Neler Yeni

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Boş işler ne diye utanıyorsun size bir şey katmayan takımlar için avel avel işler yapıyorsunuz hatta millet bir birine saldırıyor aşırı komik
Herkesin farklı olabilir ama bende böyle 10 yıldır olamamak koyuyor artık normal gelmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takım makım boş iş hojam ülkede o kadar sıkıntı varken takıma kafayı takabilen insan sıkıntılıdır
İşte o kadar durum varken kafamızı rahatlatmamız gereken yerde bile dert ettiriyor fener

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes
Arkadaşlar selam daha ekim ayında lige havlu attık 10 yıldır şapiyonluk zaten yok şampiyonlar ligi yok ve hala kötü gidiyoruz dışarda herkes dalga geçiyo utanıyorum ağlamaktan kendime gelemiyorm ne yapacağım
Ciddi olmadığını varsayıyorum

CptSpork

80+ Bronze
biraz daha sabredelim ali başkanımız gerekeni yapacaktır jose mourinhoyu getirdi bir kaç transfer ile şampiyon oluruz

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
biraz daha sabredelim ali başkanımız gerekeni yapacaktır mourinhoyu getirdi bir kaç transfer ile şampiyon oluruz
Galatasaray taraftarıysan, bu yorum tabii.
Fenerbahce Taraftarıysan, 6 Yıldır Uyuyordu galiba :)

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
Aziz Yıldırım’a ayıp edildi, İsmail Kartal’a ayıp edildi. İsmail Kartal’ın gitmesini bende istiyordum sonuç olarak gelecek isim Jose Mourinho ancak Ali Koç adamın üstüne hiç gitmiyor. Para verdik diye, ismi var diye tamam hocam sıkıntı yok sen ne yapacağını bilirsin kafasıyla başkanlık yapıyo. Mourinho da şaşırmıştır bu kadar para verdiler bişi beceremedim hala tık yok diyodur. Aziz Yıldırım gelse çekerdi odaya Mourinho yu gs maçı dahil diğer maçlarıda aldırırdı. Gittiler En Neysri aldılar, Aziz Yıldırım dybala dan talisca dan bahsederken.

CptSpork

80+ Bronze
Galatasaray taraftarıysan, bu yorum tabii.
Fenerbahce Taraftarıysan, 6 Yıldır Uyuyordu galiba :)
Dostum çok kolay sanıyorsunuz takım yönetmeyi. Kolay olsa şimdi bir sürü başkan adayı olurdu kimler gelirdi takımın başına. fenerbahçeyi yönetmek herkesin harcı değil ali koç elini taşın altına koymuş az sabredelim. Hoca olarak mourinhoyu getirdi daha ne yapsın? Hadi ali bugün gitti diyelim yarın gelen adam mourinhoyu kovabilecek mi?

Aziz Yıldırım’a ayıp edildi, İsmail Kartal’a ayıp edildi. İsmail Kartal’ın gitmesini bende istiyordum sonuç olarak gelecek isim Jose Mourinho ancak Ali Koç adamın üstüne hiç gitmiyor. Para verdik diye, ismi var diye tamam hocam sıkıntı yok sen ne yapacağını bilirsin kafasıyla başkanlık yapıyo. Mourinho da şaşırmıştır bu kadar para verdiler bişi beceremedim hala tık yok diyodur. Aziz Yıldırım gelse çekerdi odaya Mourinho yu gs maçı dahil diğer maçlarıda aldırırdı. Gittiler En Neysri aldılar, Aziz Yıldırım dybala dan talisca dan bahsederken.
En Nesyri liste başı dedi acun beyefendi aldılar adamın maçın son 20 dakikasında giriyor neden alındı o zaman onu bile çözemedim

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Emre Şanda
Arkadaşlar selam daha ekim ayında lige havlu attık 10 yıldır şapiyonluk zaten yok şampiyonlar ligi yok ve hala kötü gidiyoruz dışarda herkes dalga geçiyo utanıyorum ağlamaktan kendime gelemiyorm ne yapacağım
Dostum ben 27 yaşındayım. Rahmetli babam sayesinde Fenerbahçeli oldum. Kendimi bildim bileli takımımı hep maddi manevi olarak destekledim ve haklarını elimden geldiği kadar savunmaya çalıştım. Çok fanatik biriydim. Başka takımı tutan insanlarla kim olursa olsun beraber maç izleyemiyordum. Yaklaşık 3 ay önce yemin ederek taraftarlığımı bıraktım. Hangi sebeple olursa olsun, kim haklı veya haksız olursa olsun ülkedeki olumsuz futbol ortamından çok bunaldım. Maç izlerken stres yaşamaya artık dayanamıyordum. Sağlığıma kötü etki yapmaya başlamıştı. Dediğim gibi yemin ederek bıraktım. O günden beri hiçbir şekilde takip etmiyorum. Kendimi daha huzurlu hissediyorum. Canımızı bunca yıllar boyunca boşuna sıkmışız. Dünyaya bir kere geliyorum değmez dedim ve bu kararı aldım. Sana da tavsiye ederim. Aktif olarak F1, NBA ve ara sıra Premier Lig'i takip ediyorum. Huzurluyum. Kimseyle boş muhabbetlere girip tartışmıyorum. Kafam rahat. :) Keşke çok uzun yıllar önce 3 Temmuz zamanında orta okula giderken bırakabilseymişim.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
Dostum çok kolay sanıyorsunuz takım yönetmeyi. Kolay olsa şimdi bir sürü başkan adayı olurdu kimler gelirdi takımın başına. fenerbahçeyi yönetmek herkesin harcı değil ali koç elini taşın altına koymuş az sabredelim. Hoca olarak mourinhoyu getirdi daha ne yapsın? Hadi ali bugün gitti diyelim yarın gelen adam mourinhoyu kovabilecek mi?
Aziz Yıldırım bu konuyu ortaya çıkartmasa Mourinho ile konuşmasa, getirme vaadi vermese Ali Koç kılını kıpırdatır mıydı? İnsan geçer bi özür diler ya! Daha kaçıncı haftadatızda bu puan farkı ne?

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
En Nesyri liste başı dedi acun beyefendi aldılar adamın maçın son 20 dakikasında giriyor neden alındı o zaman onu bile çözemedim
Benim anlamadığım Mourinho bu adama hiç antreman yaptırmıyor mu oynadığı oyunuda gördük maalesef. Serdar Dursun kalsa daha iyiydi çokta bir farkları yok hiç değilse fazladan fazladan para harcamazdık arada bi siuu çekerdi eğlendirirdi.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Galatasaraylıyım yalnız yenilse de umurumda değil spor zevk için yapılır izlenir holigan olmaya fanatik olmaya gerek yok adam milyonlar alacak vergi vermeyecek. Maçı kaybedince de manken gibi karısının yanında keyfi yerine gelecek ben ne üzülüp ağlayacam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,164
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom