Neler Yeni

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

CptSpork

80+ Bronze
Ali koç kendini fenerbahçeden üstün görüyor çünkü
tamam varmı alternatif?
Bathsuayi tutamadı savunduğun adam daha :D
batshuayiyi görüyoruz gsye gitti 3. santrafor oldu. 15m para harcadı gs. zaten aklında kalbinde fener olmayan topçuyla işimiz olmaz. giderse gitsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan troll sandım ciddi ciddi yazıyor Allah sabır versin. Sanki Real Madrid yönetiyormuş Fenerbahçe yönetmek kolay değilmiş. Şampiyon olduğunuz sene yok neyi yönetmişler bu güne kadar. GS'li olarak ben utanıyorum bunlar utanmıyor.
sen niye utanıyosun gsliysen :DD

tamam varmı alternatif?
batshuayiyi görüyoruz gsye gitti 3. santrafor oldu. 15m para harcadı gs. zaten aklında kalbinde fener olmayan topçuyla işimiz olmaz. giderse gitsin.

Aziz yıldırım aliden daha iyi olacağı kesin

tamam varmı alternatif?

3. dediğin adam bile yine girdi attı 20 milyona biz verdik de noldu beceriksizğin tekini aldık bitiricilik yok kosamıyor edemioyr 11 bile değil bunu alcağına batshuayi tutsaydı daha iyiydi bile

CptSpork

80+ Bronze
Aziz yıldırım aliden daha iyi olacağı kesin
aynen dostum bi 10 sene daha aziz yıldırım geçsin klübün başına 20 sene şampiyonluk bekliyelim burası dingonun ahırı zaten değilmi o yönetsin bu yönetsin şu yönetsin. avrupada 1 tane takım söyle sürekli başkana istifa teknik direktöre istifa çektiren haklısın diyim. hepsi sabrediyorlar sonra meyvesini topluyolar. kaldı ki ali koç elinden geleni yapmış mourinhonun liste başı oyuncularını almış mourinho gibi büyük bir hoca getirmiş daha ne yapmalı neyi yanlış yaptı yada? aziz gelse ne değişecekti?

The Semih

80+ Gold
Futbol'da Fenerbahçeliyseniz saçlarınız erkenden dökülür, gidin premier takımlarını tutun futbol keyfi başka oralarda. Türkiyede takım tutulmaz.

CptSpork

80+ Bronze
3. dediğin adam bile yine girdi attı 20 milyona biz verdik de noldu beceriksizğin tekini aldık bitiricilik yok kosamıyor edemioyr 11 bile değil bunu alcağına batshuayi tutsaydı daha iyiydi bile
en nesyri bi lige alışsın açılsın mourinhonun sistemi taktiği otursun o zaman görürüm sizi. hepiniz ppnize en nesyri koyarsınız ama :D zamanında aziz yıldırımı gönderende sizsiniz şimdi aziz yıldırım diye ağlayanda sizsiniz. futbol bilmiyosanız izlemeyin gidin basket izleyin yada tutmayın bu takımı.

aynen dostum bi 10 sene daha aziz yıldırım geçsin klübün başına 20 sene şampiyonluk bekliyelim burası dingonun ahırı zaten değilmi o yönetsin bu yönetsin şu yönetsin. avrupada 1 tane takım söyle sürekli başkana istifa teknik direktöre istifa çektiren haklısın diyim. hepsi sabrediyorlar sonra meyvesini topluyolar. kaldı ki ali koç elinden geleni yapmış mourinhonun liste başı oyuncularını almış mourinho gibi büyük bir hoca getirmiş daha ne yapmalı neyi yanlış yaptı yada? aziz gelse ne değişecekti?
10 yıldır şampiyon olamayıp hem başkanı hem hocayı kovmayan var mı söylesene bi

The Semih

80+ Gold
45 milyon mourinhoya verileceğine 30 milyona ismail kartala transfer yapılsa zaten şampiyonduk
Ne kadar emin konuşuyon sen, 2-3 oyuncuyla şampiyonmu olunur, rakiplerine bak önce samsunspor bu sene süpriz takım beşiktaş atağa geçti, GS zaten yedekleri bile ilk 11 kalitesinde. Senin futbol stratejin çok amatör dostum, Fenerbahçenin şampiyon olmasını istiyorsan önce yönetimi değiştiricen ondan sonra ilk 11 i değiştirecen. Takımı gençlerden oluşturcan ve Türk parlayan oyuncuları satmıcan.

en nesyri bi lige alışsın açılsın mourinhonun sistemi taktiği otursun o zaman görürüm sizi. hepiniz ppnize en nesyri koyarsınız ama :D zamanında aziz yıldırımı gönderende sizsiniz şimdi aziz yıldırım diye ağlayanda sizsiniz. futbol bilmiyosanız izlemeyin gidin basket izleyin yada tutmayın bu takımı.
En nesyri bırak açılmayı 5 gol atsın efsane diye sayılması lazım bu kadar kötü bir oyuncu nasıl oldu da attı diye

CptSpork

80+ Bronze
10 yıldır şampiyon olamayıp hem başkanı hem hocayı kovmayan var mı söylesene bi
10 yılın 6 hatta 7 yılı aziz yıldırıma yazar. bıraktığı enkaz daha yeni toparlanabildi. ayrıca ismail kartalın kovulma sebebi de aziz yıldırımdır. ortaya mourinhoyu atarak ali koça başka seçenek bırakmamıştır. kaldı ki şu anda gelen hoca da mourinho. daha kim gelebilir türkiyeye? hadi ali koç bugün gitti, ne değişecek ne olacak? koskoca mourinhoyu mu kovacaksın? daha üstü ancelotti pep bu adamın.

10 yılın 6 hatta 7 yılı aziz yıldırıma yazar. bıraktığı enkaz daha yeni toparlanabildi. ayrıca ismail kartalın kovulma sebebi de aziz yıldırımdır. ortaya mourinhoyu atarak ali koça başka seçenek bırakmamıştır. kaldı ki şu anda gelen hoca da mourinho. daha kim gelebilir türkiyeye? hadi ali koç bugün gitti, ne değişecek ne olacak? koskoca mourinhoyu mu kovacaksın? daha üstü ancelotti pep bu adamın.
Mourinho gelirken bende gelsin dedim yalan yok ama şuanda ligin takıma katkı olarak en kötü hocası geldiğinden beri ileri giden bir şey yok hatta daha kötü oldu koskoca demeyide bırakman lazım en son 2015 yılında olmuş eskiden seven biriydim ama artık kafasında bitirmiş
Hataları olur ama sen anadolu takımına bile karşı defans oynatırsan bir sorun var demektir

CptSpork

80+ Bronze
Ne kadar emin konuşuyon sen, 2-3 oyuncuyla şampiyonmu olunur, rakiplerine bak önce samsunspor bu sene süpriz takım beşiktaş atağa geçti, GS zaten yedekleri bile ilk 11 kalitesinde. Senin futbol stratejin çok amatör dostum, Fenerbahçenin şampiyon olmasını istiyorsan önce yönetimi değiştiricen ondan sonra ilk 11 i değiştirecen. Takımı gençlerden oluşturcan ve Türk parlayan oyuncuları satmıcan.
gs oluyor bak. osimhen aldılar yunusa şans verdiler orta sahaya sara aldılar 3 kişiyle takımı seviye atlattılar aradaki farkı açtılar. senin futbol stratejin çok mu iyi? yönetimi değiştiricen diyosun sanki fenerin kapısında sıra bekliyor başkan adayları yönetimlerde biz değiştirmiyoruz. varsa alternatifi eyvallah destekleyelim ama bu klüp yıllardır aziz ali ikliminden çıkamıyor. ilk 11 i değiştiricen demişsin oosterwolde tadic maxi bunların üstüne daha kimi getirebilecen türkiyeye? türk parlayan oyuncuları satmama lüksün yok bu klüpler para kazanmak zorunda kaldı ki türk oyuncularında kariyerini türkiyede bitirmek gibi bi zorunluluğu yok. futboldan anlamıyorsun bile saçma sapan yok türkler kalıcakmış 11 değişicekmiş aynen dostum fifa oynuyoruz :D

Mourinho gelirken bende gelsin dedim yalan yok ama şuanda ligin takıma katkı olarak en kötü hocası geldiğinden beri ileri giden bir şey yok hatta daha kötü oldu koskoca demeyide bırakman lazım en son 2015 yılında olmuş eskiden seven biriydim ama artık kafasında bitirmiş
mourinhonun gelmesinin sebebi kim? aziz yıldırım. sen hala aziz aziz diyip duruyorsun. mourinhonun gelmesi çok iyi oldu ona lafım yok ama kendinle çelişiyorsun hem aziz diyip duruyorsun hemde mourinho gelmeseydi keşke diyorsun. mourinhoya bile sabretmiyorsunuz. daha 7 ay var ligin bitmesine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,163
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom