldırım kendini fenerbahçenin sahibi gibi görüyor. ayrıca modern futbol aklı da yok aziz yıldırımda.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
tamam dostum sence ne olmalı ? koskoca mourinhoyu mu kovalım gsye yenildi diye ? ali koç bugün istifa etsin ne olacak ? yerine gelen mbappe rodrygo mu çekecek atak hattına ? ne olsun istiyosunuz abi siz??
valla onun yerine Galatasaraylı olarak ben diyim düşünebilen camia istiyor. Adam para veriyor forma alıyor, gidiyor kombine alıyor, yayıncı kuruluştan yayın alıyor yeri geliyor çocuğunun rızkından kesip fener ol bilmem ne ol diye bağış atıyor onun karşılığında şampiyonlar liginde oynamak veya lig de şampiyon olmak istiyor. Bu kulüp imalathane değil kar-zarar düşünemez koskoca adamlar düşünemedi sen mi bulacan çözümü bu adamlar niye kulüplerin başına geliyor işleri yoluna soksun başarı gelsin diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bende ali koç hayranı değilim ama yerine daha iyisi yok maalesef. yeni kana ihtiyacı var fenerbahçenin ama yeni kan yok çıkmıyor. koskoca 100 yıllık klüp neden ali ile aziz arasında seçim yapmak zorunda? kimse kusura bakmasın ama ali ile aziz arasında aliyi seçerim. aziz yıldırım kendini fenerbahçenin sahibi gibi görüyor. ayrıca modern futbol aklı da yok aziz yıldırımda.
ali koç kendini ne olarak görüyor? komiksin valla

CptSpork

80+ Bronze
valla onun yerine Galatasaraylı olarak ben diyim düşünebilen camia istiyor. Adam para veriyor forma alıyor, gidiyor kombine alıyor, yayıncı kuruluştan yayın alıyor yeri geliyor çocuğunun rızkından kesip fener ol bilmem ne ol diye bağış atıyor onun karşılığında şampiyonlar liginde oynamak veya lig de şampiyon olmak istiyor. Bu kulüp imalathane değil kar-zarar düşünemez koskoca adamlar düşünemedi sen mi bulacan çözümü bu adamlar niye kulüplerin başına geliyor işleri yoluna soksun başarı gelsin diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ali koç kendini ne olarak görüyor? komiksin valla
ali koç artık gurur meselesi haline getirdi şampiyonluğu. herşeyden çok istiyor cebinden veriyor. koç holdinge ayırması gereken zamanı fenerbahçeye ayırıyor. çok nankörsünüz gerçekten. tamam en iyisi olmayabilir ama başka alternatif de yok. varsa eyvallah bizde ali koç fanı değiliz. ama alternatif yoksada tartışılacak bişey yok takımızı desteklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
ali koç artık gurur meselesi haline getirdi şampiyonluğu. herşeyden çok istiyor cebinden veriyor. koç holdinge ayırması gereken zamanı fenerbahçeye ayırıyor. çok nankörsünüz gerçekten. tamam en iyisi olmayabilir ama başka alternatif de yok. varsa eyvallah bizde ali koç fanı değiliz. ama alternatif yoksada tartışılacak bişey yok takımızı desteklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok.
olum ben Galatasaraylıyım neyine nankör olacam kafan mı güzel :D Alternatifi yokmuş sen desene diğer alternatifler daha korkak diye :D

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
E dostum o zaman aziz yıldırım hiç ortaya atmıyacaktı mourinhoyu ismail kartalla devam edicektik. 45 milyon mourinhoya verileceğine 30 milyona ismail kartala transfer yapılsa zaten şampiyonduk. aziz yıldırım yaktı ateşi ali koç başka kimi getirse tatmin olacaktınız? sıfırdan takım kurmuşsun hocası değişmiş santraforu değişmiş kilit oyuncuları değişmiş sistemin oturması lazım. sizin sabırsızlığınız yüzünden zaten takım bu durumda. futbol aceleye gelmez sistem taktik oturması zaman alır. her sene istifa istifa diyip durursanız yeni hoca yeniden yapılanmaya gidersek zaten bu takım top oynayamaz.
Aziz yıldırım söyledi ama ali koç olunca başkan dünya starınıda getirse olmayacak bu iş. Aziz yıldırım olsa en azından bi heyecan olurdu, o furbolcuları kötekler it gibi koştururdu.aki koçun giç bir sezon takımında ruh olmadı ama azizin kurduğu kadrolarda bi heyecan bi ruh vardı.

CptSpork

80+ Bronze
Aziz yıldırım söyledi ama ali koç olunca başkan dünya starınıda getirse olmayacak bu iş. Aziz yıldırım olsa en azından bi heyecan olurdu, o furbolcuları kötekler it gibi koştururdu.aki koçun giç bir sezon takımında ruh olmadı ama azizin kurduğu kadrolarda bi heyecan bi ruh vardı.
aziz bu kadrodaki topcuları köteklesin bak bakalım 1 tanesi dururmu seneye. irfanla osayi direk gs yapar. futbol artık eskisi gibi değil bunu anlamıyorsunuz. aziz yıldırım gelenekçi kafada. gelenekçi futbolla bırak avrupyı ztk bile alamazsın.

Ali koç kendini fenerbahçeden üstün görüyor çünkü

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Dostum çok kolay sanıyorsunuz takım yönetmeyi. Kolay olsa şimdi bir sürü başkan adayı olurdu kimler gelirdi takımın başına. fenerbahçeyi yönetmek herkesin harcı değil ali koç elini taşın altına koymuş az sabredelim. Hoca olarak mourinhoyu getirdi daha ne yapsın? Hadi ali bugün gitti diyelim yarın gelen adam mourinhoyu kovabilecek mi?
Ulan troll sandım ciddi ciddi yazıyor Allah sabır versin. Sanki Real Madrid yönetiyormuş Fenerbahçe yönetmek kolay değilmiş. Şampiyon olduğunuz sene yok neyi yönetmişler bu güne kadar. GS'li olarak ben utanıyorum bunlar utanmıyor.

aziz bu kadrodaki topcuları köteklesin bak bakalım 1 tanesi dururmu seneye. irfanla osayi direk gs yapar. futbol artık eskisi gibi değil bunu anlamıyorsunuz. aziz yıldırım gelenekçi kafada. gelenekçi futbolla bırak avrupyı ztk bile alamazsın.
Bathsuayi tutamadı savunduğun adam daha :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,954
Üyeler
163,745
Son üye
MeeT35
Top Bottom